Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Daca ai putea sa calatoresti in orice loc din acest univers si la orice moment (din trecut, prezent sau viitor), unde ai alege sa te duci?

128 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as duce in viitor ca sa-mi numar funditele.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

America anilor 50-90. S-a trait extraordinar in America in perioada asta. Si existau si tot felul de facilitati, spre deosebire de alti ani de aur ai altor state/imperii.
Si as si ramane acolo, ca nu bat degeaba ''atata drum''

| Cryssty00 a răspuns:

M-as duce in viitor sa-mi iau un ceas pentru intoarceri in timp pentru ca...toata lumea vrea sa dea timpul inapoi uneoriwinking

| Anonimus247nmn13 a răspuns:

In timpul lui Ragnar lotbruk alaturii de vikingii sai avertizez sa nu faca gresilile pe care le-au facut laughing

| Bacemi a răspuns:

In Venetia Renascentista.

| ciocolata1234 a răspuns:

In multe locuri! As vrea sa apuc marele cutremur din 1979 parca, apoi sa imi vad toata copilaria, si apoi sa imi vad viitorul!

| Cσcσ a răspuns:

In trecut, adica in perioada in care eu nu existam (tare curioasa sunt in legatura cu viata parintilor mei laughing ).

| Sn4k3 a răspuns:

Sa vad cum s-au format piramidele laughing (cica au fost construite de extraterestrilaughing, bine. sunt mai multe teorii) dupa atunci cand existau dinozaurii si dupa inapoi in prezent sa povestesc tot laughing)

| Adriiana002 a răspuns:

In viitor, sa ma vad peste 10 ani happy

| iiamy a răspuns:

In trecut

| LifeIsColour a răspuns:

As merge cu siguranta intr-un loc exotic, pe o insula, in viitor, pentru ca ma fascineaza tot ceea ce urmeaza si sunt curioasa sa aflu ce ma asteapta peste cativa ani..sau in ce fel o sa evolueze lumea.

| iamadaydreamer a răspuns:

Mi-ar placea sa vad Atlantida.

| MiyakoSaki a răspuns:

Oriunde in trecut happy

| Elenna21 a răspuns:

Eu as prefera sa traiesc prezentul si sa ma uit la viitor deoarece trecutul este format din amintiri dureroase sau fericite si daca ai facut ceva gresit in trecut nu mai poti repara insa, tu iti creezi viitorul.

| supermenka a răspuns:

Eu as alege in viitor ca sa mi-l vad.Ca sa uit de trecut si de prezzent

| rememberme24 a răspuns:

As merge in viitor pentru a vedea cum arata lumea condusa de generatiile noastre(adolescentii de astazi, deveniti adulti in viitor) : cat de mult a evoluat stiinta, medicina, tehnologiachia ba chiar si conceptia umana. Oare in viitor o calatorie in timp va fi pentru oamenii de atunci cum este acum o calatorie cu taxiul pentru noi? Who knows?

| georgianageo13 a răspuns:

As vrea sa vad viitorul. Familia mea in viitir as vrea sa vad tehnologia.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu as merge pe varful mont blanc

| MirunaxD a răspuns:

In prezent, Hawaii

| AirănMeidăn a răspuns:

In patul lui Ashadow.
Wut? Nu, nu e ceea ce credeti. Sper sa nu vada asta.

| Ashadow a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Ai noroc, am vazut-o la Ultimele Raspunsuri laughing
Sa nu-l deranjezi, ok? Sa-l gasesc la fel de dezordonat cum l-am lasat azi de dimine-la pranz.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Ashadow):

Ok, am o rugaminte, doar atat. Sa nu te uiti la intrebarile mele.

| Ashadow a răspuns (pentru AirănMeidăn):

...nu stiu daca stii, dar am primit un email...

| CristiB93 a răspuns:

As vrea sa merg cu 6 luni in urma ca sa iau alta decizie si sa fac alte lucruri decat am facut.

| StarAlex a răspuns:

Trecutul nu mai contează, cum a fost aşa a fost. Prezentul îl trăiesc acum şi văd cum este, cu bune, cu rele. Mi-ar plăcea să pot călători în viitor, să văd cum voi fi atunci, ce profesie voi avea, şi aşa mai departe. Mi-aş dori să pot repara acum eventualele greşeli pe care le voi face în viitor, sau măcar să ştiu să le evit.

| mrblizz311 a răspuns:

Loc: california/Los Angeles.
timp : prezent big grin

| DeathIncarnate a răspuns:

In trecut in anii cand Bucurestiul era Micul Paris si lumea avea mai mlt bun simt

| Bucur_Christiana_1994 a răspuns:

In Tenerife!

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Ashadow):

Aaa...nu stiu...ce e-mail?
*tremurand*

| roxanaoltean18 a răspuns:

In trecut as alege in Egipt sunt curioasa de tot ce leaga locul respectiv, ma atrage istoria Egiptului