In viitor, sa imi vad viata poate termin cu o blonda si un ferrari sau singur la casa mea/in chirie cu un caine sau o pisica.
M-as duce in mai multe locuri In primul rand m-as duce chiar la inceputul Universului, sa vad ce a implicat acel "Big Bang". Apoi as vrea sa vad cum s-a format sistemul solar cu peste 4, 5 miliarde de ani in urma. Sa vad cum s-a format Luna. Apoi sa vad cum a aparut viata pe Pamant, sau sa vad planeta Marte cand inca avea oceane de apa lichida. Mi-as dori sa vad si cum a decurs evolutia vietii pe Pamant, inclusiv a omului.
Din viitor as vrea sa vad care va fi destinul speciei umane, si cum va arata sfarsitul Terrei si al intregului Univers.
Intr-o dimensiune in care timpul nu exista. Incercati sa va imaginati asa ceva.
As calatori in trecut pentru a vedea cum s-a format universul, planetele, noi; si pentru a impiedica greselile pe care le-am comis in trecut.
În viitor, să văd cum ar fi şi cu cine voi trăi şi cum ar fi viaţa mea şi dacă pot schimba ceva în bine acum!
Dar aş merge şi în trecut, să văd cum au trăit descendenţii mei şi cum era pe-atunci.
Eu asi merge in trecut in japonia pentru ca mereu ma pasionat trecutul japponiei
Pff. Văd că sunt singura care vrea să meargă în trecut, în primele momente ale vieții mele Aș vrea s-o reîncep.
Uhm,apai m-as duce atunci cand o facut nea 'noe' arca si i-as spune sa numai faca nici o arca sau sa numai ia atat de multe animale, ca unii oameni in ziua de azi, se comporta mai rau ca niste animale
M-as intoarce in trecut pana la Adam si Eva, ca sa-i impiedic sa mance din fruct si in consecinta sa duca lumea asta unde este acum!
M-as duce in trecut insa vreau sa raman cu aceeasi gandire si cu toate lucrurile/amintirile ca sa pot modifica viitorul Si cel mai important....as pune la loto
TheShade întreabă:
xByte întreabă:
Cristian2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: