NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| b06dan1x7 a răspuns:

Daca te iubeste ar trebui sa te lase asa cum esti. dragostea nu depinde de defecte. depinde de sentimente. bye.a da si daca nu te iubeste asa cum esti, nu te iubeste.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Cred că a doua variantă ar fi ideală pentru toţi, însă să ştii că uneori, prin această "modelare", reuşeşti să te transformi într-o persoană cu mult mai bună decât erai înainte.

| meea20070 a răspuns:

Ciao."persona iubita" e acel sau aceea ce niciodata nu iti v.a dori raul.deci daca iti cere ceva ce este contrar a ceea ce gandesti nu te pripi cu ganduri negre incearca sa vezi rezultatul daca este pozitiv adauga ceva bun sau te face mai frumoasa in doi e unul care vede celalalt toti dorim ca persona de langa noi sa fie mai inteligenta mai frumoasa mai sexi mai ceva in toate vedem greselile de ce sa nu o spunem mereu spune ce vezi ce gandesti ce ai schimba daca e iubire e binevenit se incearca se urmareste rezultatul si pai daca e e ne schimbam daca nu o discutam si pai sa nu uitam cand iubesti si sti ca ceva il face fericit pe cel de langa tine de ce sa nu o faci iubirea nu se schimba nu se modeleaza ramane la fel restul se poate schimba si modela

| zuzugurl97 a răspuns:

Dupa parerea mea acea persoana daca te iubeste te accepta asa cum esti tu...

| imimo2ani a răspuns:

As prefera sa fiuu la fel ca cei larti dar n-am cum miss emo am plobeme cu parinti ma rahnesc tot cu durele

| Deny1333 a răspuns:

Pur şi simplu, a doua variantă. Nu aş putea eu să mă îndrăgostesc de o persoană ce vrea să mă modeleze ca pe o păpuşă de plastelină.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Este mai bine cand pers iubytha te accepta asa cum esti, daca' tot te iubeste te vede si dupa defecte si toate fitele lui' de incepator gagicar
dar mie mi'ar placea sa imi spun ain fata ce crede despre mine, sa nu ma ia cu usurelu ca devin agresiva pe dreku' da ce's eu? papusika lui sa fiu perfecta? mai bine iti zice verde in fata ce crede, sa te poti schimba daca' rei (in cazu meu nu) da macar sa stii motivu daca' iti da papucii. (vrea sa'mi dea papucii da deja sunt incaltat happy )
prefe sa ma modelez eu asa cum vreau, el daca' vrea parerea da nu mai mult
deci ii mai fain sa te accepte asa cum estti, da' eu prefer sa inerce sa vb cu mine in fata sa imi zica prerea...nu ca ar conta pentru mine da noh' sa nu mor proasta

| OanaVlad a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti happy Daa

| IsabellaC a răspuns:

Atunci cand persoana respectiva ne accepta asa cum suntem.Suntem diferiti, gandim diferit dar cu toate acestea exista un punct in care vedem ca dragostea ne uneste pentru ca avem lucruri in comun...este si un citat "I preffer to be hated for what I am than to be loved for what I am not.". Daca am sta si am vedea ca persoana iubita incearca sa ne modelez am realiza ca traim intr-un chin, ar trebui sa ne ascundem iar asta ne-ar ascunde samanta bunatatii din inima noastra.Cred ca asa a fost sa fie, desigur doar prin bunatatea lui Dumnezeu am ajuns sa cunosc un cuplu.Cei 2 sunt impreuna de 18 ani, au 2 copii.pare frumos.Erau perfecti...doar ca a fost un fulger pe acest cer iar femeia a simtit cum in acesti ani a fost nevoita sa se ascunda iar de dragul lui a acceptat sa se schimbe-sotul ei schimband- dupa bunul plac. Dragostea nu e schimbare,dragostea e acceptare,asta e dragostea adevarata!
Intr-adevar, mai sunt situatii cand putem zice "Nu imi prea place ca faci asa", dar nu sa incercam sa il schimbam. Dragostea adevarata trece prin orice si nu este nevoie de schimbare!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Prefer sa ma accepte asa cum sunt. Nu are rost sa ma schimbe. Daca ma iubeste cu adevarat, ma accepta exact asa cum sunt.

| xSunriseX a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti pentru ca nu conteaza aspectul fizic.pentru multi asta conteaza.dar nu este important deloc.trebuie sa va intelegeti voi. fundita?love struck

| forever4you a răspuns:

Mi-ar placea mult mia mult daca persoana iubita m-ar accepta si cu calitati si cu defecte, cum sunt eu ca persoana fara sa incerce sa ma schimbe, plus si-ar dovedii si iubirea fata de minehappy

Pa, pawavekiss

| minnieee a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt.
Dar pot fii situatii cand te poate schimba in bine.

| Chrysk2 a răspuns:

Cel mai bine e sa ma accepte asa cum sunt,dar poate as prefera sa ma schimbe in anumite privinte.
Exemplu,bautura,daca mi-ar zice ceva sa beau mai calculat si sa imi pice bine poate as renunta la beti,dar trebuie sa fie si o fata care sa stie sa te faca sa vrei acest lucru,NU SA TE OBLIGE, atunci e urat, nimanui nu ii place sa fie obligat happy

| JBB a răspuns:

