De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.
Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.
Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?
Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.
Am facut un lucru caritabil la scoala. Trebuia sa donam caiete, carti, pixuri, jucarii de pluj...si am donat ce am avut.
Sincer,imi pare rau sa o recunosc, dar de obicei nu prea am atat de multe ocazii sa fac acte de caritate mai insemnate.Dau bani celor pe care ii vad pe strada, celor care stau cu cantare sau incearca sa castige bani din lucruri marunte, nu celor care cersesc deoarece le e lene sa munceasca.Mai donez lucruri orfelinatelor si nu ma dau in laturi sa ajut oamenii atunci cand au nevoie.
La scoala, a trebuit sa dam carti, caiete, jucarii. A fost frumos. Ma bucur ca am ajutat alti copii.
Hai noroc!
Am donat ferma mea de rame la un banc de pesti, si am dat o inghetata unuia caruia ii era cald. Funda>?
Ultima data am mers la cumparaturi in locul uiuu om care nu are un picior si se deplaseaza foarte greu.
RESPRCT pentru toti ce nu se gandesc doar la ei
In fiecare zi! Simplu fapt că locuiesc în România și plătesc impozite și taxe poate fi considerat gest caritabil! Glumeam!
Cât de des pot! Ultimul gest caritabil...acum 2 săptămâni am donat sânge.
Ultima dată de Paști când am dus cadouri și fructe la un orfelinat din localitate.
Ultima data am facut un lucru caritabil acum 2 zile cand am adoptat un catel necajit care are doar 3-4 zile fara mama.
Nu stiu ce inseamna pentru unii ''Cauze nobile''dar pentru mine inseamna a ajuta pe cineva.Ieri am ajutat un copil de 4 ani care nu are casa si familie.Si apoi m-am simtit bine toata ziua. Daca as mai avea ocazi ca acestea as face asta cu placere. Funda!
Din păcate, noi nu mai facem acte de caritate.De ce? Pentru că suntem prea mândrii.
Eu sunt adoptată! Am mers cu mama pe stradă si am văzut niște oameni amărâți pe care viata lor i-au dus pe drumul saracilor si infometati.Am dat 10 lei pentru o femeie amarata cu copil care trebuia operat de cancer la rinichi.Mi-a fost tare mila de copil si nu am vrut sa moara! Iubesc copii mici bebelusi dar sa nu moara ei sunt bucuria parintilor
In Saptamana Mare am cumparat dulciuri in valoare de 2000 de lei unui orfelinat.
Buna. Cred ca fiecare zi fac fapte caritabile, asa consider eu avand in vedere ca sunt credincioasa.
Leerix întreabă: