Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. De ce baietii sunt atrași de fundul și sânii fetelor?
Este normal sa mergi la spital cu o problema care te supara si medicul de familie nu o poate identifica si esti trimis la spital, ai asigurare, ai trimitere dar medici de acolo refuza sa te asculte si...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva siteuri romanesti similare cu OLX?
Salut TPU! Cred că toți ne am făcut la un moment dat un cont fake sau mai știu eu ce, Cine poate sa mi de a un cont de Facebook pe care nu l mai folosește, cu cât mai multe conturi cu atât mai...? (mai mult)
Salutare, sunt din Baia mare și as vrea să- mi fac niște prieteni noi pe aici. Câteva lucruri despre mine: M22, îmi plac drumețiile și alergările, știința și mă consider o persoana calma....? (mai mult)
Acum 2 ani cam prin luna octombrie am facut o greșeală, să fac o scurta introducere, m- am îmbătat, n- am mai știut de mine și am fost filmat, filmarea a ajuns virală în oraș și de aici ...? (mai mult)
Se da situatia urmatoare. Daca eu am avut o prietena foarte buna si i- am spus chestii personale, am barfit lume cu ea si alte lucruri de genul asta pe care le stie doar ea, si intr- o zi s- a intors...? (mai mult)
Ce breaslă a romilor (țiganilor) se ocupă/s-au ocupat cu țigle? Bunicul meu a fost rom din Sălaj, din Cehu Silvaniei, însă nimeni nu știe de ce breaslă aparținea. Vă rog să mă ajutați.
Replici celebre din filme romanesti / straine folosite in conversațiile tale cu prieteni / familie? *( discutii normale sau la caterinca )
Hei, TPU, de ce pare să fie așa de greu să scrii un roman, o poveste? Credeam că e mai simplu de atât. Dar simt că uneori mă pierd în gol. Dați- mi niște sfaturi sau idei de cum să pot scrie...? (mai mult)
Poti descarca stickere de pe wemoji facute de alti oameni?
La ce refera un băiat când ii spune unei fete ca este "buna"? Nu în sensul ala de a fi buna la suflet
Deci eu nu inteleg ceva si va rog sa ma lamuriti. De cate ori imi apare pe tik tok, insta sau Facebook un clip cu Gabriela Otil (sotia lui Dani Otil, cautati pe google, nu veniti cu comentarii de superioritate...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceste descoperiri? Minciuna sau adevar? https://acmeclockworks.com/babylonian- cylinder- seal.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3wPmsZtmA0ukP23klJf9PzGjQ3xGFBniXqZbSfbs- duNU1P-...? (mai mult)
Ce ați vrea să se interzică definitiv în România? Ați fi de acord ca berea sau alte băuturi alcoolice să fie interzise, sau altceva? Nu de alta, dar sunt oameni care nu consumă băuturi alcoolice,...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva de unde mentalitatea romanului ca automat orice e de la lipsa de natura sau lipsa de sex sau lipsa de munca? pai eu nu dormeam cu noptile cand ma uitam la horror demult, ce treaba...? (mai mult)
Salut. Daca am pet-uri si le reciclez, primesc un bon pe care il pot folosi in magazinul respectiv, nu? Nu as putea sa iau numerar in schimb si sa cheltui in alta parte? multumesc
Este cineva pe aici care impartaseste aceleasi idei ca mine? Sunt ateo- satanist (dar nu satanist in adevaratul sens al cuvantului), planuiesc curatarea pamantului de sub- oameni, pe cei care ii consider...? (mai mult)
Hristos a înviat! Încep si eu, ca altii, cu intrebari ca picate din cer :). Ati mai vazut in ultima vreme licurici? Mi se pare ca aceste insecte nu prea mai exista la noi in tara. Sau poate n- am...? (mai mult)
Credeti ca in viitor ne vom dezvolta asa de mult incat sa invatam si alte primate sa se adapteze pentru a invata limbajul uman complex?
Funda! Stie cineva cum pot schimba de pe telefon poza de profil de la Facebook astfel incat sa fie intreaga? Sau o aplicatie sa o fac cumva sa para mai de la distanta. Am incercat varianta sa i reduc din...? (mai mult)
Bună, am văzut de curând un anunț pe internet despre un clarvăzător numit ( luca ioan ) tămăduitor care s- ar afla în Brașov, a mai apelat cineva la serviciile lui? Îmi poate spune cineva ...? (mai mult)
Știe cineva cum se schimbă regiunea pe TikTok? Eu sunt în Franța și vreau să am IP de România! Cu VPN nu merge!
Ce program AI as putea folosi in dezbaterile pe subiectul religie/stiinta? Si cum as putea sa- l personalizez in asa fel incat sa imi formuleze argumentele ca utilizatorul "AntiReligion"? Sau macar asemanatoare...? (mai mult)
Paște fericit! Aveți cumva idei de farse care sa enerveze pe cineva (totuși, fără sa știe ca eu am fost in spatele lor)? Mulțumesc :))
Ce e mai bun la gust, mielul, berbecul sau oaia?
