NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| Mihai_1930 a răspuns:

E mai bine sa te accepte asa cum esti, insa daca esti dispus sa te schimbi pentru acea persoana cu atat mai bine.

| AmandytaErhan a răspuns:

Cred ca persoana iubita este singura care poate sa-ti spuna tot in fata. minusurile care le vede la tine posibil le vad si altii iar noi toata viata trebuie sa ne indreptam spre perfect. in plus poti pierde multe

| Rochelle a răspuns:

Dac aceea persoana te iubeste inapoi te va accepta asa cum esti happy

| DND a răspuns:

Pai daca nu te accepta asa cum esti nu cred ca te iubeste!

| dexro a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt, desi in acelasi timp imi doresc sa imi mentioneze ce nu ii place la mine, iar daca eu consider ca are dreptate o sa incerc sa elimin defectul respectiv.

| vivi678 a răspuns:

Daca ceva nu i-ar conveni iubitei mele as prefera sa-mi spuna.

| cristy_8053 a răspuns:

Clar ca e cel mai bine atunci cand persoan iubita te accepta pentru ceea ce esti.Un sfat privind comportamentul tau sau orice altceva e binevenit dar e binevenit in masura in care tu esti pregatit sa il accepti si sa fii de acord cu el.

| helen_6423 a răspuns:

Desigur sa te accepte asa cum esti

| SashaPieterse a răspuns:

Cred ca e mai bine sa te accepte asa cum esti.

| catalina88 a răspuns:

Depinde ce persoana, dar de obicei sa te accepte asa cum esti!

| ioana_3527 a răspuns:

Persoana care te iubeste cu adevarat si pe care o iubesti ar trebui sa te accepte asa cum estihappy

| Tzukulethe a răspuns:

Sincer daca aceea persoana e cu tine din iubire te accepta asa cum esti. Nu o sa asculte ce zic altii sau nu te va schimba in ceea ce tu nu vrei sa fiihappy.

| White13 a răspuns:

Eu as vrea sa ma accepte asa cum sunt. Desi eu as avea tendinta sa imi modelez partenerul.

| genutzz a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti.

| anonim_3967 a răspuns:

Mmm deah...eu zic ca daca persoana iubita tine la tine cu adevarat si te iubeste nu ar vrea sa te schimbe deoarece te iubeste asa cum estibig grin si daca el/ea vrea sa te schimbe nu te IUBESTE oricum mult succces :*:*

| lory_8987 a răspuns:

Daca o persoana ar vrea sa te schimbe inseamna ca nu ii place ceva la tine dar exista posibilitate ca acea persoana sa te schimbe intr-un om\persoana mai bun\buna asa ca ar trebui sa vezi schimbarea ca pe o oportunitaate(in unele cazuri), dar dac acea persoana vrea sa te schimbe numai ca sa isi faca singur pe plac atunci ar fi mai bine sa te accepte asa cum esti

| DEX a răspuns:

Sa ma modeleze :X pentru ca si eu as face la fel happy

| ruxyrusu a răspuns:

Cred ca daca te iubeste trebuie sa te accepte asa cum esti.cu calitati si defecte

| lary_6681 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te accepte asa cum esti deoarece nimeni nu este ideal fiecare are minusurile lui si cit nu te-ai starui sa te schimbe undeva in adincul sufletului tu vei ramine tot asa tu vei ramine tu insuti... daca tu vei fi alt cineva atunci...cine altcineva va fi tu?

| kisskisskiss a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti deoarece in asta consta IUBIREA: sa accepti toate defectele celuilalt, sal accepti asa cum este cu bune si cu rele

| RalucaRaluca18 a răspuns:

Asa cum este el...Pt frumusetea vine cu tine, nu cu modelarea ta...Fiecare om este special in felul lui de a fi.

Răspuns utilizator avertizat
| RequalizeD a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt, mi se pare firesc...dar privind unele aspecte care ar putea fi transformate in in bine pentru amandoi.da.

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Persoana iubita ar trebui sa te accepte asa cum esti ca daca nu inseamna ca nu te iubeste cu adevarat...

| ElenaMaria003 a răspuns:

Bineinteles ca sa te accepte asa cum esti, dar daca vede un defect la tine ce poate nu il deranjeaza doar pe partener si ti-l spune, nu ar trebui sa te superi, ci sa o iei ca pe un bun sfatwinking

| Florin a răspuns:

Sincer,eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt.

| Dina_4795 a răspuns:

E mai placut faptul in care persoana iubita te accepta asa cum esti... si tu pentru el/ea apari ca un ideal.))

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt si cred ca asa va face

| skumpic96 a răspuns:

Cand te accepta asa cum e

| Rona_6532 a răspuns:

Oamenii sunt conceputi in asa fel incat sa se schimbe, ori omul care nu se dezvolta degradeaza si nu pentru ca s-ar prosti dar pentru ca toti avanseaza si numai el ramane pe loc, fapt ce creeaza aparenta unui regres in loc de progres. Ai fi placand o persoana asa cum este dar in 5-10 ani persoana data daca nu s-ar schimba deloc, te-ar plictisi si poate chiar ai considera-o inferioara tie. Totusi, omul la 20 nu mai e ca la 10 si nici la 30 nu e ca la 20 etc., etc. Daca persoana iubita incearca sa te schimbe, inseamna ca chiar ii pasa de tine, nu ii esti indiferent, are asteptari de la tine. Cum te abordeaza in acest sens este o alta intrebare, si una foarte importanta. Oricum, iubiti-va, schimbati-va reciproc in bine, adaptati-va unul altuia, dezvoltati-va cat mai mult si nu va plafonati, pentru ca oricum va iubeste, nu va mai aduceti argumente false happy