NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| rrxxii a răspuns:

E ceva normal sa te accepte asa cum esti tu, pentru ca daca nu te accepta asa inseamna ca nu te iubeste, nu s-a indragostit de tine, s-a indragostit doar de faptul cum arati. Dar oricum si tu in momentul cand incepi sa stai cu cineva te schimbi, si normal ca situatia asta s-ar putea sa puna putina dificultate, tu daca chiar ti la el incerci sa-i faci pe plac tot timpul, dar el poate totusi prefera si putina autoritate din partea ta. De asta e bine sa fi tu in orce situatie, asa cum esti, naturala, sa nu incerci sa te schimbi pentru cineva sau sa lasi pe cineva sa incerce sa te schimbe. El daca e sa ne iubeasca ne iubeste asa cum suntem! mai rebele, mai copilaroase, mai inocente, mai sensibile, mai cuminti

| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Zi si eu ca tosevmarcel dar daca chiar nu-i place cum sunt probabil n-am mai exista el + eu. Intelegi?

| Cineva3 a răspuns:

Eu as vrea sa ma accepte asa cum sunt altfel eu nu m-asi schimba.

Răspuns utilizator avertizat
| Claudiu2011 a răspuns:

Eu accept ambele variante.dar cand incepe sa te schimbe sa fie de acord sa se schimbe si ea cum doresti tu.sa fie o completare perfecta intre 2 iubiti ca relatia sa mearga perfect.

| LLL2 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti inseamna ca te iubeste cu adevarat pentru ca nimeni nu e perfect.

| FlOwErPoWeR a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt...cu bune, cu rele

| Maruxx a răspuns:

Mai bine ar face sa te accepte asa cum esti

| berelahalba a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti,eu nu m-as schimba pentru nimeni si nimic, faptul ca te accepta cum esti inseamna ca tine la tine, daca vrea sa te schimbe hmmmmmmmmm nu cred ca ai vrea sa fi sclavu standar la mila stapanului.

| Dexter_8386 a răspuns:

Hm, mi-ar palcea sa ma modeleze asa cum ii palce, dar nu sa ma schimbe. De ce as lasa-o sa ma modeleze? Deoarece i-ar placea mai mult de mine. Mi-ar placea sa ma acepte asa cum sunt. Nu stiu. Amandoua dar trebuie sa elimini partea cu schimbatul. Nu prea suna bine

| Costel95 a răspuns:

Uneori e nevoie de ambele metode...

| bughy_1229 a răspuns:

Pai mie mi-ar placea sa fie cu mine pentru ceea ce sunt si sa ma accepte asa cum sunt eu
daca aceea persoana chiar ma iubeste nu cred ca nu ar trece cu vederea peste defectele care la urma urmei fiecare le avem

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti, doar de aia este impreuna cu tine nu?

| xSunriseX a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti pentru ca nu conteaza aspectul fizic.pentru multi asta conteaza.dar nu este important deloc.trebuie sa va intelegeti voi. fundita?love struck

| Dainel a răspuns:

Este mai bine daca te accepta asa cum esti. Daca incearca sa iti schimbe caracterul at inseamna ca nu te place asa cun esti, si nu va potriviti dar el tine la tine si nu vrea sa va despartiti.

| Vladex1 a răspuns:

Sa accepte

| Vladex1 a răspuns:

Intrebarea asta e pusa doar ca sa apara sus acolo

| MiHaI a răspuns:

Depinde daca esti prea rau sau bei prea mult este bine sa te schimbe dar daca nu este nimic rau sa te lase asa

| bluemoony a răspuns:

Antunci cand persoana iubita nu ma accepta asa cum sunt simt ca cineva imi taie aripile, nu ma lasa sa zbor...m-as simti ca o marioneta...deki mi-ar placea sa ma accepte asa cum sunt

| AuraPop a răspuns:

Sincer, mi-ar face placere sa ma ajute sa schimb unele aspecte de care nu sunt nici eu multumita, dar nu mai mult de atat!

| HeeYeon a răspuns:

Cel mai bine e undeva la mijloc.Desigur că persoana care te iubește cu adevărat te va accepta așa cum ești! Însă dacă ești o persoană care face doar rău sau care chiar îți faci rău ție însuți, ar trebui sa îți spună ca greșești și să te ajute.Nu să te schimbe ci să te sfătuiască.

| shakira_5160 a răspuns:

Daca iubesti pe cineva vcu adevarat nu prea ii vezi defectele ba chiar mai mult defectele ti se par calitati si toti oamenii perfectii

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt, dar daca an unele probleme gen : cazino, tigari, bautura ect. chestii din astea rele as dori ca atunci sa ma modeleze dar doar la defectele mele.

| Babbe a răspuns:

Eu cred ca e bine sa acceptsi persoana iubita asa cum este ea, mai sunt unele cazuri in care parteneri se schimba reciproc, si tot le este bine acum depinde de comportament. Eu personal am avut parte de schimbarii si sincera sa fiu imi e mai bine asa.

| mattjohn a răspuns:

Okay, pai hai sa o luam logic (cu toate ca logica are foarte putin de a face cu dragostea). Cand cineva iti spune ca te iubeste, si te simti ca si cum ti-ai gasit jumatatea, cum te simti ca in urmatoarea secunda sa iti spuna: "dar... as vrea sa fii asa si asa si...". O buna parte din starea euforica pe care o simti atunci cand auzi acele doua cuvinte, se cam duce.

Normal, poate sa iti dea sfaturi, sau sa te incurajeze sa te lasi de obiceiurile proaste, daca ai, de ex. de bautura, droguri etc. Dar atunci cand intervine in alte lucruri, care pana la urma nu au nicio importanta, acea persoana incepe sa se simta superioara intr-un fel sau altul. Desigur, se poate ameliora asta, dar depinde cum procedezi big grin.

Deci, in concluzie, este bine sa te accepte asa cum esti tongue.

| AmandytaErhan a răspuns:

Cred ca persoana iubita este singura care poate sa-ti spuna tot in fata. minusurile care le vede la tine posibil le vad si altii iar noi toata viata trebuie sa ne indreptam spre perfect. in plus poti pierde multe

| MadduM a răspuns:

As prefera sa ma accepte asa cum sunt. Tin cont si de faptul ca ori te accepta cum esti tu, cu defecte si sa te simti in pielea ta, decat sa te faca perfecta pentru el si sa nu te simti bine cum esti.
Acum depinde si de persoana; daca beau,fumez, etc. cred ca da, ar incerca sa ma schimbe, fiindca atunci stiu ca ar face-o pentru binele meu.

| zenbatista a răspuns:

Sa te accepte asa cum estiwinking

| Pinky_8498 a răspuns:

Atunci cand te accepta asa cum esti dar, oricum, dragostea te schimba.
Dragostea nu vede defectele prietenia le iubeste. happy

| seriousmoonlight a răspuns:

Preferabil e sa te accepte cum esti, dar asta nu exista este doar un standard imaginar catre care trebuie sa tinda modul jumatatii de a te percepe. Normal este ca in mare parte sa te accepte dar sa fiti de comun acord ca nimeni nu e perfect si sa modelati decat partile pe care amandoi le vedeti a fi ceva gresit. Iar problemele minore sa se accepte de comun acord happy