Intro relatie nu conteaza cit de mult iubesti ci cit de mult poti indura (accepta)

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt, dar daca an unele probleme gen : cazino, tigari, bautura ect. chestii din astea rele as dori ca atunci sa ma modeleze dar doar la defectele mele.

| SUSpektu a răspuns:

Asta depinde si de tine, ce accepti tu... Pe mine cel putin a reusit sa ma modeleze fara sa`mi dau seama si acum ma bucur. Desi spuneam eu ca niciodata no sa accept sa ma schimbe nimeni si ca no sa poata, da uite.

| MiHaI a răspuns:

Depinde daca esti prea rau sau bei prea mult este bine sa te schimbe dar daca nu este nimic rau sa te lase asa

| chri a răspuns:

Salut! eu as prefera sa ma accepte asa cum sunt

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te accepte asa cum esti, deoarece daca incearca sa te schimbe inseamna ca nu te iubeste cu adevarat, si vrea sa fi pe placul lui/ei, iar daca incearca sa te modeleze... Cam acelasi lucru.
Eu oricum as prefera sa ma accepte asa cum sunthappy!

| CARMENCITA a răspuns:

Cand doi oameni se iubesc se accepta cum sunt,dar in anumite situatii iti schimbi comportamentul pentru cel pe care-l iubesti daca vrei, poti, macar incerci.Depinde cum ar vrea sa ma schimb, daca si el ar vrea sa se schimbe pentru mine, daca corespunde cu ceea ce vrem fiecare.Mai ales cand locuiesti cu iubitul, iubita fiecare isi schimba obiceiurile. Daca el se urca in pat cu bocancii e normal sa-i explic de ce nu e bine.Nu m-ar deranja sa-mi spuna daca il deranjeaza ceva din comportamentul meu sau sugestii ce ar trebui sa fac daca sunt ca un sfat si in nici un caz ca vrea el sa fiu cumva ca inseamna ca nu ma iubeste. Daca avem caine si il pupa in bot eu as vrea sa nu faca asta, de fapt nici nu as fi cu el, dar mai sti.Si eu iubesc animalele dar nici chiar asa.As accepta sa ma schimb in bine.In general cine ma iubeste sa ma iubeasca cum sunt cine nu sa se uite la el inainte de vorbi.Fiecare sa fie cum doreste atata timp cat nu-i face rau celui de langa el. Unii se baga in viata altora comentand in loc sa se vada pe ei.

| dyana_5637 a răspuns:

Pai atunci cand te acceta asa cum esti esti daca intr-adevar tine la tine si te iubeste

| Larisa a răspuns:

Eu as prefera sa nu incerce sa ma schimbe, stii zicala cu lupul care-si schimba parul? eu cred ca o discutie serioasa in privinta asta, si sa discutam cam ce concesii am putea face.nu este normal si nu sta in natura umana sa incerci sa schimbi un om, e ca si cum ai schimba cultura unui popor, e o chestie fortata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca e o persoana,, rea '' adica el e un golan si ea e cuminte, atunci nu am nimic impotriva, ca fata sa schimbe baiatul... sa-l faca mai,, bun '' dar mai bine este sa accepti persoana asa cum e

Răspuns utilizator avertizat
| me1oo a răspuns:

Te accepta cu bune si rele dar pana la o limita, daca acele rele sun prea rele, daca ele incalca legea? atunci ea (persoana iubita)_ trebuie sa te modeleze, sa te schimbi

| emy a răspuns:

Intr-un fel m-as bucura sa-mi spuna daca fac sau nu ceva bine.Mie imi place sa primesc sfaturi.

| sagetator a răspuns:

Depinde cum privesti lucrurile. Cred ca cel mai bine este sa te accepte asa cum esti pentru ca asta este iubire, dar in acelasi timp cred ca e bine sa incerce sa te schimbe daca iti alegi un drum gresit in viata, daca faci anumite lucruri care iti fac rau si tu nu vrei sa recunosti acest lucru.

| blabla5532 a răspuns:

De exemplu, eu am unele probleme, de comportament la betie, consum de droguri in exces. chestii pe care nicio persoana din jurul meu nu le'a putut accepta. in fine am pierdut'o si-mi pare rau ca nu m-am schimbat pentru ea. Am vrut sa-ti dau un exemplu, acum sa revin la intrebarea ta, eu unul, cred ca daca esti constient de problemele tale si stii ca ii dauneaza ei sau cel putin tie, ar trebui " batut " la cap, pentru ca la un momentdat te obisnuiesti si'ti va fi greu sa te schimbi chiar si pentru tine
Pe de alta parte, sa schimbe la mine de exemplu cum imi fac freza/cum ma imbrac sau alte chestii minore n'as accepta
Sper ca m'ai inteles O_o

| Al3xXxAnDrA a răspuns:

Persoana de langa tine daca tine cu adevarat la tine te va accepta asa cum esti doar u daca simti nevoia trebuie sa te schimbi nu cel de langa tine ar face asta parerea mea