Te-ai trezit cu mirare direct in luna cadourilor, esti in pana de idei si nu prea stii de unde sa incepi? Nu-ti face griji, ti-am pregatit fix ce-ti trebuie: un concurs alaturi de prietenii de la Mindblower.ro :)
Daca vrei sa castigi un voucher de 150 de lei pentru cumparaturi pe site-ul lor minunat, iata ce trebuie sa faci:
1. Intra pe www.mindblower.ro
2. Alege cadoul care ti se pare cel mai potrivi pentru prietenul tau cel mai bun. Lasa linkul aici intr-un raspuns si nu uita sa spui de ce te-ai oprit fix la el.
Arunca o privire si pe pagina lor de Facebook, sigur poti sa te inspiri si de acolo.
Noi iti asteptam raspunsul pana pe 19 decembrie, la ora 11.00. Apoi facem o tragere la sorti, desemnam castigatorul si ne asiguram ca-si primeste cadoul la timp si poate sa-l aseze sub brad.
Mult succes!
Http://mindblower.ro/produs/tacamuri-pentru-dieta
Am ales acest cadou deoarece prietena mea tot se chinuie cu dieta ei 'minune', mananca numai lamai si tot nu slabeste si ma gandeam ca aceste tacamuri i-ar placea la nebunie :))
si nu ar mai intra in spital a4a oara cu dieta ei.
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro
Am ales acest cadou deoarece prietena mea cea mai buna e innebunita dupa muzica si recent a ramas fara sistem :)))
M-am oprit la http://mindblower.ro/produs/lampa-luna deoarece prietenul meu e pasionay de cosmos si cred ca i-ar place un astfel de cadou
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool (Pentru tatal meu plecat departe )
Http://mindblower.ro/produs/ceainic-051-cu-infuzor
Pentru ca prietena mea bea in fiecare dimineata o cana cu ceai.
Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect Pentru că eu și el facem echipa perfectă.;)
Http://mindblower.ro/produs/shotul-care-se-invarte
Am ales acest gen de cadou pentru ca persoana caruia vreau sa-i fac acest cadou este un mare iubitor de petreceri.
Sper sa-i placa in caz ca-l voi castiga
si va urez sarbatori fericite si multa sanatate
Http://mindblower.ro/produs/harta-am-fost-acolo
Pe prietenul meu cel mai bun il cunosc de cand ma stiu pe lume, doar ca el a fost mai rapid decat mine cu 4 luni. Ziua lui este pe 24 decembrie, iar acest cadou l-am ales deoarece a calatoriat prin aproape toata lumea si urmeaza sa devina ghid turistic.
Http://mindblower.ro/produs/mini-boxa-cu-aspect-retro Am ales acest cadou pentru ca isi dorea mult o boxa ca sa asculte muzica la lucru.
Http://mindblower.ro/produs/tricou-cu-ochi-miscatori
O sa îi placă acest cadou cu siguranță, deoarece dă bine la ochi.
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb
De ce m-am oprit la acest articol?
M-am oprit deoarece un prieten bun mie este mai tot timpul ocupat cu proiecte si sta pana dimineata sa termine la ele, si eu cre ca i-ar fi foarte util. :)))
Http://mindblower.ro/produs/perna-fierbinte
Pentru ca prietena mea este foarte friguroasa!
Http://mindblower.ro/produs/halba-care-ingheata
Am ales acest cadou doarece sa nu mai astept ca sa inghete lichidele.
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales aces cadou fiindca prietenului meu cel mai bun ii plac mult astronauti si chestile legate de spatiu, imi spune de o gramada de timp ca isi doreste asta, dar nu am gasit nicaieri pana acum, sper sa castig fiindca as vrea sa il fac fericit. (Scuze de intarziere)
Http://mindblower.ro/produs/gantera-amorului
am ales acest cadou datorita faptului ca lu un prieten de al meu ii place sa traga de gantere si iar place sa faca si acasa nu numai la sala
Http://mindblower.ro/produs/cuier-steluta-ninja Am ales acest cadou pentru un prieten foarte apropiat care are boala filmelor de actiune si recent am vazut Teenage Mutant Ninja Turtles (Testoasele Ninja) si ar fi super tare sa primeasca acest cadou
Http://mindblower.ro/produs/canile-cuplu-perfect
Vreau sa-i fac prietenei mele acest cadou, fiindca vreau sa ne trezim dimineata si sa stam la o cana de cafea, impartasind cate-un sarut
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Pentru că ne apropiem de preajma sărbătorilor astfel încât acest produs nu poate fi decât util pentru a umple paharele invitațiilor, dar și un mod practic de a te servi.
Http://mindblower.ro/produs/ochelari-cu-mustata-stufoasa
Pe la mine nu se găsește așa ceva!
Http://mindblower.ro/produs/casca-iubitorului-de-bere
Acest cadou ar fi cel mai potrivit pentru prietenul meu care ''Iubeste berea''. Nu am mai vazut asta la vreun magazin(pana acum) si pare foarte tare. I-ar placea mult sunt sigur :).
Http://mindblower.ro/produs/lampa-creativa-fila-cu-fila pentru ca nu am castigat niciodata nimic pe degeaba si invat foarte bine sunt cuminte, cred ca as merita
Http://mindblower.ro/produs/manusi-touchscreen-pro
Am ales acest produs deoarece mi se pare foarte util pentru anotimpul rece. :)
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool,am ales acest cadou pentru un prieten foarte drag, pentru ca atunci cand ii va arde gatul sa il poata stinge imediat cu un pahar de "minunatii".:)
Http://mindblower.ro/produs/astronaut-usb Am ales acest cadou deoarece am un prieten de 4 ani care spune mereu ca vrea sa se faca astronaut.
Http://mindblower.ro/......jos-11.jpg
Am ales acest cadou pentru cea mai buna prietena a mea, pentru ca atunci cand vom fi batrani, ne vom intalnii si vom sta sub acea lampa si ne vom amintii cat de nebuni eram si cate faceam impreuna.
Http://mindblower.ro/produs/farfurie-salbatica?
Pentru colegul meu ii place foarte mult animatile
E foarte sadic ma refer ii place sa se uite la filme de groaza cu animale sablatice etc.
I-ar place foarte mult farfuria mai ales sa manance din ea
Mindblower.ro/produs/ghiveci-cu-susul-in-jos
am ales acest cadou, deoarece e haios, imposibil si in acelasi timp semnifica ceva frumos.
Http://mindblower.ro/produs/lampa-luna
Am ales acest cadou pentru fetita mea de un an si doua luni ca sa doarma mai bine noaptea! Este momentan bolnavioara si o tratam acasa ( sa nu petreaca Craciunul in spital ).
Si cum se trezeste destul de des, este cadoul perfect pentru a o linisti!
Http://mindblower.ro/produs/extinctor-alcool
Tata obisnuieste sa bea vin seara cand vine de la servici, dupa servici numai bun un pahar de vin.
Cadoul asta ar fi cel mai perfect pentru el!
adeliz întreabă: