| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| Name2 a răspuns:

Cea mai tare faza a fost ca eram la calculator(pe TPU) si citeam intrebarea lui NOName cu cutremuru si in momentul ala era un cutremur...Mda dar nu l-am simtit...eram asa de concentrata incat nu puteam sa simt nimic

| Bubu9110 a răspuns:

Toate fazele sunt tari aici, in lumea asta virtuala... o ador love struck

| LemonCandy a răspuns:

Nu prea stiu. Sunt noua pe TPU si mi se pare un site suuuuper love struck Imi place foarte mult! Deabea astept prima fundita big grin!

| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Sincer tot site-ul e foooarte tare! Plin de oameni inteligenti, amuzanti, sinceri, creativi, etc happy Tineti-o tot asa!

Cea mai tare faza : Cand N0name a castigat titlul de utilizatorul anului 2010 de pe TPU tongue! Tin sa o felicit inca o data >big grin

| change12 a răspuns:

Chilotii mei portocalii ruleaza

| Vladys63 a răspuns:

Atunci cand ma uitam la legendele despre Candyman si Bloody Mary ca era noapte si muream de frica ca aveam impresia ca e cineva in spatele meu si ma uitam din minut in munut rolling on the floor... oricum din cate situri cu raspunsuri si intrebari acesta este preferatul meu (nici nu cred ca mai exista altul). La multi ani TPU!

| Firry a răspuns:

Nu imi aduc aminte acum. Insa au fost cateva de cand sunt pe aici! big grin

| SimoooSven a răspuns:

Tot siteul e foza tarehee hee. in fiecare zi se intampla ceva.rolling on the floor

| asy25 a răspuns:

Sunt foarte multe
site-ul e foarte tare

| fataroz a răspuns:

Cand am pus o intebare dde care nimeni nu s-a prinslaughing

| emanuel_1610 a răspuns:

Pai cand a inceput scoala ca m-am mutat la oa lta scoala si mi-am gasit dragostea!

| Marijuana187 a răspuns:

Sunt multebig grin

| Aly359 a răspuns:

Nu stiu dar am ras foarte mult pe TPU si iubesc acest site. kiss

| Deyutza a răspuns:

"TPU the movie" laughing opera lui creatakerwinking
a fost in ultima vreme cea mai amuzanta faza de pe TPU ca in rest e mai mult stupiditate si prostie cu intrabari puse aiurea, dar ma rog sper sa se mai salzeve din site, sau macar ce-a mai ramas din el; app. de asta am vazut anul asta pe un site care se facea reclama proasta la site-ul TPU, era vorba de intrebari...va dati seama; Sper sa ne mai revenim incetul cu incetulwinking kiss

| ThinkPink a răspuns:

Cu siguranta am auzit toti de " TPU-The movie" happy

| ThinkPink a răspuns:

TPU-The movie e cea mai tare faza laughing

| Lorє๔คnค a răspuns:

Cand am citit intrebari puse de oameni care nu prea gandesc sau intrebari penibile, fara sens sau logica.laughing

Dar anul nu s-a terminat inca, asa ca o sa ma mai gandesc si o sa mai vad intrebari puse de utilizatori.happy

| мяaρѕмσкє a răspuns:

Acum chiar nu imi aduc aminte. Dar acesta este cel mai bun site din cate cunoschappy. In fiecare zi rad pe TPU si de raspunsuri si de intrebari.La multi ani TPUlove struck!

| RoxAnana a răspuns:

Ar fi multe. dar m-au tot mirat acele intrebari gen :am facut sex la 10 ani e bine?" sau "sa fiu cu x sau nu?"laughing

| AllieAyl a răspuns:

Unele raspunsuri si intrebari

| xXAnGeLXx a răspuns:

Pai, a fost o intrebare pusa de Zanazanelor: "ce se intampla daca mananci muste?" si unii ziceau : " o sa devii musca mustelor laughing ", " o sa iti creasca aripi si o sa ai ochii bulbucatzi" laughing laughing laughing!~!

| Crisu a răspuns:

Au fost foarte multe.Chiar daca e ceva urat ce faceau, era totusi amuzant.Conturile facute la misto, care puneau intrebari penibile.
Daca pot ramane insarcinate cu banane, daca pot ramane insarcinate cu cerneala din stilou etc.

| PredatoR a răspuns:

Intrebarile lu' elasexygagica laughing

| Gabi1335 a răspuns:

Toate fazele de pe TPU au fost tari succes TPU in continuare

| Helăăău a răspuns:

Cele mai tari faze sunt atunci cand unii pun intrebari mai FunnY, si care nu-si au locul aici.
Exemple: Vreau id-ul lui hannah montana. Ce nume sa-mi pun la hi5/messenger? Sau intrebari triviale...

| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Ca am scris prostii la raspunsurilaughing
Doamnelaughing

Si mi-a dat fuundalaughing

| larya234 a răspuns:

Intrebarile comice puse de utilizatori mai...

| ILied a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......epsit-din/
Aici e cea mai tare faza :)) Eu cred ca ar fi trebuit sa se relaxeze la calculator :)

| xFaith a răspuns:

Cand marius a pus intrebarea: As vrea sa ma las de tigari si de alcol...
Iar o fata pe nume Maria i`a raspuns : Fraier mai esti, nu te lasa ca asta`i viata ce noua ne place trebuie sa ne traim viata ca viata`i frumoasa! Dumnezeu o singura viata ne-a dat. Deci continuati activitatea de a bea si a fuma... Fundita puppy dog eyes?

Deci a fost lol laughing

Ea in loc sa-l ajute m`ai rau i`a facut laughing

| Ionut a răspuns:

A pus o fata o intrebare de genu "Daca ma masturbez cu un castravete, se mureaza? "

Întrebări similare