Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| russo a răspuns:

Mi-ar placea la hotelul din dubai,"Emirates Palac", la soare, langa palmieri, pe o canapea gomflabil cu care as pluti

Răspuns utilizator avertizat
| alina17ilinca a răspuns:

Eu, eu mi-as dori o vacanta la mare, desigur. Nu conteaza unde, nu visez sa ajung pe alt continent sau ceva de genul asta happy Important ca plaja sa fie curata, plina de oameni, sa fie o priveliste frumoasa si toti prietenii mei sa fie alaturi si multi baieti frumosi, cu fizic perfect big grin Mda, cam asa cred ca ar fi o vacanta perfecta, normal ca trebuie sa am si mancare, bautura destula ca sa nu flamanzesc si serile trebuie sa fie insotite de party, pe plaja, cu muzica buna, in costume de baie. Si inca niste seri sa fie puse deoparte pentru a fi mai linistite mai romantice, pentru ca visul meu mai vrea sa-mi gasesc si perechea, ca sa fiu total fericita. Whoaa, ce bine e sa te cufunzi in vise si sa nu vezi realitatea )))poate o sa si am parte de o asa vacanta candva, cine stie? happy hihi))

| Deliutzzaaaa a răspuns:

Pai mi-ar placea o excursie in Italia sau la Paris

| aly1alyca a răspuns:

Intr-o vacanta in cipru ar fi fost frumos ca sa maplimb seara pe malul marii cu iubitul meu.

| sirina_7189 a răspuns:

Vacanta de vara pe care o visez este la o laguna albastra sau la un ocean. Mi-ar placea sa fac scufundari sa ma plimb prin pesteri si sa vad castele medievale...toate acestea cu sora mea.

| TrickstarR a răspuns:

Desi e cald si gradele din termometre urca din ce in ce mai mult, Dubai ramane o destinatie mult visata. In primul rand, Dubai inseamna lux fara margini. Perfect pentru impatimitii shopping-ului de pretutindeni. Numai imaginati-va o zi intreaga petrecuta in cel mai mare mall din lume unde cumparaturile au devenit o religie. De asemenea, nu mi-ar displacea si o doza de cultura, vizitand Moscheea Jumeirah. Dubai este, si va ramane, unul din orasele mele preferate si consider ca este intr-adevar un loc unde merita sa ajungi!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Mi-as dori sa am sansa de a ajunge pe Insula Maldives, daca voi strange o suma buna de bani as vrea sa ma mut acolo!
E un loc superb, cu mult soare, caldura si e inconjurata de apa.

http://www.youtube.com/watch?v=2m5e18qby4A

http://www.youtube.com/watch?v=vQ68uTVpiV4&feature=related

Dar voua?

O zi placuta! :)

| Sweete a răspuns:

Deci, eu visez la o vvacanta undeva in niste insule tropicale.Vantul sa imi treaca prin par, soarele sa trimita razele lui blande peste pielea mea probabil aramie.Visez sa ma plimb pe plaja, privind apusul ce imi bucura privirea.Visez sa inot in marea inspumata, ce ma poate purta oriunde doreste.Seara, sa stau intinsa pe o patura, privind stelele, cautand Carul Mare si Carul mic, si alte constelatii.Visez sa aud valurile ce se spulbera inainte, sau cand ajung la mal.Visez ca tot ce am spus mai sus sa devina realitate.

| Bledea a răspuns:

Ce sa fac in vacanta de vara?" O intrebare aparent nejustificata care isi face loc, insa, cu insistenta in mintea noastra a celor care si-au tocit coatele pe bancile scolilor vreme de aproape un an de zile.De fapt, cei mai multi dintre noi am asteptat cu nerabdare vacanta de vara, vazand-o ca un interval de timp al libertatii si cufundarii in distractie si placeri.Vine o vreme, totusi, cand plictiseala se furiseaza pe nesimtite in viata voastra chiar in aceasta perioada atat de promitatoare.Plictiseala si, poate o doza de framantare legata de dorinta de a face ceva important care sa ne marcheze sau perfectioneze personalitatea, imaginea exterioara ori gandirea. Iata de ce m-am gandit sa scriu o lista atotcuprinzatoare cu activitati ce va pot ajuta sa va puneti in valoarea creativitatea, sa va starneasca interesul si, eventual, sa ne ofere o noua perspectiva asupra vietii... Poate ca o parte din lucrurile pe care vi le propun in randurile de mai jos imi vor reaminti de niste promisiuni facute mie inainte de a lua vacanta, cand nu aveam atat timp liber la dispozitie, sau poate ca in vara asta imi v-oi lansa niste ocupatii ce vor continua sa ma pasioneze si dupa ce va incepe scoala...

