Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii
Am 12 ani...probabil ca multi nu considera ca am prea "mari realizari" la varsta asta dar eu am cateva de care sunt foarte mandra.
Realizarea din viata mea este ca am o familie unita si iubitoare.Sunt mandra de asta. Poate ca nu eu am compus-o dar eu am completat-o.
Am foarte multi prieteni pe care ma pot baza.Realizarea mea este aceea ca sunt iubita de acesti prieteni.
O alta realizare ar fi faptul ca am inteles un om minunat, o vedeta.Am ajuns sa il inteleg pe Michael Jackson cu toate ca nu l-am intalnit niciodata.
Sunt multe alte realizar.
Dar pricipala realizare este ce am in suflet.
Pai,nu am o varsta inaintata, am doar 11 ani.Cred ca cea mai mare realizare a mea pana acum a fost ca am invatat sa merg si sa vorbesc acum vreo 10 ani.Wow n-am mai facut nimic de acum 10 ani decat sa vorbesc si sa merg
Pentru mine, cele mai mari realizări de până acum(nu am o vârstă prea înaintată) sunt:
-că am alături părinţii care mă iubesc nespus de mult, unii nu beneficiază de sprijinul lor
-am reuşit să mă mut la alt liceu
-mă înţeleg minunat cu noii colegi
-ştiu să-mi fac mama mereu fericită, ea fiind persoana cea mai dragă mie
-am darul de a aduce zâmbetul pe buze prietenilor. Cu trecerea timpului, sper că voi avea mai multe realizări şi cel mai important pentru mine este să-mi împlinesc visul.
Cea mai mare realizare? Pai daac stau sa ma gandesc cea mai mare realizare a fost, atnci cand, am luat premiul 1 si un trofeu din aur la dansuri moderne. Ne-am numit "Sangre Caliente" si am dansat dupa melodia Shakira - Loka, loka.
Buna.Pentru mine sa zicem ca o realizare este aceea ca stau alaturi de familia mea, in special de mami...persoana pe care o iubesc cel mai mult, mi-as da viata pentru ea fara sa ezit o secunda.Nu am inca nici o realizare importanta, cu toate ca am 20 de ani, dar mi-as dori sa intru la facultatea de psihologie si sa o fac pe mami mandra de mine.Cea mai mare realizare pentru mine ar fi sa devin mamica si sa le dau aceeasi educatie care am primit-o si eu.Dar am si eu o curiozitate...care este cea mai mare realizare din viata ta de pana acum? pupici
Cea mai mare realizare a mea, sunt prietenii pe care i-am adunat de-a lungul anilor si faptul ca am iesit prima pe clasa la examenele de admitere.
Care este cea mai mare realizare a ta?
Pai,cea mai mare realizare a mea este ca ma inteleg cu familia si cu colegii de scoala, cu care nu ma cert deloc.Ar mai fi si premiul pe care l-am castigat in clasa a 5-a.Acestea sunt cateva, si sper ca pe viitor sa am si mai multe realizari.
Buna NOname! Intrebarea ta m-a atras asa ca am vrut sa raspund la ea cu mare drag! Nu pot sa zic ca am mari realizari in viata deoarece am doar 14 ani jumatate insa daca ar fi una cu care sa ma pot mandri cu adevarat este cam intrat la liceul pe care l-am vrut, am o familie minunata si prieteni care tin la mine! Pa pa!
Ca am reusit sa trec cu bine peste greutatile la care am fost supusa pana acum, greutati care m-au maturizat.
Cea mai mare realizare a mea este că am reuşit să trec peste orice problemă cu zâmbetul pe buze şi că am reuşit să fac în aşa fel încât trecutul să nu-mi strice relaţia mea cu cei din jur. Stau şi mă uit la unii colegi de şcoală de-ai mei şi văd că din cauza unor probleme, la care eu zâmbesc, ei stau cu zilele plângând şi gândindu-se la ele. Cred că este o realizare mare să reuseşti să uiţi, să treci cu vederea peste anumite greşeli ale celor din jur.
Ca am o fata minunata,am construit o casa cu miinile mele,fara ajutor, in rest, nu ma pot lauda cu altele,
Premiul intai in clasa a5a,anul trecut, faptul ca am trecut cu bine peste toate grijile si necazurile impreuna cu familia in cei 12 ani ai mei si am reusit sa nu ma mai cert cu sora mea de vreo 10 ori in fiecare zi. Sper ca te-am ajutat
Pai,as fi spus copii mei dar nu am deci.traiesc si asta e realizarea mea! ma mentin in viata!
Inca nu am copii, spun asta datorita faptului ca intotdeauna copiii intra la realizari, asa ca pentru mine, cele mai mari realizari sunt buna mea reputatie, si faptul ca oamenii au incredere in mine, vin sa imi ceara sfaturi, ii ajut si intotdeana o voi face. Atunci cand ma simt "de incredere", ma simt implinita. Exact asa cum mi-am dorit, oamenii se pot baza pe mine si desi lumea este plina de oameni rai, egoisti si materialisti, si eu stiu ca oamenii buni si darnici vor fi mereu calcati in picioare, prefer sa fiu asa, buna, darnica, sa ii ajut pe ceilalti. Este ceea ce imi place cel mai mult sa fac, si daca as renunta la bunatatea mea, as renunta la o parte din mine. Spun toate astea fiindca faptul ca pot sa fiu, si o sa fiu mereu buna, intra in realizarile mele.
Timp de noua ani am ajutat (mult si activ) la refacerea dreptatii si repararea greselilor sau nedreptatilor comise de rusinea omenirii - regimul comunist.
Sint mindru fiindca cea mai mare lauda (indirecta) pentru munca mea mi-au adus-o cei pe care i-am deranjat, care m-au amenintat si care m-au convins de justetea si de necesitatea activitatii mele.
Poi.eu am decat 12 ani de abia impliniti, deci pana la varsta asta cred ca cea mai mare realizare este ca am luat premiul 2 la scoala .a ta care este?:X
Nu stiu daca e neaparat o realizare si asta dar. sunt mandra de mine, de faptul ca sunt printre primi elevi din clasa, ca am medii bune. De fapt cea mai buna realizare cred, a fost anul asta, cand am trecut teza la mate cu 10...
M-ai pus pe ganduri adanc. Nu am realizat prea multe se pare. Sa iubesc si sa fiu iubit... se pune?
Am ajuns unul din cei mai cunoscuti adolescenti de la mine din oras, iar acum cand merg pe strada multi ma opresc sa socializam, sa le dai ID-ul. Am ajuns cunoscut pentru ceea ce pot face pe calculator, prin desenele mele, picturile mele, sportul pe care il practic si faptul ca am organizat o uriasa bataie cu apa la care au luat parte 2 echipe a cate 10 oameni fiecare , dar publicul a facut aceasta bataie sa fie reusita.
Eu am scris o poezie si profa mi-a trecut 10 in catalog. Initial ne ceruse o compunere
Am 15 ani si inca traiesc in Romania. Consider asta o realizare mare, deoarece nu prea am prieteni, rude cu bani, sau succes. LIFE SUCKS
Huh, am facut upgrade la nevasta, acum 10 ani! Mi-am instalat nevasta2.0, cu un patch de 9 ani dar a meritat, deja am ajuns la recomenditurile din urma cu 12 ani si mergem inainte
Despre cea mai mare realizare a mea e greu de discutat, fiindca nu e super'concreta. Este vorba de o stare pe care n'am mai trait-o, de completa coordonare, atentie la fiecare detaliu, inteligenta si obiectivitate. Cred ca a durat 20-30 de minute.
CannbalCorpse întreabă: