Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa ma trezesc cu autotrenul in mana si sa plec la distante mari dar sa nu fie in Comunitate ci in Romania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visez la o vara linistita, pe plaja Italiei sau a Greciei.Vara vreau doar sa ma relaxez, sa uit de toate problemele si sa ma simt bine! Mi-ar placea sa ma plimb pe plaja, ceea ce o sa si fac, deoarece vara imi indeplinesc toate poftele deoarece dupa cateva luni de munca, merit si eu o mica vacanta.Vara e cel mai frumos anotimp, este foarte scurt pentru mine, de aceea vara petrec la maxim fiecare clipa!

| Izabella_3868 a răspuns:

As dori sa am o vara pe care sa o pot povesti nepotilorhee hee. Iubesc marea si soarele, deci o vacanta in Maldive alaturi de cei mai trazniti prieteni ar fi ideala. O vacanta fara griji si preocupari, unde distractia si buna dispozitie sa faca legea!

| axelyno a răspuns:

Visez la o vancat inedita, o vacanta 3 in 1, din povesti.visez sa descopar un loc asunc, in spatele unei cascade...care sa ascunda 3 usi catre 3 lumi diferite: prima usa sa ma poarte catre o plaja pustie scaldata in razele soarelui, cu apa cristalina, nisip fin, palmieri, sezlong, cocktail si umbrelute din paie, in care sa-mi aplic crema pentu a ma bronza in voie. a doua lume sa duca ncatre o metropola cu viata de noapte colorata si energica, o combinatie intre new york, londra, rio de janeiro, barcelona si paris, sa ma imbrac glam si sa ma dau cu oja mov. a treia lume sa ma duca intr-un satuc de munte din tibet, in care sa aplic emulsie autobronzanta, sa meditez, sa cant, sa ma imbrac simplu, sa cunosc spiritualitatea si pe mine insami, sa ma bucur din lucruri marunte!

| popikaoana a răspuns:

As vrea sa stau la soare pe o insula pustie, fara telefon, ganduri la facultate, bani sau job; cu iubitul si catelul, si cea mai mare grija sa fie: daca mi-am dat cu crema pentru protectie solara sau nu.

| lary_3053 a răspuns:

Eu as vrea sa ma duc la mare sa ma relaxez ziua si noaptea prin culburi happy

| Maria_Karina_1997 a răspuns:

Simplu! La o vacanta in care sa ma distrez happy

| bya2000 a răspuns:

Eu visez la o vacanta in care as face inconjorul lumii.
Pe o insula trupicala cu o nuca de cocos pe post de suc in care sa infig un pai....hmmm,cu o ghirlanda de flri la gat si haine foarte lejere.
Dar mareaaa...as vrea sa stau pe plaja si sa las ca razele de soare sa coboare inspre mine.

Insa vacanta la bunici, in nici un an nu lipseste.
Ascult povestile bunicii, gust din delicatesele ei si tot ea are un cufar in pod cu tot felul de bijuterii si uniforme iar fiecare dintre acestea au povestea lor.
Asa cad eu vacantele perfecte.

| Stan_Alexandru_Grecu_Diana_1992 a răspuns:

In desert, plimbandu-ma cu o camila si cunoscand obiceiuri noi...

| Nichita_Crystyna_1988 a răspuns:

In fiecare an astept vara cu un sentiment pe care nu reusesc niciodata sa îl definesc. De fiecare data e altfel si totusi mereu exista ceva, o senzatie care îmi învaluie sufletul si care ramâne acolo pâna târziu, în primele zile ale toamnei. Este un fel de melancolie fascinanta a unei veri minunate, prima noastra vara împreuna, pe care o retraiesc de fiecare data când rasare soarele în mare. De fiecare data este altfel, pentru ca în fiecare vara eu si iubitul meu traim alte clipe minunate pe care le ascundem apoi în suflet, ca pe o comoara de pret. E drept ca în escapadele noastre estivale mai lungi au loc si evenimente mai putin placute, însa pe acestea încercam sa le transformam în experiente inedite. De cele mai multe ori, eu sunt de vina si chiar daca recunosc asta, e greu sa schimb lucrurile. Micile conflicte pe care de multe ori le amplific la nesfârsit în timpul anului supravietuiesc uneori bucuriei pe care o împartasim amândoi din momentul în care ne desprindem de monotonia orasului pentru câteva zile.