Merg la un picnic impreuna cu amicii.
- Scriu o scrisoare unui bun prieten aflat la mare distanta de mine.Messengerul, emaiului si telefonul nu imi permite intotdeuna sa ma deschid si sa comunic asa cum mi-as dori.
-Sa imi perfectionez abilitatile de fotograf.
- Pregatesc un pranz sau o cina pentru familia mea sau amicii mei.
- Scriu o poezie (sau mai multe).
Merg intr-o tabara.
- Fac o vizita la tara, la bunici.
- Incep sa scriu un jurnal in care sa comsemnez tot ceea ce fac dar si gandurile ori sentimentele mele intime
- Inventeaz un nou dans
-Vizitez o gradina zoologica
-Merg la un concert pe malul marii
Aceasta ar fi vara mea perfecta:X... Fara vise prea mari:*

| PatyKan a răspuns:

Atata timp am visat la vacanta de vara! Atatea planuri, atatea visuri de implinit... Mai conteaza locul daca esti alaturi de persoanele dragi?! Mai conteaza daca esti in tara sau afara daca distractia e asigurata? Vara asta vreau sa fiu eu, vreau sa las timiditatea acasa, vreau sa ma relaxez, sa intalnesc noi oameni, sa-mi fac noi prieteni, sa ma bucur de tot alaturi de familie/amice... Vreau sa fug de agitatia oraselor, nu conteaza unde! As merge incantata la mare sa ma bucur de plaja, de soare, de tot ce natura ofera cu atata generozitate! La fel de fericita as fi si la munte, intr-o excursie cu cortul... De ce nu? O vreme departe de tehnologie nu cred ca ar dauna. Dar acum ma gandesc ca la munte e posibil sa dau nas in nas cu vreun urs. Deci, am hotarat! Plec la mare! Acum... plec! happy

| alexxxu a răspuns:

Eu vara nu dormlaughingde aceea ma multumesc la o vacanta cu prietenii in marea neagratonguecu cateva fete dragute!

| AdyAdeluş a răspuns:

Eu visez la o vacanta in Paris.Sa fac Sopping cat e ziua de lunga si sa nu stau un minut in loc.Ar fi o vacanta de care le-as povesti si strainilor pe strada.

| OlteanOana1964 a răspuns:

Mie c el mai mult mi-ar placea sa merg prin toata lumea sau cel putin prin cateva tari si sa vad lumea. sa calatoresc prin tari asa cum face sora mea acum.

| dominic90demy a răspuns:

Eu as visa la o vara in machu picchu. explorand lucruri pe care nu le-as putea vedea in alta parte din lume.fiind inconjurata de toate monumentele grozave si de legende care mi-ar atrage atentia fara sa le uit vreodata.si cel mai probabil privelistea mi-ar pune capac si mai mult ca sigur as ramane fara cuvinte.asta da vacanda!:-D

| Marya6329 a răspuns:

Visez la o vacanta dincolo de civilizatie, sa fiu doar eu si natura, sa-mi pot inipari pasii in locuri neumblate de om si negandite de minte umana. Daca tot e vis, ma gandesc la ceva maret, deasupara norilor dar dedesubt de cer; undeva unde canta doar pacea, undeva unde armonia predomina iar gandurile se imbiba de speranta, undeva unde pot visa ce vreau fara ca cineva sa ma judece.Simt ca acest loc pe care-l caut nu este chiar asa departe, acest loc este paradisul meu.Mi-ar placea sa merg acolo unde ma poarta vantul, sa zbor impreuna cu pasarile, ah! cata libertate poarta sub aripile lor...Mi-ar placea sa fac orice, atat timp cat fac ce simt orice este permis.Aceasta-i vacanta la care visez, si visez...

| αℓ3χυтѕѕα a răspuns:

Hey! Cum imi visez vacanta de vara? Hmmm... Pai mi'as dori sa'mi petrec vacanta undeva la Mare cu prietenii mei. Mi-ar placea sa stau toata ziua la plaja iar seaia sa iesim cu totii la discoteca sau undeva la plimbare. Sa mergem impreuna la tot felul de concerte sau petrecerilove struck Nu imi doresc sa fiu in paradis sau asa. Vreau o vacanta de distractie si voie buna. Fara certuri, numai distractie maxima cu prietenii love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visez la vacantele de vara pe care le aveam cand eram copil. Nu voi uita niciodata cum ne suiam in ciresi, corcodusi, nuci, cam tot ce se poate in materie de pomi fructiferi.
Sentimentul acela de vara, de libertate, de copilarie, lipsa grijilor - toate acestea nu se pot regasi decat foarte greu astazi.
Pentru mine, vacantele copilariei erau vacantele perfecte.
Ca adulti, putem visa la vacante exotice prin colturi indepartate ale lumii, insa nu suntem niciodata cu adevarat liberi si fericiti cum eram in copilarie.

