Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

Cand ai facut ultima data un lucru caritabil?

De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.

Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.

Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?

Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.

434 răspunsuri:
| LollypopMe a răspuns:

La sala palatului, am donat 10 lei pentru. un copil handicapat.

| IloveME a răspuns:

Pfff
Incerc s-o fac in fiecare zi doar ca nu-mi prea iese! laughing

| Bianca555 a răspuns (pentru evolet24):

cum adica nu il mai vroia? si ce ai facut cu copilul?

| RAY a răspuns:

Asa cum nimeni nu ma ajuta la greu asa nici eu nu ajut pe nimeni

| IrinelRaducan a răspuns:

Ieri.

| Alphabeat a răspuns:

Saptamana trecuta am donat niste hainute care mi-au ramas mici, jucarii, rechizite si multe altele unor copii saraci.

| andreiTheDJ a răspuns:

Cam in fiecare zi fac fapte caritabile... ajut animale le dau bani si mancare la saraci... big grin

| xClementine a răspuns:

Ultima data a fost sambata trecuta, pe 23 februarie, cand, cu ajutorul colegilor din liceu, am organizat un concert caritabil, tot ce-am incasat fiind donat unui centru de plasament pentru copii, fiind acceptate si jucarii din partea participantilor! happy

| maddyy112 a răspuns:

Luna trecuta cand am da haine la nevoiasi!

| angeltony20 a răspuns:

Acuma cateva vaptamani

| Horia1313 a răspuns:

Nu am facut niciodata din pacate.sad

| AvalohAlyn a răspuns:

Pai,eu fac in general multe fapte bune,multa milostenie,multe acte de caritate dar nu mari, adica nu implica o suma sau ceva maret, asa minim, mic dar tot ajutor se numeste.Ce te motiveaza? Pai cuvintele Mantuitorului care ne-a indemnat sa face precum El, sa facem milostenie dar trebuie facuta din suflet.O fac pentru si pentru ca sunt impresionat si pentru ca este modul meu de viata.Asa cred.Doamne ajuta!

| romeliakiss99 a răspuns:

Am dat haine unor copii saraci in urma cu 3 luni

| m2704 a răspuns:

In fiecare zi daca am ocazia incerc sa ajut pe cineva, de la un cersetor pana la un prieten daca are nevoie.

| dvd1999 a răspuns:

Nici odata

| gmxromania78 a răspuns:

Ultima data, acum 2 saptamani, cand am impartit cadouri la oamenii nevoiasi. Imi face placere sa ajut oamenii.

| deluurs1 a răspuns:

Cand ma uitam la nyan cat si nu am spart monitorul din cauza dragalaseniei!

| DontDifferent a răspuns:

Ultima data a fost ieri adica Joi 15 martie 2013 i-am dat unui coleg un covrig saracu este bolnav pe la ora 11 incepe sa se ia de noi nu stiu daca se pune ca am dat un covrig unui coleg care nu are mancare ca cauza nobila dar macar l-am ajutat nu?

| whattt a răspuns:

Aproape zilnic fac

| CatalinMelinte a răspuns:

Acum 3 zile cand eu si mama am donat prin SMS 10 euro la Fundatia Mereu Aproape

| Geniusss a răspuns:

Cînd am dat de copiat la geo XD

| Gogoshica94 a răspuns:

De cate ori am ocazia... De obicei ajut animalele...

| BarBye a răspuns:

Nu prea fac.

| mihai9770 a răspuns:

Fac des asta.

| Hopefree a răspuns:

Ori de cate ori am ocazia eu iubesc sa ajut oamenii.Chiar in acest moment ti-am raspuns tie la aceasta intrebare.Dar asta ii un lucuru minor pe langa multe altele.

| qMoonShine a răspuns:

Pai in 19 decembrie am strans fonduri sa le luam copiilor din camin cadouri de Craciun, am reusit si m-am simtit super! Sa vezi ca poti face ceva bun, e mare lucru!

| bettybea2011 a răspuns:

Azi

| vali1985 a răspuns:

Anul trecut.

| Sm0k3 a răspuns:

Ultima data, m-a trimis tata la piata sa cumpar paine la 1 leu cum costa normal, el mi-a dat 5 lei sa iau 5, dar eu i-am dat unui batran, si lui i-am spus ca i-am pierdut happy sper ca am facut bine

| KristinnaKr a răspuns:

Acuum mult mult timp.mi-as fri sa pot face lucruri caritabile mai des big grin

Întrebări similare