E inevitabil ca la un moment dat celalalt sa nu vrea sa schimbe ceva la tine, insa acest lucru ar trebui discutat in mod deschis, sincer, oricat de greu ar putea fi. a te ascunde de cealalta persoana nu e o solutie. cel mai bine e ca tu sa il accepti pe celalalt si sa incerci sa te apropii de el, urmand ca el, la randul lui, iubindu-te, sa se apropie de tine si sa te accepte.
Buna.Da,normal ar fi sa te accepte asa cum esti, dar gandeste-te putin, oare persoana iubita nu vrea sa te schimbe spre binele tau? Daca acea persoana este pentru tine persoana iubita, logic ar fi ca si tu sa fii pentru ea persoana iubita iar daca esti persoana iubita inseamna ca te iubeste (logic) asa ca pe el il doare cand tu gresesti si vrea sa va faca viata mai simpla amandurora.
Adevarul e ca nimeni nu poate schimba pe nimeni; schimbarea poate interveni numai din interiorul cuiva. Daca cel ce iubeste vrea sa schimbe ceva la cel iubit, intai trebuie sa-l convinga pe acesta de necesitatea schimbarii.Sigur ca ideal ar fi sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem; de altfel, in mare, asa se si intampla.Insa mici schimbari se pot face si ele chiar se fac,constientizate sau nu, fiindca orice relatie presupune "rodaj",potrivire in sensul micilor renuntari sau acceptari de dragul bunei functionari. Poate e cam tehnica explicatia mea, insa mi se pare cea mai usor de inteles. Daca exista vointa comuna de a face o relatie sa mearga si chiar sa dainuie, fiecare individ implicat va face mici concesii sau chiar mici compromisuri.In ceea ce ma priveste, atata vreme cat nu mi se cere sa renunt la esenta a ceea ce eu insami sunt, pot face mici modificari ce tin de aparenta spre binele amandurora.Numai bine.
Pey sa ma accepte asa cum sunt... daca ma iubeste sa ma iubeasca pentru cine sunt
Este bine sa te accepte asa cum esti referindu-ma la ceva pozitiv dar daca esti mai vulgara sau altfel de lucruri el poate te ajute sa te indrepti si sa faci cea ce e corect
Bine inteles ca atunci cand te accepta cum esti este mai bine... si totusi daca nu iar cunveni ceva tiar spune si tu ai incerca sa te corectezi (evident daca e cazul ) parerea mea
Sincer, eu chiar vreau sa ma schimb si nu am putere... Dar esenta mea nu poate fi schimbata...
Nu e vb de acc asa cum esti ptk nimeni nu-i perfect toti facem greseli si toti avem defecte daca si tie ti se pare ca ceea ce vrea sa schimbe este pentru bine amandurora ar trebui s il asc
Depinde de ce fal de persoana esti? daca trebuie de ce nu.
Dar daca te iubeste te acepta cum esti.
Persoana iubita trebuie sate accepte asa cum esti tu fara sa incerce sa te schimbe daca te iubeste cu adevarat
Cel mai bine este cd incerci tu sa -ti revii si sa te modelezi singura, sa-ti dai seama singura unde gresesti - asa cred eu ca este cel mai bine
Zi si eu ca tosevmarcel dar daca chiar nu-i place cum sunt probabil n-am mai exista el + eu. Intelegi?
Antunci cand persoana iubita nu ma accepta asa cum sunt simt ca cineva imi taie aripile, nu ma lasa sa zbor...m-as simti ca o marioneta...deki mi-ar placea sa ma accepte asa cum sunt
Eu cred ca o persoana trebuie sa te iubeasca asa cum esti, pentru ca orcat o sa incerce sa te schimbe sau sa te modeleze...o sa fi tot tu, iar daca te iubeste cu adevarat o sa te accepte asa cum esti.
Cand te accepta asa cum esti si tu pe el la fel, cand se fac sacrificii din amblele parti, cand amandoi deveniti "perfecti " unul pentru celalalt
Depinde.e bine si cand ne schimba persoana iubita daca am luat-o pe cai gresite si daca avem anumite lipsuri
Dupa parerea mea daca o persoana ta iubeste, te iubeste exact asa cum esti tu si nu incearca sa te schimbe