anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai mica nota luata de voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun din start concluzia povestii ce urmeaza, pentru ca aceia care vor sa treaca mai departe, s-o poata face: cea mai mica nota mi-a dat cea mai mare lectie, in scoala!
Am facut o scoala in care studiam si balet.Proful de balet ne-a dat ca tema de examen improvizatia pe muzica, dar, in acelasi timp, ne-a spus si ce sa facem.Pai ce improvizatie mai poate fi asta?! mi-am spus, si nu m-am dus la examen, neantelegand improvizatia ca pe ceva impus. Evident, m-a lasat pe toamna.Deci,cea mai mica nota a fost asa de mica incat am ramas pe toamna. Aveam de ales:ma duc sau repet anul.Il uram, drept pentru care simteam sa-l umilesc.Toata vara am facut vals, tango etc am invatat, doream sa-i arat ca-s buna si nu ma poate avea la mana.Era sfarsitul lui august, era cald si il uram.Am intrat in sala cu oglinzi cu demnitate, pregatita dde lupta. M-a luat pe dupa umeri, aveam tricoul leoarca de emotie si de prea mult august(ce pork, interpretasem eu, acum se da la mine?! ) dar mi-a spus ca-mi da nota maxima fara examen, pentru ca ma vazuse la alte examene si nu vroia sa se puna de-a curmezisul in drumul carierei mele.Chiar ma aprecia! Era uman, iar eu-o mare mare proasta.
O lectie buna a fost aia, cea cu nota mica!

105 răspunsuri:
| Helene a răspuns:

5 la biologie:d

| medex3 a răspuns:

Am revenit. M'am uitat in carnet si am descoperit ca am si 5 la chimielaughing.
In catalog e 7.Ca mi'au dat lacrimile.si a zis ca ma asculta ora viitoare. N'am invatat nimic si m-am ales cu un 7laughing

| pretty27girl a răspuns:

Acum in sem. 1 in clasa a5-a am luat un 6 la bioo... nu era de 6 ci de 8. totusi mi-a dat media 9. atat. sper note mai mici ca 6 sa nu mai iaubig grin

| yuli10 a răspuns:

Am luat o data 1 pentru copiat... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

6 sau 7big grin. Dar a ta?

| oky a răspuns:

Pei pana acum 2 laughing

| Kqzu97 a răspuns:

6 la teza de mate

| ecristinamc a răspuns:

5
in a 6 a

la biologie

| Bishop a răspuns:

5 la romana, deocamdata rolling on the floor

| BabyPink a răspuns:

4 sau 3.nu mai ţin minte sad

| alex:) a răspuns:

Un 2

| sergiu a răspuns:

Cea mai mica nota a fost 3 in 12 ani de scoala + 4 de faculta. Am luat 3 de mai multe ori, dar niciodata 1 sau 2 happy

| dragosh a răspuns:

Care e cea mai mica nota care se poate lua dupa tine?laughing

| M' a răspuns:

3 la chimie in clasa a9a.

| JustLauren a răspuns:

2 pentru ca m-a prins copiind

| LNK a răspuns:

Un 7 cat mine de mare la fizica x_x

| charlie the alien a răspuns:

3 la fizica

| joanna_1070 a răspuns:

2 la latina! Declinarile astea. mi-au dat batai de cap laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

3. au fost mai multi. chimie, bio

| bilaa a răspuns:

A luat si eu odata un 2 pentru ca am facut un pariu cu profa de t. i. c.(si l-am pierdut)...de nervi i-am prins degetele intre usa ca sa nu imi treaca nota. inteligent nu?laughing)

| JayMichael a răspuns:

2 la fizicabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

6, 55 la un test de fizicbig grinasta e.mai luam si note mici

| Sebastian_3723 a răspuns:

3 la franceza big grin

| rebeca_2532 a răspuns:

Am ajuns doar pana la nota 5 atatbig grin

| Nita a răspuns:

2 sa dea Dumnezeu laughing

| funnygirl a răspuns:

3 l chimiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2 franceza 2 chimie Clasa a 7 a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am luat azi un 4 la romanacrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai mica nota a mea este 4

| Danut4 a răspuns:

Cea mai mica nota 3 la mate dar nu in catalog.In catalog cea mai mica nota este 8(am niste parinti f pretentiosi deci nu imi permit sa i-au o nota mai mica...