NOname
| NOname a întrebat:

Cum e mai bine: cand persoana iubita incearca sa te schimbe, sa te modeleze sau cand te accepta asa cum esti?
Tu cum ai prefera sa fie?

Răspuns Câştigător
| tosevmarcel a răspuns:

Daca e bine pentru amandoi atunci da

217 răspunsuri:
| gaby_1815 a răspuns:

Eu as prefera ca persoana iubita sa te accepte asa cum esti deoarece daca te iubeste trebuie sa te considere perfecta!

| MihaelaMihaa a răspuns:

Buna! Cel mai bine e ca persoana care.cum spui tu:"persoana iubita" e sa te accepte asa cum esti. Daca el/ea te iubeste cu adevarat te va accepta dar daca nu te iubeste dupa cum spune ea/el poate vrea sa te schimbe sa fi cum vrea el/ea.Nu il/o intereseaza cum esti tu cu adevarat.Mult noroc in dragoste! Sper ca te-am putut ajuta!

| alexush a răspuns:

Sa ma lase cum sunt eu. daca ii place bine. daca nu.asta e.happysunt fete destule.winking

| bebetho a răspuns:

Aş prefera să mă accepte aşa cum sunt dar aş vrea să-mi spună dacă o deranjează ceva la mine poate mă convinge şi incerc să îndrept defectu'.

| TSO7 a răspuns:

Multi spun ca o persoana care incearca sa te schimbe/modeleze e falsa sau ca nu te iubeste pentru ceea ce esti.
Totusi e cam mult spus ca nu te iubeste pentru ceea ce esti sau ca e ipocrizie ca doreste sa te schimbe. De cele mai multe ori poate incearca sa te schimbe in bine ceea ce e un lucru bun si care trebuie luat ca o dovada de iubire.

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Este mai bine sa ma accepte asa cum sunt, dar totusi sa-mi si spuna ce il deranjeaza la mine ca sa ma schimb eu.
Acum sincer sa fiu nu pot spune nimic despre iubire findca is distrusa dupa o despartire...si imi cer scuze.
Pa, pa.

| Gabryelootsa a răspuns:

Din moment ce esti persoana iubita, consider ca deja esti acceptat asa cum esti. happy

| Florin_6544 a răspuns:

Persoana iubita dacă te iubește cu adevărat trebuie să te accepte așa cum ești și cu bune dar și cu rele.

| zenbatista a răspuns:

Sa te accepte asa cum estiwinking

| AdriannaAdry a răspuns:

Sa te accepte asa cum esti

| shim a răspuns:

Sint de acord,ii mai bine cind te accepta asa cum esti,, insa de multe ori prin comportamentul acesta ti se pare ca pers raceste fata de tine(am simtit aceasta), e dureros(parerea mea)

| wickedsick_1329 a răspuns:

Parerea me este ca daca nu tear iubii n-ar incerca sa te schimbe nu? deci te iubeste pentru calitatile care le ai si datorita faptului ca te iubeste incearca sa te schimbe in bine sati corecteze defectelebig grin parerea meahappy

| LoL a răspuns:

Bineinteles ca as prefera ca acea persoana sa ma accpete asa cum sunt pentru ca aceea e dragoste adevarata...in schimb daca incearca sa ma schimbe atunci e clar ca nu are sentimente fata de mine...si nici eu nu as incerca sa schimb persoana respectivsa asa cum m am indragostit de el asa il voi iubi pana la moarte cu bune si cu rele

P.S. ma refer la persoana cu care chiar iti imparti toata viata

| KySyB3B3 a răspuns:

Cel mai bine e intr'o relatie este sa accepti persoana iubitha cu defectele si calitatile ei, Mie una mi'ar place sa ma accepte asa cum sunt.atunci imi demostreaza ca ma iubejte.:*

Răspuns utilizator avertizat
| MindExplode a răspuns:

El trebuie sa ma iubeasca asa cum sunt nu trebuie sa ma schimbehappy

| Bya_6465 a răspuns:

Cand te accepta asa cum estiwinking

| Isabela96 a răspuns:

Cel mai bine e sa o accepti asa cum e pentru caca incerci sa o schimbi nseamna ca nu o iubesti pe ea ci pe cel/cea schibata

| Oana_4575 a răspuns:

Sa ma accepte cum sunt eu big grin

| MadduM a răspuns:

As prefera sa ma accepte asa cum sunt. Tin cont si de faptul ca ori te accepta cum esti tu, cu defecte si sa te simti in pielea ta, decat sa te faca perfecta pentru el si sa nu te simti bine cum esti.
Acum depinde si de persoana; daca beau,fumez, etc. cred ca da, ar incerca sa ma schimbe, fiindca atunci stiu ca ar face-o pentru binele meu.

| SaBrYnA25 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti!

| vera_5828 a răspuns:

Cine te iubeste te accepta asa cum esti, cu bune si cu rele. Din dragoste se fac compromisuri, se ajunge la un consens, daca nu accepta cea e esti inseamna ca vrea sa devii imaginea pe care o vrea el. Mai bine renuntati.

| TheWomanInBlack a răspuns:

Pai eu consider ca mai bine e sa te accepte asa cum esti, deoarece atunci cand iubesti accepti persoana iubita asa cum e, fara sa incerci sa o schimbi

| Αγάπη a răspuns:

Eu zic atunci cand te accepta pentru ca tocmai prin iubire te acepta asa cum esti big grin
Daca incearca sa te schimbe at nu este iubire adevarata. Sincera puppy dog eyes
fundita thinking

| Razvan98 a răspuns:

Cand te accepta asa cum esti

| madalinapopescu a răspuns:

Eu cred ca persoana iubita trebuie sa te accepte asa cum esti tu si sa nu incerce niciodata sa te schimbe daca te iubeste cu adv.:X:X

| pinkystyleツ a răspuns:

Sa ma accepte asa cum sunt happy.

| Quassar_7267 a răspuns:

In niciun fel. Iubirea este o explozie prin care totul: privirea, atingerea, vorbele, atingerile fac o modelare perfecta. De aceea multi spun despre"jumatatea ta" pentru ca ne modelam in asa fel unul pentru celalalt iar daca nu te accepta inseamna ca traiesti intr'o iluzie, iar daca te schimbi o sa ti se reproseze alte defectehappy asa ca orice faci nu o sa iesi in evidenta sau cel putin sa iti spuna ca te iubeste. "jumatatea ta" nu va face o schimbare din tine... ci voi doi veti forma un univers!

| gabytza_1133 a răspuns:

Pay trebuie sa te accepte asa cum esti, cu bune sau cu rele, daca incerci uh sau el sa va schimbati nu e bine caci faceti o lupta dupa care va urma despartirea... funda?big grin

| rrxxii a răspuns:

E ceva normal sa te accepte asa cum esti tu, pentru ca daca nu te accepta asa inseamna ca nu te iubeste, nu s-a indragostit de tine, s-a indragostit doar de faptul cum arati. Dar oricum si tu in momentul cand incepi sa stai cu cineva te schimbi, si normal ca situatia asta s-ar putea sa puna putina dificultate, tu daca chiar ti la el incerci sa-i faci pe plac tot timpul, dar el poate totusi prefera si putina autoritate din partea ta. De asta e bine sa fi tu in orce situatie, asa cum esti, naturala, sa nu incerci sa te schimbi pentru cineva sau sa lasi pe cineva sa incerce sa te schimbe. El daca e sa ne iubeasca ne iubeste asa cum suntem! mai rebele, mai copilaroase, mai inocente, mai sensibile, mai cuminti