Voi ați văzut cat s- au scumpit meniurile la kfc/mec?:)) Fastfood- urile astea au plecat de la ideea ca mergi, mananci un produs bun si ieftin că n- ai bani de restaurant ca esti o saracie, apoi...? (mai mult)
Bună, M am despărțim de iubitul meu și am o stare naspa sunt mereu trista ma simt foarte singura. Plus ca ma simt urata sunt prea slaba si nu cred ca ar sta nimeni cu mine... Ma doare când vad ca...? (mai mult)
Mi-as lua un cimpanzeu ca animal de companie :)) Ce ziceti?
Deci trebuie sa- mi vina niste rude la mine eu am niste probleme psihice( se intampla), dar nu sunt pericol pentru ei, ma duc la medic iau medicamente si as vrea sa ma ajute o ruda de a mea cu niste informatii...? (mai mult)
Nume de familie ciudate / amuzante din blocul vostru, clasa sau colegi de munca?
★★★Pentru cei/cele care "ajutați" la categoria "Dragoste & sex" vă știți voi, v- ați gândit vreodată că în spatele tastaturii poate fi un adult care face mișto sau chiar și de- ar fi un...? (mai mult)
Mai sunt pe aici oameni sensibili? Cum supravietuiti ca eu ma simt cam rau. A venit un livrator asiatic saracu. Cand a intrat in casa s- a descaltat. Am vrut sa- l servesc cu ceva si nu voia. Pana...? (mai mult)
Cat de hotarati sunteti spre a aborda o noua metoda in ceea ce priveste promovarea afaceri tale? as dori sa cunosc o persoana care e pe marketing? sau stie sa faca un web site?
In opinia voastra, persoanele credincioase, pot avea preferinte sau simti atractii non heterosexuale? Cheers
Nu știu ce să mai fac in legătură cu bullying- ul la școală. Mi- am pierdut și prietenii și cei pe care ii consideram prieteni parcă s- au întors împotriva mea. Mă gândesc cu scârbă că ...? (mai mult)
Am vazut o intrebare despre cum va petreceti Pastele. Cine imi explica cum ajunge lumina sfanta azi dupa amiaza daca Isus a inviat abia la (dupa) miezul noptii? Nu atunci se aprinde lumina la...? (mai mult)
Salut TPU care este rolul unei pastetermoconductoare aplicate pe procesor la laptop ea de fapt nu raceste procesorul am inteles ca ea impiedica temperatura sa creasca foarte repede temperstuea creste dar...? (mai mult)
A, tovarasul domnul Nicolae Ceausescu a condus Romania intr- o perioada grea economica involuata si spiritual si a condus- o exceptional! Nu sunt nostalgicul acelor vremuri pentru ca era involutie atat...? (mai mult)
A, spitale, ceaiuri calmante medicamente sunt recomandabile de construit de realizat de produs adica o evolutie spirituala fizica si materiala exact cum bine corect spunea tovarasul domnul Nicolae Ceausescu:propasirea...? (mai mult)
Cu tot respectul dar Uniunea Europeana dorea vroia pe buna dreptate sa dea liber pentru gospodarie pentru odihna tuturor vinerea, sambata si duminica, iar guvernul a respins liberele vinerea, sambata ...? (mai mult)
La casa vila nu te fura nineni, platesti atat cat consumi, nu te deranjeaza nimeni cu zgomote daca esti izolat fonic, dar ai probleme cu subrezia casei, cu inundatii, cu zgomote daca nu esti izolat fonic,...? (mai mult)
Daca vrei sa votezi pe primar si esti in oras si la tara se tin dar nu poti ajunge zilele alea, in oras nu or fi pentru toate astea de la tara? sau ceva sa votezi online ?
Bună! Ați întâmpinat situații în care cineva și- a prevestit moartea? Dacă da, puteți povesti? Eu recent am aflat de doi băieți care: - unul in ziua in care a decedat a spus "timpul este ...? (mai mult)
Stiti pe utilizatorii "Sam7969" și "AntiReligion", care ulterior au fost banati de pe TPU? Ei bine, am aflat că sunt aceeași persoană... ce m- a fascinat însă la el sunt argumentele ateiste pe ...? (mai mult)
Salut! In data de 29.04. 2023 am trimis un colet prin FAN COURIER, colet comandat pe olx de catre destinatar. In data de 30.04, acesta a fost livrat, iarnin datele coletului apare "Data Virament: 02.05....? (mai mult)
De ce doctorii si farmacistii scriu așa urat? Deci ma jur, pe oriunde am fost, orice medicament sau diagnostic am vazut, era un scris ba zici ca s- a chinuit sa scrie așa încât sa nu intelegi ce...? (mai mult)
Daca am incarcat cartela de 5€ de Vodafone si saptamana viitoare plec in Spania mai raman cu ceva in roaming si se activeaza singur sau trebuie sa l activez singur?
Hello! Voi ce faceti anul asta de Pasti? Doar asa de curiozitate:)). Eu vopsesc oua vinerea de obicei cum am facut si astazi alaturi de sora mea si de iubitul ei, apoi mai mergem de obicei prin oras(anul...? (mai mult)
Credeti ca adoptarea in Romania a sistemului cu Juriu *( jurați ) in justiție ar mai taia din " derapajele " judecătorilor? Decizii uneori prea USOARE in raport cu faptele ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!