CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| DAnc3 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales acest cadou pentru prietenul meu ca sa nu mai aiba problema de a nu mai vedea la tastatura.

| 0rlando a răspuns:

Acest cadou nu este doar pentru el, ci pentru amândoi. E numai bun pentru ascultat muzică în surdină, atunci când stăm la taclale și sorbim o cafea în foișor.
http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro

| OmulMare a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/space-rail-nivelul-2
Am ales acest cadou fiindca ii plac mult masinariile

| Gabi001 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Am ales acest cadou deoarece mereu mi-am dorit sa pot asculta ce vreau eu oriunde merg.

| KirigayaKirito a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ceas-casca-ochii, un ceas desteptator, poate asa nu va mai intarzia la scoala! >-<

| 69ProFeSSioNaL69 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am ales acest cadou pentru ca mie si prietenului meu ne place sa privim cerul si ni se pare foarte interesant cosmosul, mai ales Luna :D
Sunt sigur ca i-ar placea :D

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/dispozitiv-de-impaturit-tricouri
Am ales acest cadou deoarece știm cu toții ce lene pică pe noi când vine vorba să ne împăturim hainele. Mătușa mea e fix în aceași situație, și ideea e că e și plictisitori să împăturești tricouri, so... Mi se pare o idee foarte faină, de asta l-am ales!

| nutzyku a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect
Pentru ca mi se par foarte dragute...

| coco4782 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/trandafir-placat-cu-aur-de-24k
Am ales acesc cadou pentru ca m-am certat cu prietena mea, din vina mea si vreau sa o readuc inapoi cu orice pret. Vreau sa-i ofer acest cadou, plus mai multe dovezi de iubire :(

| CaLyStuu a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere --> As dori sa primesc acest cadou pentru ca sa il daruiesc prietenului mei foarte bun ( suntem prieteni de 8 ani ) fiindca mereu si-a dorit acest lucru, nu numai pentru bere, ci si pentru suc, fiindca mereau vedea in filme de asta si mi-a zis ca vroia si el. Ar fi foarte frumos sa il pot darui. tin foarte mult mult la el ca prieten!

| allexandra0308 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/set-mos-craciun Am ales acest cadou pentru cel mai bun prieten al meu, catelul meu. Catelul meu ma iubeste mult si mereu ma apara, chiar este cel mai bun prieten al omului, in ziua de azi prietenii sunt pe interes, dar catelul te iubeste neconditionat fara vreun motiv. De-asta as dori caciulita asta pentru el

| allexandra0308 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/miriapod-teleghidat# i-am aratat asta celei mai bune prietene ale mele si mi-a zis ca si-ar dori asta, pe 22 e ziua ei si na.

| Vidacu69 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb. Am ales acest cadou pentru un prieten foarte drag mie.Sunt prieten cu el inca din clasa 1 si pur si simplu il cunosc prea bine :). Este atras de tehnologiile astea si in acelasi timp si de lucrurine funn. Sunt 100% la 100% sigur ca i-ar placea.

| Criss197 a răspuns:

Acesta este un cadou foarte frumos, pentru o prietena minunata. Ii este frica de intuneric atunci cand doarme singura in camera si e noapte. In timp ce doarme i-ar prinde foarte bine aceasta lampa. Este perfecta pentru cineva ca ea si din cauza faptului ca uneori ii place sa admire cerul si luna. Ar fi un cadou perfect.

| Adiiordache a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/tricou-clovn as cumpara acest tricou deoarece prietenul meu se imbraca zilnic cu acelasi tricou si cred ca i-ar fi de folos unul nou

| ŞasăCaiFrumoşi a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Pentru ca ii place foarte mult muzica dar nu are un difuzor puternic la telefon.

| scanappino a răspuns:

am ales acest cadou pentru ca e deosebit si sunt sigur ca se va bucura foarte mult de el

| AidaCR a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte Am ales acest cadou pentru ca prietena mea mereu se plange ca ii este foarte frig la serviciu si cred ca i-ar prinde bine o astfel de perna.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru o micuță școlăriță, care e nevoită să se trezească dimineața, pentru a merge la școală. Poznașul deștepător va fi, pentru ea, și un motiv de amuzament. Cred că se va trezi zâmbind sau înjurându-mă;)), fiindcă i-a fost deranjat dulcele somn al dimineții. Ioana, pentru tine, dacă va fi să fie!;))
http://mindblower.ro/produs/ceas-casca-ochii

| Miihaelaaa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/forma-de-tort-i-heart-cake acesta este cadoul perfect pentru prietena mea cea mai buna. Ea pur si simplu adora sa gateasca deserturi.

| 125436 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/harta-am-fost-acolo
Am ales acest cadou pentru ca prietenului meu cel mai bun ii place sa calatoreasca peste tot.

| Klepto a răspuns:

Am si eu un prieten cinefil extrem, cu accent pe extrem. De la postere originale, pana la biblioteci pline de colectii de filme. Omul este o enciclopedie de filme si seriale pe doua picioare.
Am avut destule conversatii cu el si de fiecare data am ajuns la Breaking Bad. Tricouri, bobbleheads, Blue Sky candy etc.
Nu am ce sa ii iau, dar pot sa inovez ceva.
http://mindblower.ro/produs/floare-de-cristal
O sa ii spun HeisenFlower, ce ar putea fi mai genial decat o floare din Blue Sky, pentru un hardcore BB fan.

| Narcis2007 a răspuns:

Pentru parinti canile astea ar fi perfecte:
http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect

sau chiar http://mindblower.ro/produs/ceainic-052-cu-infuzor

mamei i-ar place cu siguranta un asa ceainic

| flaf2012 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro am ales acest produs pentru ca prietenul meu este foarte pasionat de muzica si iar prinde bine o boxa ca aceasta.

| All3x4You a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool Am ales acest genial cadou pentru prietenul meu cel mai bun;) el fiind pompier i s-ar potrivi acest cadou. Stie sa-l manevreze:)). O sa aiba nevoie de el si la serviciu cu baietii:))

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru suităr):

Eu sunt aia, nu? :3

| Rondi a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/harta-am-fost-acolo
Mi se pare o idee foarte bună pentru prietena mea care merge in multe ţări şi vrea să facă înconjurul lumii. Îmi place mult.

| SwizZ a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb

Mă bate la cap de 2 luni că i-ar trebui o lampă şi cred că e cadoul potrivit la momentul potrivit, că tot se apropie sărbătorile de iarnă :)

Întrebări similare