Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| asminasmin a răspuns:

Vacanta care mi-ar placea cel mai mult ar fi sa stau 2 saptamani pe malul unui iaz la pescuit.

| Ionela_Patriche_1980 a răspuns:

Sa ma relaxez la plaja, sa fac baie in mare si apoi iar sa ma relaxez

| Maria_Petrescu_1971 a răspuns:

San Marino - plaja, nisip, soare, distractie

| Gheorghiu_Andreea_1985 a răspuns:

Mi-ar placea sa vizitez castelul Corvinilor, barajul Siriu, castrul roman Porolissum, biserica de sub lac de la Belis, castelul Sturdza de la Miclauseni, castelul Karoly..si lista poate continua. Consider ca ne-am grabit sa vizitam alte tari, cand noi nu cunoastem nici macar jumatate din frumusetile pe care ni le poate oferi tara noastra. Pacat!

| shutdown a răspuns:

Hmm o vacanta in austalia pe malul mari relaxanduma la soare, cu bautura langa mine recewinking

| Mihaela_Florentina_Apostoiu_1986 a răspuns:

O vacanta in Turcia impreuna cu familia mea

| ALLYNA80 a răspuns:

Visez ca visez la umbra unui palmier in Seychelles, ca beau un cocktail cu umbreluta colorata, ca savurez o inghetata, si ca am parte de un masaj de relaxare. Dar...ma trezeste un miros greu: da, trec la schimbat scutece...IAR big grin

| monique15 a răspuns:

Vacanta de vara ne ofera multora sansa de a recupera toate orele de stress si oboseala acumulate in timpul anului! Asadar pentru mine sa visez la vacanta de vara ideala este un deliciu. Pentru mine nu are importanta unde merg, atat timp ca sunt cu persoanele dragi sau cel putin cu iubitul meu. Orice destinatie devine de neuitat pentru ca oamenii care sunt cu mine o fac sa fie asa. Dar daca tot mi-ati starnit imaginatia, o seara minunata as dori sa o petrec pe o plaja exotica, cu lumanari si petale de flori colorate si nestiute...un vin bun si linistea noptii in bratele iubitului meu. Cred ca asta m-ar incarca cat pentru un an intreg. Pana la urmatoarea vacanta! tongue

| AnttoNyyA a răspuns:

Mi-ar face plăcere să-mi petrec vacanţa pe o plajă din Ibiza, in linişte, unde doar glasul înspumatei mări se aude şi linia melodică a brizei ce se unduieste uşor, uşor deasupra bolţii, reuşind să încânte chipurile agitate ce le privesc cu nedumerire. Aş vrea să am şi puterea de a mă rupe de la realitate şi să "googălesc" puţin pe TPU pentru a-mi contacta prietenii noi pe care i-am facut cu scurt timp înainte de plecarea spre " străinul litoral ". Acum, că am reuşit să iau legătura cu ei, putem "naviga "pe misterioasa mare şi putem alerga pe nisipul fin-auriu, avându-ne unul pe celălalt in "minunata lume virtuală ". Visez la un cocktail multi colorat ce stă alături de mine la greu, ajutându-mă să trec cu uşurinţă peste arşiţa ce se leagănă in atmosferă. Vacanţa perfectă se anunţă pentru mine chiar in următoarele zile pe hit-urile verii, şi anume " Vara nu dorm ". Aşa vacanţe n-aş vrea să aibă final, dar dacă nu se poate altfel, apelez la un HAPPY END.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Vacanța de vis, în viziunea mea, vacanța perfectă este la munte.mi-ar surâde ideea unei promenade în Alpi îmbinând utilul (învățarea despre cultura străinilor) respectiv plăcutul (țară nouă, relaxare, bronz). după cum spunea un general francez "cum poți descrie o țară care produce 265 feluri de brânză?". Strălucitoarele bulevarde ale Parisului, croissant-ul și cafea sau contrastul gastronomic/climateric să fie ceea ce mă atrage atât de mult? Revenind în țară, cu o companie plăcută te simți bine în orice punct al globului te-ai situa, iar soarele și bronzul sunt gratuite.

