Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Hmm, pentru mine cel mai fericit eveniment din 2010 cred ca a fost... cand am luat vacanta . dar am avut mult mai multe venimente fericite
Cand am fost la gala olimpicilor din Suceva si mi-am reintalnit multi prieteni de la olimpiade...si a fost asa frumos...
Pai, cand am plecat in cantonament si am scapat de scoala si cand am descoperit TPU Happy New Year ( cu intarziere )
Cand am intrat aici si am descoperit energia pozitiva imediat mi-am facut cont si am inceput sa le spun tuturor despre el.
Cand am descoperit TPU si am avut ocazia sa cunosc multi oameni deosebiti.
Dar si cand am primit raspuns la intrebari.
Pentru mine cel mai fericit eveniment din 2010 a fost Craciunul si Anul Nou cele mai frumoase sarbatori.
Cele mai frumoase evenimente: ziua de nastere a mea si a prietenei mele si revelionul
Cel mai fericit moment a fost cand m-am mutat cu iubita mea, iar cel mai trist a fost cand ne-am despartit
Salutare
sa iti spun sincer 2010 a fost un an foarte greu pentru mine, am muncit foarte mult, am suferit foarte mult, am fost inselat, s-a profitat de bunatatea mea si toate cele rele...am cam avut parte de ele insa dupa un an extraordinar de greu in care am pus punct la o relatie de 2 ani de zile momentul de glorie a fost in noaptea de revelion cand am fost imbratisat si sarutat de actuala iubita. a fost satisfactia unui an greu, in sfarsit realizasem ceva care merita toata dragostea si tot respectul meu.
Cel mai fericit eveniment a fost tabara de vara la care am participat. Mi-am facut foarte multi prieteni si am pastrat legatura cu ei. Abia astept sa merg si anul viitor ca sa ii vad pentru ca mi-e foarte dor de ei.
Sincer sa fiu nu stiu daca am avut unu'...intreaba daca am avut momente proaste ca de alea am avut...
Momentul cand am cunoscut-o pe prietenamia 3 decembrie 2010 dar totodata noaptea de revelion petrecuta impreuna cu ea