| realitatea.net a întrebat:

Cine a fost preferatul tau la finala "Romanii au talent"? Scrie raspunsul aici: http://www.realitatea.net/......tarii.html si poti castiga un iPad pe zi!

Răspuns Câştigător
| ralucutsa_9367 a răspuns:

Tutu adrian:X:X

776 răspunsuri:
| mariaWoW a răspuns:

Adrian Tutu a fost cel mai tare!

| bia_4582 a răspuns:

Tutu Adrian

| DudaYeah a răspuns:

Cosmin agache

| Biby a răspuns:

Buna.
Narcis,Rebecca si Valentin Dinu.love struck

| VV07 a răspuns:

Dinu Valentin

| CiocolataCuMereSiScortisoara3 a răspuns:

Adrian Tutu clar

| DarkFire a răspuns:

Tutu Adrian

| lucian a răspuns:

Tutu adrian

| Rebecca_6316 a răspuns:

Alina sh Cristina love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data,sa vedem ce inseamna talent.
Aptitudine, înclinare înnăscută într-un anumit domeniu; capacitate deosebită, înnăscută sau dobândită, într-o ramură de activitate, care favorizează o activitate creatoare.
Prin urmare, favoritul meu a fost Cosmote, apoi Pro-tv!

| vanciurea a răspuns:

Adrian tutu

| anaaa13 a răspuns:

Valentin Dinu happy

| crooxel a răspuns:

Narcis si rebeca si spalatorul de masini(nu'i stiu numelebig grin)

| Ododododo a răspuns:

Cristina si Alina

| crooxel a răspuns:

Si mi-a mai palcut si daniel borsanlaughingrolling on the floormacar el avea nevoie de banii aia

| Simo0 a răspuns:

Cosmin Agache.

| Andra_4026 a răspuns:

Lol tutu adrian love strucklove struck

| tkdmadalin a răspuns:

Cosmin Agache merita sa castige nu poponaru de tutu sau ala fara **** iustin

| Uilula a răspuns:

Stefan Florescu! M-a impresionat povestea lui.Si mai ales ca si-a vandut bicicleta ca sa ajunga la concursul acesta!

| sabryfrumsik a răspuns:

Sa va spun eu o chestie.fiecare om are diferite placeri. Tutu adrian este intr-adevar un copil sarac si care s-a luptat mult cu multe greutati care i-au stat in cale, doar ca narcis este un adevarat talent! Multa lume isi batea joc de el fiindca la o anume varsta i s-a schimbat vocea, dar sa nu uitam ca el ar face ravagii in toata lumea cu vocea lui de aur, are o voce minunata si ai mai vrea sa simti din nou ce ai simtit in acel moment asa ca din toate punctele de vedere el ar fi trebuit sa castige concursul. Tutu adrian se ocupa cu un alt gen de muzica:rapp.si orice ar fi nu are o voce incredibila dar el pune in cantece ceea ce simte, si prin aceste cuvinte unii oameni cred ca narcis nu arata nimic in cantecele pe care le interpreteaza dar nu este adevarat este total la fel. Amandoi isi exprima sentimentele doar ca prin alt mod si cu toate astea imi pare rau pentru celalti finalisti caci UNII dintre ei faceau exact la fel, dar uite ca lumea l-a votat pe tutu adrian.si daca ati face o concluzie dintre acesti oameni veti vedea ca in mare parte tineretul din zilele noastre l-au votat pe tutu si nu pe narcis sau pe valentin, si stiti de ce? fiindca in zilele noastre tineretul nu mai cunosc "frumosul" si ei puncteaza mai mult pe muzica asta noua. nu ca nu are si ea rostul ei dar din acesti 6 finalisti NARCIS IUSTIN IANAU ar fi trebuit sa fie castigatorul ci nu tutu adrian, si acesta este adevarul!

| Holocause a răspuns:

Narcis e cel mai talentat! Si la OTV se rascola lumea ca de ce a castigat Adrian si nu Narcis. faza e ca Narcis canta iar Adrian vb(e complet diferit), oricum asta e Dumnezeu are un plan pentru fiecare iar el a vrut sa castice Adrian, dar lasati ca o sa auzim de Narcis mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai:
adrian tutu
narcis
rebeca
cosmin agache
dfs
alina si cristina
valentin dinu
valentin; luca
medea
rolling on the floor
laughing
:d

Narcis iustin ianau

Se observa cu ochiul liber ca narcis este un adevarat talent asa ca narcis este castigatorul pentru milioane de romani.NARCIS! LoL big grin

| lory_8089 a răspuns:

Narcis iustin ianau:X:X

| ßhåååå a răspuns:

Tutu adrian:X

| SeniiiOritta a răspuns:

Preferatul meu a fost Adrian Tutu si Cosmin :p Speram sa castige unul din ei, toti au fost talentati care au ajuns in finala.Mie, sa spun sincer nu mi-a placut de Narcis Iustin Ianau.

| EuSiCuMine a răspuns:

1. TuTu Adrian
2. Cosmin Agache
3. Alina si Cristina

| Unknown1997 a răspuns:

Adrian Tutu

| Andrada_5815 a răspuns:

Adrian tutu happy