Ceva legat de o intrebare...a unei utilizatoare...careia se intampla sa-i placa (,) canile..suna cunoscut?
Mi-asi dori sa ma intorc la scoala, ma refer, in clasa I, dar sa am mintea de acum!
In varful unui copac in adierea unui vant cald de vara sub cerul liber... serios
Https://www.youtube.com/user/edw14ro
Dati o geana pe channel sa fiti mai veseli si sa va amintiti de weekend!
As vrea sa ma duc in trecut cam cu 2000 de ani in urma, dar sa am cunostintele de acum si o inventie din prezent pentru. ca tehnologia sa evolueze mult mai repede
1. As merge in viitor, ca sa vad care dintre colegele mele de clasa imi va fi consoarta, cum vor fi masinile viitorului si sa imi cumpar un iPhone 17S, un Galaxy S26 si un Galaxy Note 25, si sa nu uit, o tableta cu Windows 15.1.
In trecut as merge sa-l iau la bataie pe Adolf Hitler si sa vad dinozaurii.In prezent as merge in Tokyo, Viena, Paris, Madrid, New York si Los Angeles.Iar viitorul..nu ma intereseaza.
Mas duce in trecut! Iubesc actorii, cantaretii, muzica, iubirea dintre oameni care era in trecut.As sta tot in Romania.As vrea sa ma fi nascut pe cand debutau marii nostri artisti:Florin Piersic,Amza Pelea, si din alte tari, Toto cutugno, Al bano, Julio iglesias. Oricum as alege trecutul!
In vitor sa vad ce se alege de lumea asta. dupa ma intorc pe vremea lu Mihai sa ajut la cucerirea Moldovei si Trasilvania sa pot muri mandru ca am facut ceva pe acest pamant sfant.
Rusia 2300 ca sa vad daca ne vor cotropi iar Rusii(Altcineva nu cred ca se baga) si Romania in acelasi timp sa vad daca ne-am recuperat tezaurul.
E putin mai complicat, dar cred ca prima data as merge in viitor sa vad cum ar fi viata mea, iar daca lucrurile nu sunt asa cum vreau eu as merge in trecut, as avea multe de schimbat.
As vrea sa fiu in viitor langa casa mea si cu o Dacie tunata si o prietena, la un gratar !
TheShade întreabă:
xByte întreabă:
Cristian2003 întreabă:
anonim_4396 întreabă: