NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| FuckOnCocaine a răspuns:

E un subiect mult prea delicat pentru mine.

| mgtow a răspuns:

Miroase ca gelul de dus AXE.

| Skylar a răspuns:

Verde

| Zuza_2058 a răspuns:

Pai.multe mirosuri specifice copilariei, dar cel mai mult imi lipsesc desenel animate de pe caroon cum ar fi tom si jerry

| ioana1704 a răspuns:

Mirosul de gogosi facute de bunica, de cozonaci, prajituri facute de craciun de mama

greece12
| greece12 a răspuns:

Miros de crini.Ii punea mama in vaze, umplea casa cu ei, seara ii scotea din camere "sa nu ne sufocam"...happy

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Miros de dulceata din trandafiri, pe care o facea bunica! Si gustul...mmm, nu cred c-am sa-l mai intalnesc vreodata!

Cu gandul la copilarie ma duce, in fiecare an, mirosul de brad amestecat cu miros de portocala! Afara mirosea a zapada si... mancam turturi, cu gandul la inghetata!

NOname
| NOname explică:

Ah, fetelor (ioana1704, greece12, mihaela31, nu ştiu ce aveţi toate cu numerelehee hee ), m-aţi amitit de tot cu mirosurile voastre!
Parcă m-am întors şi eu în copilărie, dar am făcut o mică plimbare şi prin a voastre. E plăcut. Atâtea arome dragi...

P.S. Puţa, iartă-mă, dar am realizat prea târziu, că meritai din plin şi un "amuzant". Eşti mare figură! Da' totuşi, ce ar fi să-ţi schimbi nickname-ul, ca să nu te suspende aia de sus?
Later edit: Deci ţi-ai schimbat până la urmă numele? Bravo! În orice caz e mai bine "Gogu", decât ce erai înainte.

| Amy a răspuns:

Un miros divin, de care nu as vrea sa ma indepartez NICIODATA!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Miros de zambiluţe şi iarbă proaspătă. (Vorbim de copilărie, deci să nu vă treacă prin cap să vă gândiţi la o altfel de iarbă).

| BOOBZen a răspuns:

Inca sunt copil si miros a parfum Davdoff...ma dau cu mult parfum,cateodata fur si parfumurile mamei si ma dau cu ele,si le consum intr-o zi, pai ce sa fac daca are parfumuri care miros bine? Daca copii sunt inocenti, nu-i vina mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este fericirea, bucuria, dragostea si fratele meu doar atat pot zice

| Graphee a răspuns:

Bună NOname, mirosul copilăriei mele!?
Mai degrabă care a fost...Revenind la subiect, Toporaşiii. Îi iubesc, am mai multe amintiri cu ei, cum am mai răspuns şi la alte întrebări, sunt legată special de aceste flori. big grin ) Nu am zis altă floare, deoarece am Astm de foarte mult timp şi nu suport florile care miros tare, dar asta este altceva. Oricum perioada copilăriei este cea mai frumoasă.

O zi splendidă tuturor userilor!

| Graphee a răspuns:

Şi să nu înţelegeţi că nu îmi plac zambilele/iasomia etc. Dar sănătatea nu îmi permite, să am în jurul meu aceste flori...

Din nou, La Mulţi Ani tuturor! Şi să vă aduceţi aminte cu ocazia acestei zile, de perioada copilăriei!

| 96Madalina a răspuns:

Mirosul bucuriei de a fii copil si de a putea face toate lucrurile propuse ...si multe alte mirosuri, crede-ma nu imi vin in minte dar sunt multe un singur lucru pot spune:Mereu vom fii copii s-au macar in sufletul nostru vom avea mereu un copil asa ca La multi ani tuturor copiilor!

| ripperstefan a răspuns:

Sincer miroase a mort.

| bebetho a răspuns:

Mirosul copilăriei mele se trage din tec, desene animate, noroiul de pe haine după un fotbal în potop, trandafirul de pe bancă din prima zi de şcoală, hârtia gloanţelor de bermand, ilarităţi, farse de toate tipurile, clătitele bunicii, prăjitura "la metru" a mamei, bulgări, transpiraţie, non-stress etc.
"etc-u" e vast.

| TokyoGirl a răspuns:

Miros de floricele parfumate si de bUCURII!

| krl11 a răspuns:

Pentru mine mirosul de lapte.

| petru a răspuns:

Poate-i unul deosebit/placut si poate mai drag : Mirosul Transilvaniei de unde eram refugiat in Timisoara!

| Zoet a răspuns:

Mirosul copilăriei mele e unul special.
Nici nu am cuvinte pentru a descrie această perioadă.
Stau şi mă gândesc, că timpul trece atât de repede, odata cu ea şi copilăria, se duc clipele alea frumoase... dar nu mai sunt copil.
Poate doar sufleteşte, dar copil ca varstă nu mai sunt...

Acum viaţa îmi miroase a ceva treburi de matur... de om de încredere. Dar, nu sunt eu aşa. Pentru alţii vine spre ei mirosul banilor, dar nu cred ca la mine este la fel.

Îmi miroase a păscuţa făcută de maică-mea.

Oricum, după cum am spus şi mai sus e ceva special...

P.S: Mâine fiind Înălţarea Domnului, îmi vine un miros de friptură, că totuşi vorbim despre mirosuri. Vecinii ăştia!

Şi ca să-şi răspund urării de la numele tău. Mulţumim, la fel şi ţie.

| eu17 a răspuns:

Vanilie si dulceata de cirese amare, poate si cozonac cald dar si curatenia primaverii.

| Molohul a răspuns:

Mirosul de guma turbo.day dreaming

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Mirosul de iarbă, cel al "dulceților" de nuci și de trandafir, mirosul gutuilor puse la păstrare pentru iarnă de bunica... mmm a lapte cu mămăligă, mirosul de Creangă și de Eminescu, mirosul florilor de tei, toate din dulcele târg al Iașului.
O seară cu zâmbet să aveți și amintirile copilăriei să vă-nsoțească!

| Ea a răspuns:

Copilaria mea miroase a locurile inalte pe care obisnuiam sa ma catar si incepeam sa plang pentru ca nu mai puteam sa cobor laughing. Miroase a ploile in timpul carora faceam clatite cu mama sau dormeam, a nuca de cocos din prajiturile de Craciun, a veselia cu care imi intampinam tatal cand venea de la servici, a baloanele pe care imi placea se le umflu pana explodau, a mainile fratelui meu care imi stergeau lacrimile atunci cand plangeam dupa mama. Miroase a orele de la pranz in care ma obliga bunica sa dorm si nu reuseam, a apa de ploaie in care ma balaceam in zilele de vara, a lanul de grau in care imi place sa ma duc si acum uneori... happy

| Scriitoarea a răspuns:

Este o aroma pe care din pacate incep sa nu mai pot sa o simt, dar cred ca as putea sfune ca miroase a fericire, bucurie si de implinire in toate punctele de vedere.

| DamiPapucii a răspuns:

Miros de tort sau gogosi cu ciocolata

| greenmile00 a răspuns:

Pai de prin 86 a inceput sa miroasa a cernobil, ce aroma plina de energie! laughing

dar serios vorbind acum, mirosul copilariei probabil ca are tenta de inocenta, asta ca sa o dam putin in filosofie happy miroase a experiente intrigante, a surprize nebanuite ce tind catre melancolie urmarite cu un aer subiectiv ce intr-un fel altereaza ideea de maturitate happy
Interesanta intrebare...

| pReSeNt4AnA_3438 a răspuns:

Copilaria mea inca miroase eu chiar daca cresc incerc sa-mi parfumez viata astfel incat sa fie mereu ca un miros de copil nicidata sa nu dispara

| razvanyoung a răspuns:

@ Molohul
Coreeect! Mirosul de guma turbo :X

Întrebări similare