NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| xXJustMeXx a răspuns:

Inca sunt copil dar pot sa spun ca mirosul copilariei mele cateodata e dulce-acrisor, alte dati e ca si mirosul dulce al cozonacilor si gogosilor pe care le face bunica si, uneori, cand mai citesc din cartea "Legendele Olimpului" parca simt acel aer pe care il respirau zeii.
Sa ai o zi buna.Papa!

| Timee೩ a răspuns:

Mirosul copilariei mele este unul pe care nu-l voi uita.Este mirosul de tara pe care-l miroseam la tara bunicilor mei, este mirosul salciei pe langa care treceam cu mama, e mirosul ceaiului de lamaie pe care-l beiam cand eram mica si multe altele.

| bebetho a răspuns:

Mirosul copilăriei mele se trage din tec, desene animate, noroiul de pe haine după un fotbal în potop, trandafirul de pe bancă din prima zi de şcoală, hârtia gloanţelor de bermand, ilarităţi, farse de toate tipurile, clătitele bunicii, prăjitura "la metru" a mamei, bulgări, transpiraţie, non-stress etc.
"etc-u" e vast.

| Bibi16 a răspuns:

Imi amintesc cand eram micuta si ma jucam cu fetele in fata blocului seara.Acel miros care se simte seara langa gradinitele cu copaci.Imi amintesc ca stateam cu fetele pana cand ma baga mama in casa.Acum m-am mutat de la bloc si cum eu am stat la bloc cand eram mica acela este mirosul copilariei mele(cel de care v-am spus mai sus)

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

De balega proaspata...

| BeHappyForMe a răspuns:

Crema de zahar ars sau orez cu lapte ma gandesc la mancare ca si acum ca si cand eram mica era o gurmanda.

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Un miros mai frumos decat cel al trandafirului, mai delicat ca un fluture si mai dulce decat parfumul mamei. Mirosul copilariei este sufletul pentru mine.

| Anonymus314 a răspuns:

Paine calda. ceva in gen

| BOOBZen a răspuns:

Inca sunt copil si miros a parfum Davdoff...ma dau cu mult parfum,cateodata fur si parfumurile mamei si ma dau cu ele,si le consum intr-o zi, pai ce sa fac daca are parfumuri care miros bine? Daca copii sunt inocenti, nu-i vina mea

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună! Mirosul copilăriei mele? Ei bine... mirosul prăjiturilor făcute de bunica atunci când mergeam în vacanţa de vară la dânsa, mirosul florilor pe care le culegeam cu multă veselie de pe câmpii.

| hope2destiny a răspuns:

Un parfum al mamei... ceva care miroase a prospat spalat, a flori si a ceva intepator, dar placut. niciodata nu am stiut cum se numeste acel parfum. sad ["i remember all those crazy things we said, we left them running through our head. all those crazy things we did, don`t think about it, just went with it..."

| YoungHomie a răspuns:

Mirosul copilariei mele? pei e putin cam ciudattongue copilaria m-am petrecuto intr-un alt oras cu bunicii mei.si imi e dor de vechea casa. am multe amintiri acolotongue mirosul copilariei mele este casa aia. apartament de fapt. am plans am ras acolo am trecut prin multe big grin

| ēน a răspuns:

Este dulce-amarui, cu un farfum imiresmat al florilor de primavara!

| Scriitoarea a răspuns:

Este o aroma pe care din pacate incep sa nu mai pot sa o simt, dar cred ca as putea sfune ca miroase a fericire, bucurie si de implinire in toate punctele de vedere.

| Sakura_1833 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este mirosul dragostei si al iubirii, al fericirii si al prietenilor mei

| Ionela78 a răspuns:

Dulce,copilaria este cea mai dulce parte a vietii.toti dorim sa crestem sa fim mari dar cand crestem ne este cel mai dor de copilarie.profitati de ea! faceti pozne! fiti in largul vostru si distrati-va! nu vreau funda, ci vreau sa zic numai ce simt! credeti-ma!

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Miros de inocenta, puritate si fericire.

Avand in vedere ca fiecare om e pe dinauntrul sau copil toti avem o inocenta pura fara de care nu ar exista viata.

| AidaAmaranta a răspuns:

Cand eram mai micuta, si pe la 9 ani.Mama intodeauna spala haine si punea Cocolino verde. Era un miros unic! Pana la 9 ani, mama tot punea in rufe, Cocolino verde.

Din pacate sad acel miros nu mai exista...

Nu mai e la fel parfumu' ca inainte...

| petru a răspuns:

Poate-i unul deosebit/placut si poate mai drag : Mirosul Transilvaniei de unde eram refugiat in Timisoara!

| AlexMercer a răspuns:

Miros de flori ofilite

| AdriixDoo a răspuns:

Placinta de mere cu scortisoara love struck sau haine curatebatting eyelashes

| Zoet a răspuns:

Mirosul copilăriei mele e unul special.
Nici nu am cuvinte pentru a descrie această perioadă.
Stau şi mă gândesc, că timpul trece atât de repede, odata cu ea şi copilăria, se duc clipele alea frumoase... dar nu mai sunt copil.
Poate doar sufleteşte, dar copil ca varstă nu mai sunt...

Acum viaţa îmi miroase a ceva treburi de matur... de om de încredere. Dar, nu sunt eu aşa. Pentru alţii vine spre ei mirosul banilor, dar nu cred ca la mine este la fel.

Îmi miroase a păscuţa făcută de maică-mea.

Oricum, după cum am spus şi mai sus e ceva special...

P.S: Mâine fiind Înălţarea Domnului, îmi vine un miros de friptură, că totuşi vorbim despre mirosuri. Vecinii ăştia!

Şi ca să-şi răspund urării de la numele tău. Mulţumim, la fel şi ţie.

| PinkDea a răspuns:

Mirosul cireselor care le furam cu prietenii... miros de vinete coapte.imi amintesc cum facea vecini foc in spatele blocului ca sa coaca vinetel

| aTi a răspuns:

Vai Mihai am prieten care canta cu Cedry2k.
Apropo daca tot o dam in melodii de copilarie.
Ascultati noua melodie a lui nane-copil
http://www.youtube.com/watch?v=-nMSZ3evS34
Ce pot sa spun copilaria mea miroase a iarba si a bitumu din curtea scoli.Cand ma jucam footbal de dupamiaza pana seara atingeam ora 10 in curtea scoli. Iarna ma duceam cu tata la footbal tot in curtea scoli sa imi traga la poarta pe zapada si puteai sa plonjezi.Copilaria mea a cunoscut si gustul tristeti dar si gustul bucuriei.Totusi cum spune si melodia"sunt prea copil"

| KimY a răspuns:

Mirosul copilariei?
Copilaria mea miroase a de toate: crini,zambile trandafiri... dulceata,gogosile si placintele bunicii, miroase a primavara, un miros incantator alcatuit din viata mea. In principal copilaria mea miroase a iubire. happy

| ioana1704 a răspuns:

Mirosul de gogosi facute de bunica, de cozonaci, prajituri facute de craciun de mama

| Adriana_8922 a răspuns:

Un miros... dulce acrisor happy

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Dulce amestecata cu amar.

| IulyaN_2743 a răspuns:

Cel mai placut miros care poti sa il simti e cand erai mic si ieseai cu prieteni pe afara sa joci fotbal sau sa te uzi cu apa vara sau pe la 6-7 ani cand te imbratisa mama ta ea simtea tot ce e mai bun din viatatongue acum simt si eu la fel pentru copii mei

| Minty a răspuns:

Cu siguranta mirosul de toporasi!

Întrebări similare