CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| unprietenaproape a răspuns:

Cine e norocosul?

| Digital112 a răspuns:

Cine a castigat?

| MyNameIsKLAUS a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am Ales Aceasta Lampa Pentru Prietena Mea Pentru Ca Are Un Frate De 1 An :) Succes Tuturor!

| Marius_Adryy_1996 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/gantera-amorului Am ales acest produs deoarece imi place foarte mult sportul si mi-as dori foarte mult sa o castig!
Multumim TPU ca ati ales sa faceti acest concurs totul la alegerea Dumneavoastra!

| Ananasec a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb idk, just arată interesant, un cadou nu cred că trebuie să aibă de fiecare dată un motiv anume, zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/space-rail-nivelul-9
Cum prietenul meu are o fire mai copilaroasa m-am gandit ca asa ceva l-ar lasa uimit, mai mult ca sigur ca i-ar placea.

| Roki_2754 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/dispozitiv-de-impaturit-tricouri
Am ales acest cadou pentru ca ea niciodata nu inpatureste bine hainele.

| Rockat a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Pentru că îmi plac lucrurile în miniatrură și cele retro.

| dienuta1990 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/motocicleta-teleghidata as vrea acest cadou pentru nepotelul meu.

| AdminFaraNume a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/farfurie-salbatica
Am ales acest cadou pentru ca prietenului meu ii plac foarte cadourile, si e foarte mancacios si as dori sa ii fac un cadou simplu si frumos.

| Mentosanaaa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/harta-am-fost-acolo
Acesta ar fi cadoul perfect pentru cea mai buna prietena a mea, avand in vedere ca e pasionata de calatorii si doreste sa viziteze foarte multe lucruri. Chiar si meseria ei de viitor se va baza pe calatorie!

| Mariancikkk a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/termos-transparent Am ales acest termos deoarece ar fi de folos unei persoane care nu are timp, nici nu-si permite sa mearga la un ceai in timpul orelor de lucru, asa ca isi poate lua in termos, de acasa ceva de baut.

| Webskne a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/farfurie-salbatica Am ales acest cadou pentru ca vreau sa aiba intotdeauna un zambet pe fata... Multumesc :D

| AdminFaraNume a răspuns:

Cine a castigat?

| ManTheMan8 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro. Am ales acest cadou pentru ca ascult foarte mult muzica si chiar as dori sa am o boxa unde sa se auda cat mai tare si mai bine. Daca nu castig nu ma supar, dar sper sa castige cineva macar :).

| Vlad_Patrulescu_1971 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere Am ales acest cadou pentru ca mi se pare foarte interesant!

| XxLarysukaxX a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/space-rail-level-2-cu-sine-fosforescente, Pai pentru ca imi plac mult masinile, si cu sin fosforescente, genial!

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Am ales acest cadou deoarece, cunoscandu-l foarte bine pe prietenul meu, este pasionat de astrologie.El adora toate lucrurile legate de acest domeniu si incearca sa-si mareasca colectia.

| Lighter a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/plastilina-inteligenta Aceasta plastilina inteligenta, pentru ca prietenul meu este un "artist nedescoperit" I-ar placea la nebunie.

| Andreea1428 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/pusculita-caine-rau Am ales acest cadou pentru prietena mea deoarece ea este o fire foarte economa si sigur iar prinde bine o pusculita ca aceasta. Si ea imi daruieste multe cadouri si macar atat sa pot face si eu pentru ea.

| GuesYO a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere M-am oprit la el, deoarece prietenul meu este o fire mai rebela si am vazut aceasta casca la multe filme studentesti si cred ca s-ar bucura sa o aibe.

| InstinctPr3ciS a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Am ales acest cadou, deoarece prietenul meu, mai are si alti prieteni, printre care si alcoolul si cred ca acest cadou este perfect pentru el si petrecerile pe care le organizeaza. Acest extinctor va calma multe spirite...

| Lawliet14 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte-pentru-gat Am ales acest cadou pentru ca persoana draga mie sa-si relaxeze gatul cu aceasta perna circulara fierbinte, in aceste zile friguroase. As fi ales incalzitorul de maini tricotat dar acela arata ca un fel de manusi de lana, pe care le-a testat deja si sunt sigur ca mai are cel putin o pereche de manusi calduroase chiar daca nu de lana ca in copilarie. :) Mentionez ca persoana draga mie nu doreste cel mai scump cadou de pe site. :P Nu e chiar ce i-as lua eu dar merge. Cred ca i-ar mai placea si casca iubitorului de bere sau ruleta cu shoturi ca sa ne facem crita impreuna. Am aruncat o privire mai superficial.

| Mariuca_Maria_1974 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool Am ales acest cadou pentru ca prietenul meu are foarte multi prieteni si trebuie sa ii serveasca cu ceva frumos. Sau cum scrie acolo:,, pentru petreceri incendiare''.

| djalexandrual a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/pusculita-de-urgenta

Pentru ca prietenul meu cel mai bun are nevoie urgent de asa ceva.Cheltuie banii pe toate prostiile, si in weekend nu mai are nici de-un suc.

| OnlineZ a răspuns:

http://mindblower.ro/produs/ghiveci-cu-susul-in-jos
De ce m-am oprit la el? Pentru ca dupa prietenul meu florile sunt viata mea.Si va spun si de ce.Acum un an sufeream de anxietate, faceam atacuri de panica si singura imaginea ce ma linistea, era imaginea florilor.

| shax98 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/space-rail-nivelul-8
Am ales acesc cadou pentru a-l face sa se mai opreasca din atata jucat pe pc/laptop/tableta/telefon si sa mai puna putin mintea la contributie!

| BogdanSVPetc a răspuns:

Acest cadou, ar fi minunat, nu pentru. ca l-am vazut printre primele ci pentru ca chiar imi place.Are un design foarte placut si e o idee ingenioasa.Plus ca prietenul meu e cam cidat si spune ca nu poate dormi cand e luna plina :)) (astfel fac misto de el dar si ii dau o lectie prin care sasi invinga teama fata de stiinta care demonstreaza ca unele persoane nu pot dormi cand e luna plina din cauza metabolismului care e starnit).

Întrebări similare