Cea mai tare faza a fost ca eram la calculator(pe TPU) si citeam intrebarea lui NOName cu cutremuru si in momentul ala era un cutremur...Mda dar nu l-am simtit...eram asa de concentrata incat nu puteam sa simt nimic
Nu prea stiu. Sunt noua pe TPU si mi se pare un site suuuuper Imi place foarte mult! Deabea astept prima fundita !
Sincer tot site-ul e foooarte tare! Plin de oameni inteligenti, amuzanti, sinceri, creativi, etc Tineti-o tot asa!
Cea mai tare faza : Cand N0name a castigat titlul de utilizatorul anului 2010 de pe TPU ! Tin sa o felicit inca o data >
Atunci cand ma uitam la legendele despre Candyman si Bloody Mary ca era noapte si muream de frica ca aveam impresia ca e cineva in spatele meu si ma uitam din minut in munut ... oricum din cate situri cu raspunsuri si intrebari acesta este preferatul meu (nici nu cred ca mai exista altul). La multi ani TPU!
Pai cand a inceput scoala ca m-am mutat la oa lta scoala si mi-am gasit dragostea!
"TPU the movie" opera lui creataker
a fost in ultima vreme cea mai amuzanta faza de pe TPU ca in rest e mai mult stupiditate si prostie cu intrabari puse aiurea, dar ma rog sper sa se mai salzeve din site, sau macar ce-a mai ramas din el; app. de asta am vazut anul asta pe un site care se facea reclama proasta la site-ul TPU, era vorba de intrebari...va dati seama; Sper sa ne mai revenim incetul cu incetul
Cand am citit intrebari puse de oameni care nu prea gandesc sau intrebari penibile, fara sens sau logica.
Dar anul nu s-a terminat inca, asa ca o sa ma mai gandesc si o sa mai vad intrebari puse de utilizatori.
Acum chiar nu imi aduc aminte. Dar acesta este cel mai bun site din cate cunosc. In fiecare zi rad pe TPU si de raspunsuri si de intrebari.La multi ani TPU!
Ar fi multe. dar m-au tot mirat acele intrebari gen :am facut sex la 10 ani e bine?" sau "sa fiu cu x sau nu?"
Pai, a fost o intrebare pusa de Zanazanelor: "ce se intampla daca mananci muste?" si unii ziceau : " o sa devii musca mustelor ", " o sa iti creasca aripi si o sa ai ochii bulbucatzi" !~!
Au fost foarte multe.Chiar daca e ceva urat ce faceau, era totusi amuzant.Conturile facute la misto, care puneau intrebari penibile.
Daca pot ramane insarcinate cu banane, daca pot ramane insarcinate cu cerneala din stilou etc.
Cele mai tari faze sunt atunci cand unii pun intrebari mai FunnY, si care nu-si au locul aici.
Exemple: Vreau id-ul lui hannah montana. Ce nume sa-mi pun la hi5/messenger? Sau intrebari triviale...
Http://www.tpu.ro/......epsit-din/
Aici e cea mai tare faza :)) Eu cred ca ar fi trebuit sa se relaxeze la calculator :)
Cand marius a pus intrebarea: As vrea sa ma las de tigari si de alcol...
Iar o fata pe nume Maria i`a raspuns : Fraier mai esti, nu te lasa ca asta`i viata ce noua ne place trebuie sa ne traim viata ca viata`i frumoasa! Dumnezeu o singura viata ne-a dat. Deci continuati activitatea de a bea si a fuma... Fundita ?
Deci a fost lol
Ea in loc sa-l ajute m`ai rau i`a facut
A pus o fata o intrebare de genu "Daca ma masturbez cu un castravete, se mureaza? "