Viitorul nu prea vreau sa ii stiu...adica ba da, dar ce rost mai are daca il "cunosc" inca de acum?
Deci as calatorii in trecut Sa mai retraisc odada momentele acelea care nu se mai intorc si in care eram fericita si nici nu stiam!
In Londra prin perioada Marelui Incendiu. Londra e o pasiune obsesiva de a mea, as da orice sa vad un eveniment asa important din istoria ei.
As alege japonia din prezent.
mi se pare ca acea tara are cel mai inalt nivel de educatie si de cultura.
ca sa nu mai spus ca imi plac la nebunie traditiile lor.
poate anul asta nu ca am planuri dar anul viitor sigur plec acolo
Trecutul nu mai contează, cum a fost aşa a fost. Prezentul îl trăiesc acum şi văd cum este, cu bune, cu rele. Mi-ar plăcea să pot călători în viitor, să văd cum voi fi atunci, ce profesie voi avea, şi aşa mai departe. Mi-aş dori să pot repara acum eventualele greşeli pe care le voi face în viitor, sau măcar să ştiu să le evit.
In trecut pe vremea lui Mihai Viteazu sa cuceresc Romania sa fie condusa de turci ca poate acum era mai bogata tara asta
Pai m-as duce la matusa mea care locuieste in Gran Canaria pe acea insula pustie in care mereu este cald.
As calatori in viitor, pentru ca ma intereseaza foarte mult cum o sa arate lumea peste sute sau mii de ani.
N-as putea sa ma teleportez intr-un film sau o carte cu putin sf? Nu sunt un fan asa de inrait al realitatii.
Eu m-as duce inapoi in 2010, inainte sa se fi sinucis prietenul meu din copilarie, si sa il opresc!
TheShade întreabă:
xByte întreabă:
Cristian2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: