NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| Stefy200 a răspuns:

Copilaria mea miroase a acadele,distractie,party-uri,dans,muzica, papusi, fericire si a tot ce descrie bucuria!(am 10 ani...)

| bolly a răspuns:

Guma de capsuni!love struck.

| CRISTINUKA_6903 a răspuns:

Cred ca fiecare moment din viata noastra are un miros...imi amintesc fiecare aroma care m-a insotit la: primii fiori ai dragostei, primul mare examen, primul colectiv. nu vorbesc despre parfum, vorbesc despre mirosul amintirii. cred ca fiecare il simte atunci cand retraieste momente din trecut. eu imi amintesc cum miroseau anii de liceu, o combinatie de parfum ieftin cu praf si cerneala, apoi primul loc de munca, mirosea a plastic incins, cafea si tutun. si asa, fiecare clipa, pentru mine, isi are mirosul ei intiparit bine...
Dar cel mai frumos miros e cel al copilariei... vi-l amintiti? copilaria mea a avut un miros pe care nu-l mai gasesc si de care imi este dureros de dor. Mi-a atat de dor de mirosul hainelor inghetate si puse pe soba bunicii, de mirosul dovleacului copt, al laptelui proaspat muls, al samponului de urzica, al gutuilor puse pe mobila, a lemnului vechi, al varului de pe pereti. mi-e dor chiar si de mirosul flocinolonului pus pe rublele din genunchi. cate arome pierdute... incerc, de multe ori, sa le regasesc, dar nimic nu mai este la fel.

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

Miroase a paine facuta de bunica

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Ba NOname ce naiba de pui mereu intrebari pentru conversatie?

| A98 a răspuns:

Toata dreptatea lu Amy! Si mai miroase a trandafiri!winking

| MindBlowing a răspuns:

Ardei copti o.O

| Chaos888 a răspuns:

Mancarea de la gradinita.

| WrongPassword a răspuns:

Mirosul acela de dupa ploaie love struck. Abia asteptam sa se opreasca ploaia ca sa o intreb pe bunica : " Ma lasi la poarta la Mihaela, sa ne jucam? " ( Vacantele la tara sunt cele mai frumoase love struck )

| timelord_8927 a răspuns:

Un miros de lacrimi proaspete!

| timelord_8927 a răspuns:

Un miros de lacrimi tot timpul proaspete!

| astrid_2414 a răspuns:

Iarba verde, copacii plini de fructe, plimbarile prin padure dar si nelipsitele jocuri ale copilariei. De asemeni si mirosul prajiturilor facute cu mama. Copilaria e chiar frumoasa!

Dar mirosul copilariei tale care este? happy

| f1r3TiG3R a răspuns:

AA nu am avut o copilarie nu stiu ce aia scopilarie fara tata si fara mama doar cu binici e naspaaaaaaaaaaaaa

| vanessa_6993 a răspuns:

Cred ca mirosul de margaritar

| cristinanatalia a răspuns:

Trandafirilor

| Froggy_6218 a răspuns:

Mirosul care ramane dupa ploaia de vara day dreaming.

| cipri09 a răspuns:

Am 17 ani si in curand voi trece la alt stadiu din viata fiecarui om.in ziua de azi nu mai sunt copiii de alta data acum toti (copii) stau in casa pe mess, facebook etc...si eventual daca ies si afara nu mai bat mingea nu se mai joaca acele minunate jocuri de cand eram noi copii. acum sunt preocupati de telefoane de ultima fita si etc.pacat ca incet incet nici multi dintre copii din ziua de azi n-o sa mai stie ce e aia copilarie cand o sa ii intrebe cineva la maturitate.happyhappy

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Gogosi,sandwich cald,clatite, cascaval pane(nu mai mananc asa ceva, dar mirosul imi aduce aminte de copilarie...)

| poliku a răspuns:

Mirosul copilariei mele este exact inversul adolescentei melebig grin

| Mtz_1845 a răspuns:

Miros nu. Mai degraba gust, un mix de dulce-acrisor, acru si amar

| lolobv a răspuns:

Mirosul de minge, de o baie. de sarit un gard la cireselaughing

| Simonikk a răspuns:

Pai mai ales mirosul de scoala si de teste foarte multe si mirosul de plaje cand ma duceam vara dupa terminarea scolii:d

| Lotte_4915 a răspuns:

Miroase a pajituri de-ale mamei... a cirese furate.big grin

| ingerashdolce a răspuns:

Mirosul copilariei niciodata nu se poate compara:Xeu una mi.as dori sa dau timpul inapoi sa ma pot juca cu prieteni mei in satul unde locuiesc bunici mei sa simt aerul proaspat sa pot merge desculta sa alerg sa nu stiu ce inseamna sa fii om maresadsa ii mai am pe cei care imi faceau toate poftele.care nu ma certau pentru prostioarele pe care le faeam ci ma mangaiau si ma alinatu:X mmmm copilaria cea mai frumoasa perioada din viata mealove struck

| SaKuRa_4139 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este mirosul de lemne arse. Imi aminteste de iernile petrecute la tara cu bunicii.

| AlexandraOsan a răspuns:

Este usor din moment ce am 12 ani! deci mie imi miroase a multe tari straine vara asta!

| NOBODY a răspuns:

Miroase a apă clocită

| TheShade a răspuns:

Miroase ca ciorapii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este fericirea, bucuria, dragostea si fratele meu doar atat pot zice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosul copilariei mele este fericirea, bucuria, dragostea si fratele meu doar atat pot zice

Întrebări similare