CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

CONCURS: Castiga un cadou pentru un prieten drag

Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)

Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.

Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.

Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.

Mult succes!

282 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Am un prieten bun caruia ii place sa traga la masea, tare bine l-as vedea cu unul dinasta la capul patului dimineata sau seara.

| bogdan1973 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna acest cadou l-am ales pentru mama mea casa poata citi as vrea foarte mult sal castig :)

| FuNNy121431 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/set-de-ceai-t104
Am ales acest cadou pentru ca sa il daruiesc unei persoane dragi mie, cred ca se va bucura tare mult.

| whitechocolate6 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/maimuta-care-face-ceai
Am ales acest produs pentru surioara mea bolnava, care trebuie sa bea cat mai des lichide.
Daca as putea sa ii fac acest cadou s-ar bucura foarte mult.
Multumesc anticipat.

| DenisaLoves a răspuns:

Http://mindblower.ro/wp-content/uploads/2014/12/Astronaut-usb-5.jpg si http://mindblower.ro/wp-content/uploads/2014/04/Infuzor-maimuta-1.jpg Prima i-as face cadou fratelui meu deoarece ii plac USB-urile si a doua i-as face cadou mamei mele deoarece ii place mult ceaiul.

| Solitude15 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lanterna-cu-led-uri-pentru-citit-pe-intuneric
Am ales acest cadou datorita faptului ca verisoara mea iubeste mult sa citeasca atit ziua cit si noaptea. Este cadoul perfect.

| marina1234567890 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/jeleu-magic-curata-tot
Am ales acest cadou deoarece am o prietena care nu prea are grija de pc-ul ei asa ca o sai fie mai usor sa curete acum.

| TnyBZ a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/bec-flexibil-pentru-laptop
Motivul este simplu, vreau sa vad tastatura cand imi editez fotografiile facute cu aparatul, la ore tarzii.

| lovelina a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/set-de-shoturi-experimentale deoarece imi place sa experimentez

| atlasscolar a răspuns:

Http://www.carrefour-online.ro/......rant_ultra
Este un tip foarte ocupat dar isi face timp pentru Familie si pentru prietenii lui.

| Draaaaven a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Am ales acest cadou deoarece prietenului meu ii place sa asculte muzica la telefon si are nevoie de o boxa pentru ca difuzorul lui e slab

| NoNamemartes a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/accesorii-pentru-petreceri Am ales acest cadou, fiindca m-am gandit sa dau o petrecere surpriza in cinstea celui mai bun prieten al meu.Cred ca o sa-i placa la nebunie.

| Razvan_Neta_1998 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/inel-de-barman pentru ca prietenul meu cel mai bun sa nu mai desfaca berile cu dintii

| Giulia_Lepus_1980 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/floare-de-cristal. Ar fi cadoul perfect pentru prietena mea. Daca tot nu avem pe cineva ne facem cadouri una celeilalte. Asta este o traditie care se desfasoara in fiecare an si nu as vrea sa o intrerupem!

| sMecki1000 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte Am ales acest cadou pentru ca prietenului meu ii place foarte mult sa doarma si deseori e deranjat de perna incomoda sau rece.

| Vlad_Vladutz_1994 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro...E foarte tare mini boxa mi-ar trebui enorm pentru deplasari e uimitoare chiar mi-o doresc.

| Iulia_Dragomir_1999 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-de-cafea. Am ales melcul acesta deoarece prietena mea ce a mai buna are un fratior mai mic si lui ii este frica sa doarma pe intuneric

| Torreto a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/ceas-gantera-cu-alarma
Am ales acest cadou datorita faptului ca prietenului meu practica culturism si se antreneaza la o sala de forta.M-am gandit la obiectul acesta deoarece i-ar putea face diminetele mai placute si mai frumoase.

| Alexandra200310 a răspuns:

1.http://mindblower.ro/produs/suporturi-pentru-carti-bufnita
2.http://mindblower.ro/produs/gimble-traveler
1.Acest suport este bun pentru prietena mea, deoarece ii plac cartile si are o gramada :).Ea se insspira din ele si un asemenea cadou este minunat pentru ea!
2.Acest cadou este pentru a doua prietena a mea.Ea se duce in multe excursii si cititul este pasiunea ei.Cel mai tare o enerveaza cand se duce in excursii in natura si gazele si iarza o incurca sa citeasca.Asa ca m-am gandit sa i-o iau ei.

| elena8952 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mighty-boom-ball am ales acest cadou petru ca as vrea sa dau o petrecere petru prietenul meu!

| JaDiDaTa a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/perna-ostrich-pillow-light
Am ales acest cadou pentru prietena mea pentru ca iubeste relaxarea, iubeste sa doarma. In ultima vreme este stresata si se suprasolicita, chiar cred ca acest cadou ii va oferi un timp linistit, un somn odihnitor, sau macar o fiesta pe timpul zilei.

| marian222 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/microscop-60x-cu-led
Am ales acest produs deoarece prietenul meu are o pasiune pentru lucrurile foarte mici si delicate.

| dragonslep a răspuns:

Aleg ''Cesul familiei'' deoarece pot pune o gama variata de poze si ar fi minunat acest cadou sa il fac mamei mele de craciun, cand vine acasa

| Dynamoo a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Pentru prietenul care cu prima ocazie cumpara alcool! :)) :*

| Stolo a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/lampa-proiector-de-umbre Acest cadou mi se pare desavarsit, inedit, il gasesc o inchipuire a unui vis! In plus, m-ar ajuta tare mult, ziua mea si a prietenei mele apropiindu-se odata cu toamna tarzie, si de foarte putine ori, din pacatate, am reusit sa ii ofer un cadou mai interesant.

| Flavius_Condrea_1990 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Am ales aceasta boxa pentru ca arata bine si e retro :D!

| Bidi_Stefan_1992 a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/centura-de-siguranta-pentru-telefon
E cadoul perfect pentru prietenul meu care e un papa lapte si nu stie ca un telefon se tine cu toate degetele si nu doar cu palma! :))

| DanelutaBella a răspuns:

Http://mindblower.ro/produs/papuci-de-casa-oita
Nu am stat mult pe ginduri, deodata dupa ce am vazut acest cadou minunat mi-am adus aminte de momentele frumoase din copilaria mea....As dori mult sa fac acest cadou surioarei mele....Va multumesc :*

| Crisan_David_1905 a răspuns:

Acest produs mi se parea cel mai normal de pe site.Intoteauna mi-am dorit un proiector pentru a viziona filme noaptea(Stiu ca este pentru Smartphone dar telefonul meu descarca un film de 2H in maxim 20 de minute.)
LINK PRODUS: http://mindblower.ro/produs/proiector-smartphone
Va multumesc pentru oferta speciala facuta si sper sa castig! De altfel le multumesc si celor de la:http://mindblower.ro/ pentru ofertele facute de acestia.

Întrebări similare