Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Concurs: La ce fel de vacanta de vara visezi?

Vacanta, soare, plaja, piscina, relaxare... Ca sa va bucurati de toate in sezonul estival si sa nu va tina pielea, va invitam la concurs alaturi de Farmec!

Pentru a castiga unul dintre cele trei seturi de premii, tot ce trebuie sa faceti este sa ne raspundeti aici pana pe 15 iulie la intrebarea:

La ce fel de vacanta de vara visezi? Ce ti-ar placea sa faci si pe unde te-ai plimba?

Premiem cele mai interesante trei raspunsuri cu un set format dintr-o emulsie de plaja SPF 10un lac de unghii Disco (mov), un ulei bronzant SPF 6 si o emulsie autobronzanta.

Multa bafta!

161 răspunsuri:
| Andrei_Vintza_1994 a răspuns:

Vreau sa calatoresc prin intreaga lume ..SA vizitez principalele atractii turistice ale lumii

| RoxanaMotas a răspuns:

Vara asta am o vacanta de 4 zile cu prietenii, dar as vrea si cateva zile doar eu cu iubitul sa vizitam pe unde nu am mai fost, in afara ar fi binehappy

| freddie a răspuns:

In grecia..insula corfu....cu vaporul pe mare vreau sa merg.

| andu4bidden a răspuns:

O destinatie exotica, pe plaja, la mare sau un safari prin Africa...happy

| iuliaiulia95 a răspuns:

Vreau la mare.Nu am mai fost de vreo 4 ani, si acum parca ma apuca dorul. Vreau sa simt valurile, vreau sa ma pierd prin multimea de oameni care cauta doar un moment de relaxare, vreau ca pentru prima data sa imi pun ceasul si sa ma trezesc la 5-5.30 doar ca sa vad rasaritul..Hm.Si poate vreau si o iubire de o vara.Doar asa. ca sa nu mai fie nevoie sa fug dupa.

| KirigayaKirito a răspuns:

Visez de mult..sa ma bucur de soare, dar nu cum fac altii..eu nu sunt ca aceia, eu mereu trebuie sa fiu altfel...sa ma bucur de soare pe varful unui munte, apoi sa cobor in fuga pe dealuri, sa calaresc un cal alb in ploaie, sa ma bucur de viata. Apoi sa merg, la ghetarul nostru din pestera Scarisoara, sa ma racoresc, sa beau o ciocolata calda in acel ''congelator'', apoi cand ies sa fiu intampinata de un cocktail de pepene rosu..recee.Visez la o vacanta parfumata, sa stau in apa si sa stralucesc impreuna cu ea. Uneori e bine sa ai o minte de copil, asa mai ai curaju' sa visezi, chiar si la vacanta perfecta. :X

| Andra_Andreea_1982 a răspuns:

O vacanta in Maldive, in luna de miere, cu iubitul meu happy

| Chisu_Liviu_1978 a răspuns:

O vacanta perfecta este eu sotia si atat!

| denysse2005 a răspuns:

Mi-as dori o vacanta pe o plaja frumoasa, cu multi palmieri, si un nisip fin si auriu si apa bleu, sa stau la soare pe un sezlong

| Daniela1222 a răspuns:

Mi-ar placea o excursie pe Insulele Maldive unde sa stau la umbra unui palmier cu un suc rece in mana, alaturi de familia mea si sa ne relaxam impreuna, vizitand si insulele bineinteles, dar nu cred ca o sa ajung vreodata pe acolo...dar, stiti cum se spune: niciodata sa nu spui niciodata...

| geta65 a răspuns:

Isez la o vacanta in hawaii, fara stress si griji

| AnnemarieBianca a răspuns:

Eu visez la o vacanta in minunata Grecie.As sta toata ziua pe plaja la soare (protejata de produsele de la Nivea) si la mare.Mi-ar place si o croaziera ca sa am posibilitatea de a vizita insulele Greciei.

| rosew a răspuns:

Eu as vrea sa merg in Dubai,sa fiu cazata la hotelul Burj Al Arab,sa merg impreuna cu iubitul meu, cu prietenele mele si iubitii lor, sa mergem zilnic la piscina, sa avem in camera jacuzzi, si pe pat pregatite petale de trandafiri.

| Pufi1999 a răspuns:

O excursie in dulcea Romanie. Nu ma refer la mare, ca mie nu-mi plac valurile, eu prefer calmul apei dintr-un bazin si amuzamentul unui parc acvatic.

Mi-as dori sa vizitez Franta (nu neaparat Turnul Eiffel ). As dori sa vizitez castelele de pe valea Loirei despre care am auzit mult prin carti. Mi-as dori foarte mult sa vizitez acest loc. Este un vis de-al meu : sa ajung in locurile in care s-a petrecut actiunea din cartile lui Alexandre Dumas tatal pe care il apreciez mult. As dori sa vizitez patria lui d'Artagnan sau a reginei margot, a lui Bussy d'Ambroise, a lui Carol al IX-lea si a altor personaje in care ma regasesc mai mult sau mai putin

Locul perfect pentru o seara din vacanta ar fi la umbra unui palmier de pe malul unor ape cristaline stand cu un laptop in mana si navigand pe TPU

P.S.: promit ca daca o sa castig o sa am grija multa de pielea mea (sa nu ma ard) si o sa mai incerc produse farmec si Gerovital

| Stefan_Nadia_Irina_1977 a răspuns:

Pe o insula exotica.E de vis.

| lauralezeu a răspuns:

Intotdeauna am considerat ca o data cu vara isi face aparitia si "viata perfecta", asadar de fiecare data imi imaginez un loc in care sa nu existe griji, stres, obligatii, responsabilitati.Probabil e o senzatie creata de domnul Soare sau doar o idee care s-a adaptat odata cu trecerea timpului, la auzul cuvantului "vara". Cine nu ar vrea sa se trezeasca intr-un pat cu baldachin, trezit de perdelele suflate de briza? Cine nu ar vrea sa simta aerul de prospetime combinat cu mirosul acela de mare inconfundabil? Mai apoi probabil un mic-dejun servit pe terasa, urmat de o plimbare pe plaja pustie. Stai toata ziua, lenevind, in mangaierea soarelui, impreuna cu o persoana speciala, iar apoi va scufundati in mare. Seara te pregatesti sa iesi in oras, impreuna cu prietenii.
Si toate astea repetandu-se pe tot parcursul verii. Marea, vara nu sunt niciodata monotone, mai ales ca e perioada in care ar trebui sa te simti cel mai bine in propria piele.

| banucio a răspuns:

Pentru mine vacante de vara am tot avut. Anul asta mi-as dori sa fac ceva pentru cei care nu isi permit financiar sa plece din oras si anume un workshop gratuit de quilling, pentru iubitorii de frumos, in care ar avea posibilitatea de a invata sa faca felicitari si mici decoratiuni.

| ork a răspuns:

Visez la o vacanta de vara pe o insula mai putin populata incat sa ma pot relaxa si sa ma bucur de aceste produse. As vrea sa merg pe insula Amorgos din Grecia, o insula putin mai salbatica, insa foarte frumoasa.In mare parte as vrea sa ma bronzez dar si sa vizitez obiectivele turistice, impreuna cu prietenul meu.

| ork a răspuns:

Visez la o vacanta de vara pe o insula mai putin populata incat sa ma pot relaxa si sa ma bucur de aceste produse minunate.As vrea sa merg pe insula Amorgos din Grecia, o insula putin mai salbatica dar foarte frumoasa. Principala activitate este evident sa stau la soare, dar si sa vizitez obiectivele turistice de pe aceasta insula, impreuna cu prietenul meu.

| alina1044 a răspuns:

Am avut ocazia sa vad niste poze absolut uimitoare si tulburator de frumoase de la noi din tara. Marturisesc ca in privinta unora aveam dubii, pentru ca nu mi-am imaginat ca in tara noastra pot exista asemenea minunatii, insa commenturile celor care locuiau in zonele respective m-au convins ca sunt reale.M-as considera extrem de norocoasa daca as reusi sa le vad cu ochii mei, si cred cu tarie ca avem o tara binecuvantata de Dumnezeu!

| Borisika a răspuns:

Vreau sa merg in Delta, sa ma plimb desculta pe mal, sa bata vantul si soarele sa arda linistit, sa admir pasarile si vegetatia, sa ma plimb cu catamaranul, sa fotografiez gratiosii nuferi, sa pescuiesc (in sezonul permis), sa imi fac coronita din flori colorate si sa admir cerul.

| anng2010 a răspuns:

O vacanta in Los Angeles timp de 1 luna la un hotel luxox cu costurile incluse. tongue

| eleyuli a răspuns:

Vacanta perfecta pentru mine ar fi sa merg la munte, apoi si la mare sa ma bronzez, sa merg in cluburi imbracata in mov ca sa asortez lacul de unghii, iar cu bronzul meu perfect sa agat barbatii frumosi.

| Sturzu_Simona_1993 a răspuns:

Parcul National Jau, Brazilia
Amazonia. Vasta, dincolo de cuprindere, izolata si tragic de delicata. Acoperind Brazilia, Columbia, Ecuador, Venezuela, Bolivia, Peru, Surinam, Guyana si Guiana Franceza, selva amazoniana reprezinta una dintre ultimele frontiere ale naturii salbatice in toata splendoarea ei... si dispare cu repeziciune. Exista multe puncte de acces in regiune, iar unul dintre cele mai bune se afla langa Manaus, in statul brazilian Amazonas. De aici, se urmeaza o linie dreapta de 200 de kilometri pana in Parcul National Jau, inscris in Patrimoniul Mondial Unesco. Tropical, constant umed si camin al numeroase specii de delfini, pesti, pasari, crocodili, testoase, maimute, jaguari, tapiri si insecte, parcul poate fi explorat pe apa, cu barca, de catre aventurieri sau pe jos - pentru "sinucigasi". Turistul poate adormi intr-un hamac, inconjurat de chemarea salbaticiei, fiind recunoscator ca a avut onoarea de a privi splendoarea acestei minunate comori ecologice inainte de a fi disparut definitiv.

| Dan_Ababei_1967 a răspuns:

Intr-un catun izolat din Apuseni, departe de demanele, tigani, politicieni si alte gunoaie.Preferabil cu Stefanelul(4+) din dotare.Multe plimbari pe coclauri, aer curat, peisaje super, palinca beton.

| anymaryia a răspuns:

Mi-as dori o vacanta in Mexic unde sa stau la plaja sub palmieri si sa beau o limonada, ca mai apoi sa inot, iar seara sa privesc de pe tarmul marii cum apune soarele.

| Didi908 a răspuns:

Mi-ar placea o vacanta in Brazilia pentru ca iubesc foarte mult tara si stiu si portugheza! Mi-ar placea sa vizitez cam ce este mai important, mi-as face poze si mas lauda! Vreau sa ma relaxez si sa dansez pe ritmuri braziliene pentru ca le iubesc muzica si limba! love struck

| yoanayd a răspuns:

Visez la vacanta perfecta in Grecia pe Insula Santorini unde sa simt bucuria si libertatea vietii.M-as plimba pe intreaga arie a zonei si as cumpara suveniruri.

| Razvan03Andrei a răspuns:

Este o dimineata linistita.Incep sa dau semne ca ma trezesc mai ales din cauza zgomotelor, dar dupa un maraton intreg de seriale m-am pus inapoi in pat.Am simtit ceva pe maini, parca ma incalzea putin, ceva ce vine de afara.Se pare ca razele soarelui intrau nestingherite pe geam.Le-am ingnorat si mi-am continuat visul meu, dar din nou am fost trezit de cateva portiere.Am zis sa nu ma uit pe geam pentru ca stim ca trebuiau sa soseasca acum vecinii mei(au fost intr-o vacanta pe plaja in Romania), dar acum aud si niste voci, fiind in somnul meu dulce de dimineata nu intelegeam mare lucru si nici nu doream asta.Cineva intra la mine si imi spune sa ma scol si sa ma imbrac, iar eu am crezut ca e o gluma dar din moment ce hainele si totul era pregatit se pare ca mi se pregatea ceva.Am iesit afara si am vazut pe parintii mei in masina care mi-au facut semn sa urc in spate.Cheile erau in contact si stiam ca mergem undeva, am observat si groaza de bagaje(deci alea era zgomotele de "fermuar").Mi-au spus ca au sa-mi faca o surpriza si ca sa vezi, vizitam Sarbii, dar la ora asta?
In fine, nu am comentat si am vazut ca am trecut granita, am vizitat cateva orase dar tot ii intrebam ce facem.Totul era o surpriza asa ca nu vream s-o stric eu.
Cand am ajuns, tot ce puteam sa zic era:
" wooooow. uau "
Probabil ca nu ma credeti, dar am ajuns in Muntenegru-Serbia la Marea Adriatica.Am lasat parintii sa ne cazeze, eu mi-am petrecut acele ore pe plaja.Totul bine si frumos pana cand vad ca claxoneaza cineva in spate si simteam ca parca vrea sa ma uit.Am zis sa ma uit si am fost impresionat cand am vazut ca cea mai buna prietena a mea a venit cu mine("parintii mei.").
O saptamana perfecta de sarituri in apa si nu pot sa povestesc ce am facut acolo.Ce s-a intamplat acolo, acolo a ramas.Aceasta saptamana s-a completat mana-n mana cu luna ce a urmat.O saptamana grozava la munte dar nu toata saptamana si cu "amigo" pentru ca dupa 3 zile a plecat.Totul a fost perfect.
As vrea sa ma zis ca a fost un vis, dar totul a fost doar imaginatia mea.Nu am avut niciodata ocazia.Mereu mi-am dorit sa merg pe o plaja din aceea cu lume care nu te deranjeaza sau vrea sa te fure, cu plajele superbe si intretinute foarte bine(cu nisipul acela auriu si foarte fin), cu apa albastra, curata si linistita te poti vedea totul prin ea si daca mergi in larg cu barca sa poti face scufundari si sa vezi animalele din apa.
Sa poti sa stai sub un palmier si sa te relaxezi putin dupa ce ai baut un cocktail sau sa iei un cocos, sa bagi un pai in el si sa bei.Sa te plimbi pe strada si sa vezi orasul superb cu traditiile lui.Sa stai noapte sa te uiti la luna si cum straluceste apa cand luna se reflecta sau cand soarele apune. Dimineata sa te intreci cu soarele si sa fii primul care se scoala si sa fugi pe plaja cu nisipul inca nu fierbinte.Asta ar fi ceva.Acuma vacanta perfecta exista din mai multe privinte, ce am spus mai sus e vacanta ideala.

| deeya_4624 a răspuns:

Zilele vacantei de vara s-au apropiat repede.toti copii isi fac planuri pentru bine meritata vacanta dupa un an scolar plin de realizari. Unii merg la bunici, altii la mare, la munte, toti sunt bucurosi.
Eu as vrea sa merg impreuna cu familia la mare.Imi place foarte mult apa inspumata, nisipul fin si cald de la malul marii. Restul vacantei mi-l petrec la bunici ajutandu-i la treburile gospodaresti. M-a intorc acasa aproape de inceputul anului scolar, dar pana atunci ma bucur de ultimele zile de vacanta la bunici. Urmaresc in fiecare zi randunelele de la streasina casei care isi pregatesc puisorii de plecare in tarile calde. Imi este greu caci si eu voi pleca si va ramane casa bunicilor fara randunele si fara randunici.
In apusul soarelui imi depan gandurile traite de-a lungul vacantei si le astern pe hartie care vor ramane amintiri in paginile copilariei mele.

Întrebări similare