| cega a răspuns:

Visez la o vara in care..sa nu dorm.In Ibiza, club Pacha! Visez...

| mada90 a răspuns:

Eu visez o vacanta de vara la munte. e prea cald afara sa ma gandesc la mare!

| Constantin_Paul_1969 a răspuns:

Undeva la munte, in Romania, intr-un loc in care nu exista turisti, manelisti, pet-uri, trasee marcate. Exclus muntii Bucegi.

| Murzik a răspuns:

La mare, sau la ocean, cu iubitu, si cu o floare in par!

| usurelu123 a răspuns:

Eu visez o vacanta alaturi de familia mea minunata si nu conteaza unde mergem dor sa fiu alaturi de ei!

| pucca1383 a răspuns:

Ar merge o vacanta in Cipru, Croatia, Grecia sau Turcia - cu vreme frumoasa, apa aia minunata de un albastru - verzui prin care iti vezi si degetele de la picioare si relaxare totala; sa vizitam cate ceva si sa facem parasailing, snorkeling, jetski si alte sporturi ce implica apa...asta cand nu suntem pe sezlong la piscina happy

| CautNume a răspuns:

O vacanta de vis, de neuitat ar dura toata vara.As vizita aproape toate destinatiile de pe Pamant.
Prima oprire - Nisipurile de Aur, Bulgaria.As sta toata ziua la plaja. Dupa voi merge la Marea Mediterana, in Turcia.Ar urma Italia, unde as sta putin mai mult.In prima zi voi merge la Turnul din Pisa, iar in urmatoarea la Colosseum. Dupa, o plimbare cu avionul pana in Egipt la Piramide. Apoi o excursie in Madagascar. Urmatoarea destinatie ar fi pe un alt continent, in China.Nu stiu ce as vizita, dar cu siguranta voi afla cat mai multe despre traditiile lor.Iar pe un alt continent, de data aceasta pe singurul continent ce este si tara, Australia.Ar urma un lung zbor cu avionul, dar cu siguranta ar merita pentru ca as ajnge in Rio de Janeiro. Daca tot ajung in aceea parte a Terrei, n-ar mai strica o zi calduroasa de plaje in Bahamas.Si, printre ultimele orase vizitate, New York. Ultima oprire de pe "harta vacantei" - cea mai frumoasa tara din lume, Romania.Aici as sta pana s-ar termina vara.Primul oras ar fi Baia Mare apoi, Cluj, Brasov, Sibiu, Craiova, Constanta si nu in ultimul rand, ultimul loc vizitat din "turul lumii" - Arcul de Triumf, Bucuresti.
Oricum, ideea ca as tari o asa vara a fost, este si va fi un vis ce probabil nu se va implini niciodata day dreaming

| SoulDream a răspuns:

Mie mi-ar placea sa merg in vara aceasta undeva in tara, sa ma pot bucura de bogatiile naturale si materiale instorice pe care ni le poate oferii tara noastra, deoarece consider ca daca mergi intr-o tara straina, si inveti despre ea(nu ca este un lucru rau) tot nu se compara daca nu stii despre tara unde te-ai nascut, unde ai copilarit, unde ai crescut. Mi-ar placea sa ma plimb prin mai multe locuri ale tarii care au ceva de oferit, si anume arta creeatiilor, bogatia si frumusetea naturii simple, cu care acestea sunt invaluite si mai mult intr-o aura de mister si magie ce trebuie descoperita si aflata.

| histria a răspuns:

De felul meu sunt mai nationalista! As merge in Bucovina, incercand sa redescopar acele frumuseti pe care le-am vazut doar in poze sau la televizor. As vizita manastirile si obligatoriu Putna, as admira albastrul Voronetului, as poposi la casa lui Creanga si m/as plimba pe sub teii lui Eminescu. De ce sa pleci afara cand sunt atatea de vazut si in tara?

