anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai mica nota luata de voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun din start concluzia povestii ce urmeaza, pentru ca aceia care vor sa treaca mai departe, s-o poata face: cea mai mica nota mi-a dat cea mai mare lectie, in scoala!
Am facut o scoala in care studiam si balet.Proful de balet ne-a dat ca tema de examen improvizatia pe muzica, dar, in acelasi timp, ne-a spus si ce sa facem.Pai ce improvizatie mai poate fi asta?! mi-am spus, si nu m-am dus la examen, neantelegand improvizatia ca pe ceva impus. Evident, m-a lasat pe toamna.Deci,cea mai mica nota a fost asa de mica incat am ramas pe toamna. Aveam de ales:ma duc sau repet anul.Il uram, drept pentru care simteam sa-l umilesc.Toata vara am facut vals, tango etc am invatat, doream sa-i arat ca-s buna si nu ma poate avea la mana.Era sfarsitul lui august, era cald si il uram.Am intrat in sala cu oglinzi cu demnitate, pregatita dde lupta. M-a luat pe dupa umeri, aveam tricoul leoarca de emotie si de prea mult august(ce pork, interpretasem eu, acum se da la mine?! ) dar mi-a spus ca-mi da nota maxima fara examen, pentru ca ma vazuse la alte examene si nu vroia sa se puna de-a curmezisul in drumul carierei mele.Chiar ma aprecia! Era uman, iar eu-o mare mare proasta.
O lectie buna a fost aia, cea cu nota mica!

105 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Dacă veţi reciti ceea ce aţi scris aici, mulţi vă veţi da seama ca aţi luat nota pe merit.

| adydassler a răspuns:

Am luat intr-un semestru 3 de 2 la materi diferite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Netrecut 3, trecut in catalog 4. (La mate bineinteles)

| me_3408 a răspuns:

6 la istorie. Daca in generala am fost la Step si nu ne dadeau note big grin

| madycoco a răspuns:

2 laughing la economie, dar mi l-a facut 8 big grin

| anna_5786 a răspuns:

Un 4, a ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2 la mate big grin pentru tema nefacuta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2...la fizica

| zumba zumba a răspuns:

6

| medex3 a răspuns:

Un 4 sau un 5 la mate in clasa a V a laughing. M'am dus acasa cu ea si i'am dat foc.Pacat ca nu s a ars si nota si a vazut mama lucrarea laughing

| ssain a răspuns:

8, pentru mine este 8

| yoplait a răspuns:

2

| andreya1999 a răspuns:

7 tu?

| ankaaa a răspuns:

Eu am luat 5 la fizicalaughing in rest chiar nu am avut note sub 5. da imd o sa am(la liceu)laughingns dc dar presimt asta.

| Sოﺁℓε a răspuns:

2.big grin la mate

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Am luat 4 ca mi-am uitat desenul acasa laughing

| andreea4ever a răspuns:

Un singur 6 intra 5-a

| KhloeAfterDark a răspuns:

Un 2 la prostia aia de geografie. vina mea ca nu stiam ca trebuia sa invatam grupele carpatice din muntii meridionali? laughing

| ZambescSiGata a răspuns:

1!laughingPentru ca am suflat!

| flyleaf22 a răspuns:

2 la marketing, pentru ca aveam o stare de revolta fata de sistemul de invatamant si am decis sa nu fac nimic la lucrare. langa el am luat apoi un 10...

| xibalba a răspuns:

4 la matematica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

8

| aschie a răspuns:

3

| marrinnaa a răspuns:

3

| vintageheart a răspuns:

8 pana acum.Sunt in clasa a6a.Am luat un 4 la germana(cea mai mare nota din clasa) insa nu neo trecut testele la nimeni.Era ultima ora in curte, era noapte, se sunase, noi urlam ca nebunii la rand(de fapt nu stateam la rand ci alergam prin curte)si a venit profa si ne-a dat test(sa zicem, cica, ce-am facut ieri pe germana si la perfect)Unii o luat 3, unii 2, unii 4.:eu 4happyDa bine ca nu lo trecut pentru ca dupa ora toti o inceput sa plangalaughing

| nonameih0000 a răspuns:

8...sunt abia la inceput...si vad ca merg binehappy

| someone_8322 a răspuns:

Nota 3 la fizica, urmata de 4 la sport. happy laughing

| cypy a răspuns:

1 in teza la romana intra 8a pentru copiat whistling

| georggyy a răspuns:

2 in clasa a 7 a pentru suflat si 3 in a 8 alaughing ca nu am stat in banca dupa ce s-a sunat si nu am stiut sa spun teorema acoperisului si a fierastraului laughing teoremele astea nici nu erau in programa dar in fineoh go on
A ta?

| adelle23 a răspuns:

Un scaunel!