| DN7 a răspuns:

OFF: Numai emulsie si oja..Pe baieti cu ce-i avantajeaza acest concurs?
ON: In vacanta stau ca orce alt om acasahappy, sau la bunici nu in tampenii in polul nord si mai departe ca unii dau destui bani pentru asa ceva

| DN7 a răspuns (pentru DN7):

PS: Acum chiar visez la polul nord in vacanta.Dar din pacate nu se poate

| iKeel a răspuns:

Eu... Mă gândesc să mă duc pe plaja cu prietenii şi să stăm acolo 2 săptămâni, ne dau părinţii bani, mai iau din alocaţia mea, facem grătar, chestii. xD

| Elemennt a răspuns:

Eu o sa visez la vacanta pe care am planuit-o la Hawaii cu multe sucuri si fete frumoase si visate

| KevinAnthony a răspuns:

Eu visez la o vacanţă de vară scăldată în curcubeu, unde să ma bucur de cele mai colorate colţuri ale planetei şi de fiecare clipă pe care o trăiesc!

| wyla a răspuns:

Eu visez la o vacanta in Paris ( orasul dragostei ) sa vizitez Turnul Efel etc.

| yoanaio a răspuns:

Hmmm...eu as vrea sa merg oricunde,doar sa vad marea,nu am avut ocazia pana acum.M-as plimba pe nisipul cald, as manca gogosi, as sta cu colacul pe valuri, as merge in cluburi si multe altele, sper ca o sa merg curand.

| Bird_Gem_1968 a răspuns:

As face o excursie medievala si renascentista vizitand castelele de pe Valea Loarei situate în regiunile Centre (Touraine, Blaisois, Orléanais, Berry) și Pays de la Loire (Anjou). Cred ca imi doresc asta de cand eram copil.

| Cîrstea_Cristina_1990 a răspuns:

Mi-ar placea sa fac un tur al Romaniei, sa vizitez cele mai frumoase orase, la munte si apoi sa inchei cu o vacanta la mare de vreo 2-3 saptamanilove struck

| oanaedi2007 a răspuns:

Minunata intrebare, chiar zilele trecute am gasit pe net, intamplator, o postre despre "15 locuri de vis de vazut intr-o viata", cu explicatii cu fotografii, cu adevarat de vis: Paris, Venetia, Marea Bariera de Corali, Taj Mahal, Sydney, New York, Las Vegas, Florida, Marele Zid Chinezesc, Piramidele, Cascada Niagara, Cascada Victoria, Hawai, Maldive, Republica Dominicana, cam asa ar arata pentru mine vacanta perfecta sa calatoresc macar intruna din destinatiile de mai sus, sa descopar locuri noi, oameni noi, sa fac o multime de fotografi, sa fiu alaturi de cei dragi si sa impartim impreuna bucuria de a descoperii lumea. A calatori inseamna sa iti imbogatesti mintea si sufletul!

| Anyared a răspuns:

Aproape tot timpul am fost in Costinesti, chiar si anul trecut impreuna cu fetita noastra de doar 9 luni, si ne-am dat seama ca totusi suntem putin cam "imbatraniti" pentru a merge in Costinesti cu un bebelus. E foarte multa agitatie, iar plaja e atat de plina incat fetita nici macar nu s-a putut juca in nisip, ce sa mai vorbim de slalomul pe care trebuia sa il facem printre prosoape pentru a ajunge la apa. De aceea, in acest an dorim sa mergem impreuna cu niste prieteni care de asemenea au o fetita intr-o statiune mai putin aglomerata si sa facem cat mai placuta trecerea de la statutul de tineri fara probleme la parintii grijulii. Vrem sa putem sta in voie pe plaja uitandu-ne la ce frumos se joaca fetitele in nisip, sa ne jucam cu ele in apa, sa ne plimbam seara pe faleza, sa alergam dupa ele cu cate o bucata d eporumb fiert in mana, iar seara cand ajungem acasa sa le culcam si noi sa mai stam 2-3 ore la povesti pe terasa, savurand o bere si un suc.

| asminasmin a răspuns:

Vacanta ideala pentru mine ar fi sa stau 2 saptamani pe malul unui iaz la pescuit.

Întrebări similare