NOname
| NOname a întrebat:

Care este mirosul copilăriei tale?

174 răspunsuri:
| FredFlintstone a răspuns:

Mai nou in jurul meu miroase a spermacrying(((((((((((

| sasuke_9542 a răspuns:

Are miros de sange.

| doc69 a răspuns:

Mere coapte flori de camp si trandafiri

| UndiscoveredSoul a răspuns:

Mirosul de tei ce se plimba prin toata casa atunci cand infloreau.

| RaceaLucia a răspuns:

Copilaria mea a fost neagra pentu ca am parinti rai

| Zuza_2058 a răspuns:

Pai.multe mirosuri specifice copilariei, dar cel mai mult imi lipsesc desenel animate de pe caroon cum ar fi tom si jerry

| yonela96 a răspuns:

Mirosul naturii este si mirosul copilariei mele.

| LarisaDragomir a răspuns:

Mirosul acela de vechi ...mamaia avea niste camere foarte frumoase cu mobilier vechi frumos lucrat si pereti albi frumos varuiti si imi placea sa stau acolo si sa ma joc...acum imi place sa citesc in vacante imi aduce aminte de ce e cel mai frumos!

| pReSeNt4AnA_3438 a răspuns:

Copilaria mea inca miroase eu chiar daca cresc incerc sa-mi parfumez viata astfel incat sa fie mereu ca un miros de copil nicidata sa nu dispara

| raluca48 a răspuns:

Lapte cu cacao si gumahee hee

| ๓itนpitน a răspuns:

Mirosul de dupa ploaie deoarece cand ploua timpul se oprea si puteam savura momentul acela, iar acum pot face la fel amintindu-mi clipele dintr-o anumita perioada din copilarie...

| WhyIsTheWordSoBad a răspuns:

A capsuni...

| AlexutzaSiNimik a răspuns:

Copilaria mea se exprima prin joaca, distractie, nebunie etc... Sunt multe feluri prin care sa iti exprimi copilaria big grin!

| Dainel a răspuns:

Depinde la ce fel de miros te referi.Eu am copilarit langa o padure de conifere mmmmm...acel miros de brad si aroma parfumata a florilor de pe camp.Cand m-am mutat la oras am sintit mirosul acela nedescris de fum de masina.De atunci nu am mai pasit niciodata in oras deoarece m-am obisnuit cu mirosul acela de brad si aerul curat.Si in ziua de azi imi lipseste.

| dorotich a răspuns:

Sunt mirosuri de care ma bucur si acum. dar referindu'ma la adevarata copilarie, anii aceia de inpcenta si naivitate, cred ca miroase a portocale, a iarba proaspat tunsa, a zilele de vara in care ne udam (pe strada sau la scoala), mai apoi venind mama de la serviciu si certandu'ma ca sunt asa de uda big grin, a frisca pe care am avut'o pe fata mea/am pus'o pe fata altora de zilele lor de nastere cand aveau un tort alb si imens laughing, a vecinii pe care ii enervam pentru ca faceam galagie cu prietenii, a acele momente cand faceam ceva "ilegal" si ne era frica sa nu ne prinda parintii (ca de exemplu dadeam mingea la cineva in curte si intram pe furis dupa ea, ca sa putem sa luam visine din curtea omului laughing, etc.), a toti acei modelino pe care i'am spart, intamplator sau nu, afara sau in casa, a catelul meu pe care il mutilam (trageam de coada, de limba, de urechi) si el saracu' statea si ma lingea (acel catel il mai am si acum big grin) etc. etc. etc.
sunt atatea "mirosuri" care imi aduc aminte de toate prostiile pe care le faceam cand eram mai mica. big grin
"mirosul copilariei" este un amestec de arome, fantezii, vise si amintiri, pe care le voi pastra cu mine tot timpul. happy

| ripperstefan a răspuns:

Sincer miroase a mort.

| MiHaI a răspuns:

Mirosul de suc cola

| DamiPapucii a răspuns:

Miros de tort sau gogosi cu ciocolata

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Seara, in timpul verii, regina noptii emana un parfum delicat, la fel ca si floarea in sine.
La tara se simte in atmosfera un aer proaspat, se simte inca in zonele rustice aroma fanului proaspat cosit.

| Weeedha a răspuns:

Turta dulce cu scortisoara love struck

| eu17 a răspuns:

Vanilie si dulceata de cirese amare, poate si cozonac cald dar si curatenia primaverii.

| computerizatul a răspuns:

Parfumul primei mele prietene big grin

| razvanyoung a răspuns:

@ Molohul
Coreeect! Mirosul de guma turbo :X

| 発行機関月は地獄に行く a răspuns:

Din pacate, mirosul copilariei mele este mirosul nu foarte prietenos pe care il simti cand intri intr-un spital si vezi o asistenta. Cam asta e mirosul pe care il simt cel mai des.

| mFlorian a răspuns:

Mirosul de iarba si namol :X... ceva de nedescris

| TheQueen a răspuns:

Mirosul copilariei mele...este.pur si simplu. faptul ca sunt "libera", adica nu am nici un fel de griji, si asta ma face fericitabig grin. funda?

| ShaDoW11 a răspuns:

Miroseam a copil rolling on the floor)

| 96Madalina a răspuns:

Mirosul bucuriei de a fii copil si de a putea face toate lucrurile propuse ...si multe alte mirosuri, crede-ma nu imi vin in minte dar sunt multe un singur lucru pot spune:Mereu vom fii copii s-au macar in sufletul nostru vom avea mereu un copil asa ca La multi ani tuturor copiilor!

| Cryssa_1226 a răspuns:

Scortisora

| ionutk9 a răspuns:

Fan uscat nimic mai mult

Întrebări similare