Deci am ras bine te tot cand NOname a pus o intrebare legata de utilizatori. etc si era un video cu pinguini si zicea ca semanam cu ei. etc
Alta :
Cand un baiat a pus intrebarea : la 13 ani, ce lungime trebuie sa aiba penisu meu" sau ceva de genu
Cea mai tare faza a fost cind vorbeam cu mai multi pe chat si la un moment dat au aparut doua fete care paremise ca vroiau sa discute ambele de pe contul lor de pe acelasi pc si intrebarile si raspunsurile care le dadeau ele veneau doar din partea uneia si credeti-ma ca am ris pina la lacrimi pentru ca intr-adevar era ceva foarte comic sa vezi ca o persoana isi da intrebari si isi raspunde in acelasi timp singura la intrebarile date
Care? Cand o fata a intrebat ''Cine ghiceste cati ani are mama mea primeste funda''!
Cea in care am raportat un raspuns cu pu. a, cu. a si nu a fost sters nici dupa 10 zile! Sau cand ai fost tu numita admin! Proasta alegere!
Cand, timp de o luna si jumatate am vorbit cu un alt utilizator TPU prin mesaje si cand am facut schimb de adrese de e-mail am observat ca era de fapt un bun prieten.
Când un domn a pus întrebarea : "Bună ziua, dar cu smântâna ce facem?"
sau filmuletele lui Cretaker.
Cand am raspunslao intrebare crezand caraspun verisoare mele spunandu-i nu mai stiu ce porcarii
"TPU the movie 1, 2, 3, 4, 5," [cred ca asa se numeste ] realizat de @Cretaker.
Filmul lui Cretaker,, TPU The Movie,,. Cretaker cred ca a batut recordul de cea mai asteptata intrebare de pe TPU.Succes lui.
Au fost multe faze tari. Imi aduc amint una, cand am ajutat pe cineva care nu prea le avea cu firefox-ul si a apasat din greseala F11. Am si luat o fundita la faza aia. Ma bucur ca am fost de ajutor!
Acum vreo 2 zile am facut contul asa ca nu am fost tot anul alaturi de voi. Oricum... e amuzant sa vezi cum unii oameni intra si pun o intrebare care la cea mai simpla cautare pe google, isi gaseste raspunsul. Ei chiar asteapta un raspuns si cateodata ma enerveaza lenea lor.
Dar... e amuzant gandindu'te ca sunt oameni foarte incuiati pe netul asta...
Cand a trebuit sa pazesc mopu' in clasa. Inca si acum rad cand mi-a duc aminte; eu stand intr-un colt sa pazesc mopul, colaga mea de banca si un coleg cerdandu-se in mijlocu' clasei dupa ore cine sa dea pe joc cu mopu' si o fata razand ca mai aveau putin si se luau la bataie aia doi, atunci mi-am dat seama de telu' meu in viata: sa pazesc mopul de Marius.
Tot ce tine de TPU este "o faza tare"... Dar totusi toate conflictele dintre fanii cap de mop(JB pentru nestiutori) si cei care iubesc muzica buna sunt cele mai amuzante si eu sunt pentru cei care iubesc muzica buna (muzica rock )
Ma amuza cel mai tare raspunsurile unui tip, cu toate ca le da la misto, e amuzant.Nu i-am retinut insa numele .
Cand ma durea o masea si am citit pe TPU ca merge cu pasta de dinti pusa in carie-faza e ca am incercat cu pasta de dinti si nu ma mai durea-dar dupa 10 secunde cand am ajuns la PC am citit un raspuns care spunea ca pasta de dinti nu prea are efectcand am citit m-a apucat din nou durerea
Eu abia de aiz fac parte din comunitatea TPU si pot sa spun ca imi place foare mult:X
Cea mai tare fază pe TPU.ro a fost. fiecare min. pe care l-am petrecut aici!
Succes şi baftă în continuare, TPU.ro! A, da, LA MULŢI ANI!
Acum cateva zile am gasit o intrebare in care o fata de 11 ani a intrebat daca ii da cineva idei ce sa-i scrie lui Mos Craciun, iar toti au spus ca tu nu stii ca Mos Craciun este mamica cu taticu.
Pai cred ca intrebarea aia cand una a zis ca s-am masturbat cu o coada de matura sau ceva de genu:.
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010
Dragii mei,
Imi pare rau ca ati deviat de la subiect si ati inceput sa va arati nemultumirile aici. Va inteleg, totusi, haideti sa ne intoarcem la intrebarea postata aici. Fac tot ce pot sa va raspund la toate intrebarile si solicitarile, daca mi-a scapat vreun e-mail, va rog sa-l mai trimiteti o data.
@Elianna, am cautat e-mail-urile trimise de tine si toate primisera un raspuns, daca mi-a scapat ceva, te rog sa-mi spui.
Numai bine,
Stela
Toate fazele de pe TPU sunt super! Razi de mori in fiecare zi.Mai se trezeste unu cu o intrebare stupida mai se trezeste unu cu un raspuns amuzanttare TPU! la multi anii TPU!
Ce mai tare faza a fost cand l-ai suspendat pe TheBugDude pentru ca se lauda ca o are mare si tare. Urat, ce sa zic.Cand altii se intrebau : cat de mare?, tu-mi semnai condamnarea >:p