Anul acesta mi-am propus sa ma întrec pe mine însami si sa transform vacanta noastra într-o saptamâna perfecta. Dupa lungi ezitari în alegerea locului, am decis sa ne petrecem cea mai mare parte a vacantei la munte si nu la mare, cum se întâmpla de obicei. Uneori iubitul meu ma uimeste prin alegeri spontane fata de care eu sunt mai sceptica. Spre surprinderea mea, a fost însa o vacanta perfecta în doi. Si asta pentru ca am respectat de comun acord câteva „reguli" banale pe care le-am discutat împreuna înainte de plecare...

| Dobre_Iuliana_1976 a răspuns:

Visez sa descopar locuri si oameni no, cu traditii interesante, insa am nevoie de bani si timp pentru a -mi indeplini visul.Pana atunci visez cu ochii deschisi si ma delectez, ma informez de pe site-urile de calatorii, adun ghiduri care imi vor folosi atunci cand voi calatori.

| ankamario a răspuns:

Mi-as dori sa imi petrec vacanta in Italia, pe malul marii alaturi de prietenii mei. Mi-as plimba pe faleza iar briza marii sa imi resfete pielea, parul si intreaga mea fiinta! Ador marea si cred ca cea de pe tarmurile Italiei imi va fi un prieten grozav ce m-ar rasfata in tottalitate! As cumpara suveniruri pentru cei dragi sie multi magneti pentru frigider competandu-mi astfel colectia! Sper sa ajung acolo unde imi doresc in cat mai scurt timp!

| SMOT a răspuns:

Doresc sa ma bronzez pe linga lacul VIDRA, sa folosesc emulsii de plaja bune si seara sa maninc un pastrav cu ciuperci ( manatarci ) la foc de tabara. Cepoate fi mai frumos? Poate o tocana de galbiori cu multa verdeata!

| bya2000 a răspuns:

Ori unde ai fi conteaza sa te distrezi si sa uiti de toate grijile, relaxandu-te.

| meprincipessa a răspuns:

Pentru mine vacanta ideala este la mare: sa ma trezesc inainte de rasaritul soarelui ca sa-l pot intampina pe plaja, sa-i dau binete asa cum nu o pot face in multe zile din an. Apoi sa raman acolo si sa ma rasfat cu razele lui calde si iubitoare. Sa ascult apoi marea care, in fiecare an, imi spune sa ma bucur de fiecare clipa a vietii mele.

| Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974 a răspuns:

Pentru ca eu tot am fost in vacante, as fi meschina sa ma gandesc tot la mine! M-as gandi cam cum ar fi vacanta perfecta pentru un copil care nu a vazut niciodata marea, care nu are curent electric in casa si care nu a vazut niciodata un film de desene animate. Nu am copii, dar mi-as dori o vacanta perfecta pentru un copil dintr-o familie fara posibilitati materiale. I-as arata marea, as fi alaturi de ele atunci cand ar construi primul sau castel de nisip si m-as bucura impreuna cu el atunci cand si-ar face prieteni la piscina. Cred ca vacanta mea perfecta s-ar vedea mult mai bine prin ochii unui copil care doar si-a imaginat ce fel arata marea.

| claudialungu a răspuns:

Visez la o vacanta in Grecia, putina plaja la Marea Egee si locuri frumoase de vizitat.

| Mandy693 a răspuns:

La una in care sa colind toata tara cap coada nu mas plictisii niciodata

| elenaely74 a răspuns:

Pentru mine vacanta perfecta este o vacanta unde pot sa ma relaxez dar in acelasi timp sa vizitez locuri interesante. Mi-ar place sa-mi petrec vacanta de vara pe Coasta de Azur unde ma pot relaxa la plaja sau unde pot vizita locuri ca Nissa, Monte Carlo sau Cannes

| mamamia2 a răspuns:

