Pai.multe mirosuri specifice copilariei, dar cel mai mult imi lipsesc desenel animate de pe caroon cum ar fi tom si jerry
Mirosul acela de vechi ...mamaia avea niste camere foarte frumoase cu mobilier vechi frumos lucrat si pereti albi frumos varuiti si imi placea sa stau acolo si sa ma joc...acum imi place sa citesc in vacante imi aduce aminte de ce e cel mai frumos!
Copilaria mea inca miroase eu chiar daca cresc incerc sa-mi parfumez viata astfel incat sa fie mereu ca un miros de copil nicidata sa nu dispara
Mirosul de dupa ploaie deoarece cand ploua timpul se oprea si puteam savura momentul acela, iar acum pot face la fel amintindu-mi clipele dintr-o anumita perioada din copilarie...
Copilaria mea se exprima prin joaca, distractie, nebunie etc... Sunt multe feluri prin care sa iti exprimi copilaria !
Depinde la ce fel de miros te referi.Eu am copilarit langa o padure de conifere mmmmm...acel miros de brad si aroma parfumata a florilor de pe camp.Cand m-am mutat la oras am sintit mirosul acela nedescris de fum de masina.De atunci nu am mai pasit niciodata in oras deoarece m-am obisnuit cu mirosul acela de brad si aerul curat.Si in ziua de azi imi lipseste.
Sunt mirosuri de care ma bucur si acum. dar referindu'ma la adevarata copilarie, anii aceia de inpcenta si naivitate, cred ca miroase a portocale, a iarba proaspat tunsa, a zilele de vara in care ne udam (pe strada sau la scoala), mai apoi venind mama de la serviciu si certandu'ma ca sunt asa de uda , a frisca pe care am avut'o pe fata mea/am pus'o pe fata altora de zilele lor de nastere cand aveau un tort alb si imens , a vecinii pe care ii enervam pentru ca faceam galagie cu prietenii, a acele momente cand faceam ceva "ilegal" si ne era frica sa nu ne prinda parintii (ca de exemplu dadeam mingea la cineva in curte si intram pe furis dupa ea, ca sa putem sa luam visine din curtea omului , etc.), a toti acei modelino pe care i'am spart, intamplator sau nu, afara sau in casa, a catelul meu pe care il mutilam (trageam de coada, de limba, de urechi) si el saracu' statea si ma lingea (acel catel il mai am si acum ) etc. etc. etc.
sunt atatea "mirosuri" care imi aduc aminte de toate prostiile pe care le faceam cand eram mai mica.
"mirosul copilariei" este un amestec de arome, fantezii, vise si amintiri, pe care le voi pastra cu mine tot timpul.
Seara, in timpul verii, regina noptii emana un parfum delicat, la fel ca si floarea in sine.
La tara se simte in atmosfera un aer proaspat, se simte inca in zonele rustice aroma fanului proaspat cosit.
Vanilie si dulceata de cirese amare, poate si cozonac cald dar si curatenia primaverii.
Din pacate, mirosul copilariei mele este mirosul nu foarte prietenos pe care il simti cand intri intr-un spital si vezi o asistenta. Cam asta e mirosul pe care il simt cel mai des.
Mirosul copilariei mele...este.pur si simplu. faptul ca sunt "libera", adica nu am nici un fel de griji, si asta ma face fericita. funda?
Mirosul bucuriei de a fii copil si de a putea face toate lucrurile propuse ...si multe alte mirosuri, crede-ma nu imi vin in minte dar sunt multe un singur lucru pot spune:Mereu vom fii copii s-au macar in sufletul nostru vom avea mereu un copil asa ca La multi ani tuturor copiilor!