Toate fazele sunt tari pe TPU dar unele intrebari si raspunsuri sunt de a dreptul haioase... La multi ani TPU!
Pai...,
Cea mai amuzanta faza de pe TPU a mea a fost cand o fata"..." a pus o intreebare ciudata si una a raspusn asa de amuzant ca am ras si intimpul orelor la scoala
Cea mai tare faza de pe TPU.ro mi-se pare me este ca pe langa faptul ca primesti un sfat bun, iti mai faci si prieteni, nu stiu eu asta cred ca este cea mai tare faza... Siteul il respect
Pei azi de exemplu am vazut o intrebare gen "care fete nu resping baietii?" si acea persoana care a intrebat a si raspuns "hmmm pei depinde ce baiat"
Niste comenturi de la niste atei...care explica ei cum nu exista Dumnezeu, si teoria lor despre viata. Asta a fost. Ma minunau pararea lor.
Cea mai tare faza a fost intrebarea asta http://www.tpu.ro/adolescenti/ce-pot-face-pentru-a-avea-fundul-mai-moale/
Daca cititi la ce raspuns s-a dat funda va prapaditi de ras, plus ca ceilalti care au postat ori nu au citit raspunsul ori nu si-au dat seama despre ce e vorba :))
Faza aia cand copii postau poza cu ce-au facut de 1 mai. Unele erau chiar penibile. )
Intrebarile fara sens si stupideee care sunt multe la numar.bineunele, hai sa fim seriosi sunt haioase! mai radem si noi:X
Sunt multe.Doar TPU este un site minunat.Sincera sa fiu te ajuta mereu la nevoie. Putine site-uri ca asta. dar sper ca lumea sa nu-si mai rezolve temele aici!
Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.
Ca la postarea asta: http://www.tpu.ro/......ina-2.html inca te mai lasi asteptata.
A fost atunci faza cu un om care zicea ca sa masturbat cu un psp si ce o sa pateasca. Am ras toata ziua de faza asta. Credeti-ma.
Http://www.iluzieoptica.com/r-repaus-si-miscare-1-tablou -369.htm
Era sa cad de pe scaun eu c-o prietena! eu m-am apropiat de ecran si prietena mea era atenta la altceva si cand s-a auzit... Ce s-a auzit...era sa cadem! Vizionare placuta!
Cea mai tare faza de pe TPU in 2010 a fost atunci cand m-am uitat la o,, intrebare" a lui NOname care zicea ca s-a realizat un scurtmetraj TPU in care au fost multi utilizatori etc si am dat pe site-ul respectiv si acolo era o imagine cu multi pinguini
Au fost multi useri care ne-au amuzat
mariaioana, littletwety multi altii... insa parca lipseste ceva de pe site fara ei.
Toti Pentru Unu si Unu Pentru Toti!
Cand am pus o intrebare referitoare la un referat si nimeni nu a vrut sa ma ajute. Primeam raspunsuri anonime cu seitul www.google.ro dar nici o informatie mai mult :))
Despre toti astia care fac reclama la ZUUM)) eu le dau report si uni pica in plasa si dau click faceti frate ceva ca eu nu mai suport sa vad peste tot ZUUM
Cea mai buna intrebare care cred eu ca si-a avut rostul pe TPU am raspuns acum cateva minute in urma, suna cam asa: Care sunt intrebarile la care nu v-ati putut gasi raspunsuri
Cea mai tare fază...incă nu s-a terminat anul 2010 si fazele tari se succed cu o frecventa fantastică si se intrec in "tarie".
Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.
Bafta si inspiratie la scris!
Stiu ca seamana cu raspunsul cuiva, dar sunt de acord 100%.