Visez la o vacanta de vara care sa tina cel putin o luna. O luna intreaga doar pentru lenevit la soare pe un sezlong, o luna in care sa citesc cat mai mult, o luna in care sa ma plimb in fiecare seara pe faleza. Nici distractia nu trebuie sa lipseasca din vacanta mea. Concerte, cluburi si parcuri de distractie. Visez sa practic cat mai multe sporturi nautice, sa joc volei pe plaja, sa fac o baie noaptea in mare, sa privesc rasaritul. Visez ca la sfarsitul vacantei sa ma pot mandri cu un bronz frumos, un album plin de amintiri si cu alta pofta de viata.

| mamamia2 a răspuns:

Visez la o vacanta de vara care sa tina macar o luna. O luna intreaga doar pentru lenevit la soare pe un sezlong, o luna in care sa citesc cat mai mult, o luna in care sa ma plimb in fiecare seara pe faleza. Nici distractia nu trebuie sa lipseasca din vacanta mea. Concerte, cluburi si parcuri de distractie. Visez sa practic cat mai multe sporturi nautice, sa joc volei pe plaja, sa fac o baie noaptea in mare, sa privesc rasaritul. Visez ca la sfarsitul vacantei sa ma pot mandri cu un bronz frumos, un album plin de amintiri si cu alta pofta de viata.

| Stresmik a răspuns:

Visez la o vacanţă în care să mă pot relaxa şi distra deoarece după tot efortul depus pentru a învăţa pe această vreme călduroasă atât pentru examenele din sesiune, cât şi pentru lucrarea de licenţă, spun eu...că merit!big grin Aş dori să mi-o petrec pe plaja Gulpiyuri deoarece este considerată unică în lume şi aş vrea că prind peşte ca vechii băştinaşi!big grin

| TPU.ro explică (pentru Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974):

Felicitari, Claudia! Te numeri printre castigatori. Ai primit pe e-mail informatiile de care avem nevoie de la tine pentru a intra in posesia premiului si iti asteptam raspunsul!

Alexandra - TPU

| TPU.ro explică (pentru gabi13579):

Felicitari, Gabi! Te numeri printre castigatori. Ai primit pe e-mail informatiile de care avem nevoie de la tine pentru a intra in posesia premiului si iti asteptam raspunsul!

Alexandra - TPU

| Elena_Naipeanu_1990 a răspuns (pentru TeoDoraElena98):

Visez la o vacanta exotica, intr-un loc magnific, doar eu si iubitul meu, si bineinteles marea, plaja si soarele. dintotdeauna am viosat la o asemenea vacanta si sper sa se indeplineasca cat mai curandhappy

| TPU.ro explică (pentru monique15):

Felicitari, Monique! Te numeri printre castigatori. Ai primit pe e-mail informatiile de care avem nevoie de la tine pentru a intra in posesia premiului si iti asteptam raspunsul!

Alexandra - TPU

| Nichita_Crystyna_1988 a răspuns:

Cine a castigat?

| JstGeorge a răspuns:

Eu de la 4 ani visez sa ma duc la"Ritz Carlton". un hotel super. si ce spune russo e super, dar asta e ca in rai

| Claudia-Lavinia_Serafimciuc_1974 a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc foarte mult pentru premiul care tocmai ce a ajuns la mine! Cremele si emulsiile de plaja imi vor fi extrem de folositoare, avand in vedere ca am un tem sensibil la soare, iar lacul de unghii imi va da un aer de vacanta. Multumesc inca o data!

| LoveandOther a răspuns:

O vara perfecta pentru mine ar fi departe de casa pe o plaja impreuna cu prietenul meu.Departe de parinti care sa imi zica sa stau cuminte, sa fac treaba departe de fratele meu care imi zice"Nu mai vorbi cu ala!";"Ia vezi ce faci acolo".Tot ceea ce as vrea vara asta ar fi sa fiu departe de ei pentru cateva zile si sa fiu doar cu iubitul meu sa savuram o bautura exotica sau un suc nu conteaza.Tot ceea ce ar conta ar fi sa fim impreuna departe de casa si sa ne relaxam.

Întrebări similare