| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Intrebari in genul in care a zis si SoL legate de sexualitate.In general intrebarile amuzante ale unor useri, unele nestiutoare, nevinovate altele prea gogonate, ne-au facut sa radem laughing
Dar cea mai frumoasa ''faza'' este acum cand implinim 2 ani de zile si ne felicitam unul pe altul.Nu e o faza dar e un lucru frumos.

| Tudor1212 a răspuns:

Am ras la multe intrebari si raspunsuri... dar a fost ciudat cand cineva mi-a zis sa-mi caut un prieten dupa par(sunt baiat)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat ca Stela e Raluka? De ce ar fi spus ca pleaca Raluka, pentru ca mai apoi sa activeze cu numele Stela? Mie-mi placea numele Raluka. Ralukaaaa, tu esti Stela, sau Stela e Raluka?hee hee

| ThinkPink a răspuns:

Cu siguranta am auzit toti de " TPU-The movie" happy

| ThinkPink a răspuns:

TPU-The movie e cea mai tare faza laughing

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Salutare Stela, salutare TPU! In primul rand as dori sa va multumes la toti ca existati si ca m-ati ajutat mereu cand am avut nevoie. In al doilea rand as dori sa va intreb de ce sunteti asa de rai cu Stela? Credeti ca este o persoana rea, sau care nu face tot ceea ce poate? Fiti siguri ca se straduieste, altfel nu ar fi fost adimin-ul site-ului. Sunt FOARTE multi utilizatori TPU si nu are cum sa-i multumeasca pe toti odata. Dar nu cred ca a ramas cineva fara raspuns. Inteleg, si eu am regretat plecarea Ralucai, dar ce vina are Stela? De ce sa nu-i acordam si ei o sansa. Si, in al treilea rand, as dori sa revin la intrebare. ( Scuze Stela ca am deviat de la subiect, dar am dorit sa-mi exprim parerea.) Cea mai tare faza a fost atunci cand m-am inprietenit cu Ana pe acest site. Intr-adevar, aceasta „faza" nu este amuzanta, sau poate imi veti acorda „stupid", dar pentru. mine a insemnat mult faptul ca mi-am facut o prietena foate buna, chiar daca nu ne-am vazut pana acum, am vb. foarte mult si cred ca ne cunoastem cat de cat. Nu sunt membra forte veche, dar aceasta prietenie reprezinta cel mai frumos moment de pe TPU de pana acum deoarece Ana este o persoana minunata :*. Te pup Stela si pe ceilalti care chiar meritawinking :*

| Name2 a răspuns:

Cea mai tare faza a fost ca eram la calculator(pe TPU) si citeam intrebarea lui NOName cu cutremuru si in momentul ala era un cutremur...Mda dar nu l-am simtit...eram asa de concentrata incat nu puteam sa simt nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stela, pune o poza cu tine. Asa o sa stim sigur ca nu esti Ralukabatting eyelashes

| Dragosgan a răspuns:

Filmul lui Cretaker,, TPU The Movie,,. Cretaker cred ca a batut recordul de cea mai asteptata intrebare de pe TPU.Succes lui.

| Dragotta a răspuns:

Intrebarea voastra sincer nici nu ma asteptam la ea

| Dmonik a răspuns:

@Bro, adica Raluca are doua conturi deja? Sau Stela are doua conturi? Sau Raluca e Stela? Si nici nu mi-a raspuns la postare! sad

| Dmonik a răspuns:

Am uitat sa votez! Fara discutie il votez pe Cretaker cu saga lui si aparitia fulgeratoare a Carminei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A tastat ceva! e ca la intalnirile de gradul trei cu E. T., deci putem comunica! love struck
NOTA (pentru. mine) structura literelor e izbitor de asemanatoare cu a oamenilor, folosirea diacriticelor in univers nu e un lucru unicat.
thinking

| Flav a răspuns:

Sunteti belea! Raluca nu e Stela, Stela nu e Raluca. De altfel, daca erati atenti, a fost pusa o poza cu Stela chiar pe blog, cand au fost apreciati pe ziarul adevarul. Pe blog nu gasesc, dar priviti articolul.
Deci, prin urmare, si asadar, this is Stela:
http://www.dstanca.ro/2010/adevarul-despre-tpu-ro.html
Astept fundita pentru. lamurirea misterului.;;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, gurile astea rele, bata-le sa le batahee hee Si nu spuneai nimic Stela, ne-ai lasat sa stam in suspance laughing Ptiu sa nu te diochi, da' misto gagica esti devil

| Cretaker a răspuns:

>Stela Cristea
>my face when she appears in TPU 6

http://i.imgur.com/sXZ7k.png

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Can unu a intrebat: "Am violat o gaina. CE POT FACE? FUNDO!" si mai sunt pozele lui Cretaker.

| Cristi_6252 a răspuns:

Nu-mi mai aduc aminte. dar au fost o multime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu de ce scrie Stela foarte rar. E mai inalta decat Raluca si ajunge greu la tastatura.

Elianna
| Elianna a răspuns:

@Flav:mersi pentru poza! Acuma stiu cum arata "dusmanul"! @Stela:Multumesc ca ai sters raspunsul injurios la adresa mea, dat de catre un anonim!(ca altfel nu putea injura, curajosul!). Mai bine mai tarziu decat niciodata! Iacata ca ai gasit mesajul meu!

| tarziu a răspuns:

@Bent, nu iei de unde trebuie!

Apache
| Apache a răspuns:

A intrebat una daca poata sa ramana insarcinata daca se masturbeaza cu un morcov :O! ...no comment!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cea mai tare faza, a fost cant ma uitam pa intrebarile lui NOname si am gasit intrebarea: Ce zice un elefant cand vede un barbt gol? A fost cea mai tare faza!happy

Pa, pa.

| Ѵαмριяɛ a răspuns:

Ce mai tare faza a fost a lui NOname cu pinguinii laughinglaughingrolling on the floor

| elena a răspuns:

Cand nu functiona net-ul, iar eu dadeam de 5 ori acelasi raspuns... tare faza, nu?!

| insanelove a răspuns:

Sunt multe faze nu doar una e un site perfect pentru tot felul de intrebari

| Xab a răspuns:

Acum cateva zile am pus o intrebare:"Ce i-ati lua PRIETENULUI de Craciun?" Iar cineva a zis"Pai este fata sau baiat?"Sincer m`a amuzat faza. I don't want to see

| tarziu a răspuns:

Suspendarea lui harciog

| cornelia_9446 a răspuns:

Idem @Loralaughing

| Minnie a răspuns:

Cea in care am raportat un raspuns cu pu. a, cu. a si nu a fost sters nici dupa 10 zile! Sau cand ai fost tu numita admin! Proasta alegere!

Întrebări similare