| rizica a răspuns:

Cred ca prea putin conteaza locatia/destinatia unde iti petreci vacanta, important este sa te incarci cu energie pentru inca un an.As fi ipocrita sa nu recunosc faptul ca m-as rasfata pe o insula exotica unde m-as "tolani" pe un sezlong toata ziua la soare dar...revin cu picioarele pe pamant si imi achizitionez un sejur la Neptun...

| Popovici_Georgeta_1967 a răspuns:

Visez la o vacanta de vara in Maldive, o vacanta in doi, romantica, pe malul oceanului, pe o plaja pustie stand goi la soare si bucurandu-ne de natura, apa, orizont, plimbari lungi pe plaja dar si cu barca, rasfat culinar exotic, multa liniste si privind in fiecare seara apusul de soare!

| Branescu_Mari_1980 a răspuns (pentru rizica):

As dori o vacanta in Turcia.as face baie si plaja la mare, as vizita bazarul cu bijuterii din aur.as vrea sa petrec o zi si o noapte cu actorul turc preferat, sau unde vrea el numai sa fiu cu el atunci

| Evca a răspuns:

Doresc o vacanta la mare.....sa ma primblu pe malul marii

| Cory_Ella_1976 a răspuns:

Cea mai frumoasa vacanta e cea neprevazuta, neplanificata, intr-un loc unde nu ai mai pus piciorul si, desigur, alaturi de cineva drag sau de prieteni.

| DaianaDC a răspuns:

Visez la o vara relaxanta impreuna cu persoane dragi si prieteni buni. Cel mai relaxant e la mare sau undeva intr-un loc linistit, o pensiune la munte cu piscina! Ce as face..Plaja, m-as plimba, as asculta muzica, as iesi la iarba verde. Daca vacanta ar fi la mare m-as plimba pe plaja si prin statiunea respectiva, iar daca as fi la munte la fel, as urca pe munte, as sta la iarba verde sau as merge cu cortul.

| Greti_Serban_1969 a răspuns:

Visele ma duc in locuri exotice, dar realitatea ma duce la tara, la casuta plina de amintiri a bunicilor, la iazul de langa padure si la tufisurile cu zmeura dulce si aromata.

| agnesmaryo a răspuns:

Visez la o vacanta exotica pe o insula. Mi-ar placea sa fac plaja si sa ma plimb seara pe malul apei.

| aurelia50 a răspuns:

Sa fiu sincera am un vis de foarte multi ani si acum ma voi destainuii imi doresc sa imi petrec vacanta in India unde sa petrec restul vietii, cu o viata din belsug si sanatate.

| Crash0 a răspuns:

Pentru mine nu ar conta unde m-as duce doar sa fie o locatie frumoasa si sa ii am pe cei dragi aproape. Desi am 16 ani parintii mei nu isi permit sa mergem in vacante sau sa vizitam anumite locuri.Sincer va spun niciodata nu am vazut marea, si mi-as dori foarte mult alcest lucru. Visez la o vacanta de neuitat si sigur va veni si acea zi.Zic ca va fi de neuitat pentru ca daca voi vedea marea va fi pentru prima data si asta ar fi incredibil.Mi-ar placea sa stau la soare si sa privesc imprejurimile iar noaptea sa visez deoarece sunt o visatoare.Nu ar conta pe unde m-as plimba, faptul ca voi vedea marea va fi cel mai mare cadou pentru mine.

| Silviu_Stefan_Nitu_1997 a răspuns:

Mie mi-ar placea un tur in jurul lumii. Din Olt, de unde sunt eu, sa vad cele mai frumoase atractii turistice din lume. As vrea sa fac poze la Statuia Libertatii, sa mananc la Colosseum, sa trec pe picioare Marele Zid Chinezesc, sa admir Statuia lui Iisus Christos toata ziua, si sa stau pe sezlong si sa ma joc pe tableta in Ibiza.

Întrebări similare