| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Puiule, habar nu am cine sunt straight face

| Bii26 a răspuns:

Nu, nu a murit! Pur si simplu, cei din presa nu mai au subiecte de barfa! Au facut la fel si cu Miley Cyrus in ianuarie dar nu a murit, pentru ca s-a prezentat la premiile Grammy! Doar zvonuri! Nu le mai crede pentru ca cei din presa americana mint!

| Diva a răspuns:

Nu a murit e doar un zvon

| jane_5414 a răspuns:

Este doar un zvon.

| Pinkyyy;x a răspuns:

Eu una nu cred ca a murit deoarece dadea pe posturi adica se difuza si dadea la sitir daca ar fi murit poate nu sunt sigura din cate stiu ca a murit phoebe tonkin fiindca se droga mereu bea si era si model si ca model iti dai seama ca trebuia sa mannace si putin si avea probelem adica eu am auzit ca ar fi murit intr-un accident de masina.de Claire nu stiu nimichappy.

| LittleandLiars a răspuns:

Vai de capul tau ti-ai postat de-a comentarii pe nume anonim de nici nu stii cate ai dat lasa vrajeala

| kikinoname a răspuns:

laughingnu e moartarolling on the floor

| Kokolina a răspuns:

Sory te asigur eu ca nu a murit nici Claire nici Phoebe.

| marialungu a răspuns:

E zvon, ea nu a jucat pentru ca a trebuit sa joace in alt film mai important, fundA

| ICanLoveYou a răspuns:

Sory mai de mult un haker a postat pe siteul personal a lu Miley cyrus ca e moarta si s-a dovedit ca a fost vie poate ca acelasi haker a postat ca Phobe, Cleire sau Cariba sunt moarte dar nu este adevarat sa nu crezi tot ce spun astia pe net ok? bye :-H

| ioanateo a răspuns:

Bhaaaa! Cei care spun ca phoebe tonkin sau claire holt sau amandoua au murit,suntheti niste thampiti! Cum sa moara? Ele is doar vii, de ce sa banuiti ca claire holt a murit? Shii ce daca claire nu mai apare in episoade, ea este doar obosita sa mai faca episoade si de asta o venit alta (Bella) sa o inlocuiasha! PAAA P.S. Daca spuneti ca va batheti jook(cei care cred ca au murit)...Sunteti terminati!(va dau report)

| victoria_8973 a răspuns:

Cred ca sunt doar niste prostii. eu am auzit ca si angus mclaren a murit laughing

| x0xandra a răspuns:

Cred ca un haker a postat asta(asa cum s-a postat pe youtobe ca miley a murit calcata de un sofer beat)

| Razna a răspuns:

E doar un zvon. uita-te pe wikipedia

| Razna a răspuns:

DOamne, nu a murit... e doar un zvon... intra si pe wikipedia si oriunde, dai cautare in engleza si nu gasesti nimic. E in viata, teafara si nevatamata laughing

| AnduuSweetyCandy a răspuns:

Draga mea` pe net mor toti

| SweetySandra135 a răspuns:

Paise spuneca claire holt(emma)are cancer si din cauza asta na mai jucat in h2o sezon 3 dar phoebe nu n-are nimic dar totusi se spune de claire dar unii spun ca a murit in vara lui 2010 din cauza ca a consumat alcool, tigari droguri si altele da de fapt e de cance si se crede sigur ca a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit cad tragea clopotul in dunga aseara. da nu stiu pentru care din ei.eheeeiii.s-au dus si astia. e, mortii cu mortii vii cu viile. Dumnezeu sa-i ierte ...multi ani traiasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sa o iertebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este doar un zvon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustyu,, dar sper sa nu fi murit claire holt ca e preferata mea! daca aflati ceva sa ma anuntati si pe mine. ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sory, dar eu cred ca toti care spuneti k phobe a murit sunteti niste fraieri, invidiosi si mincinosi voi doar ne faceti pe noi sa varsam lacrimi fara niciun rost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat ca claire holt are copil?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este murit niciunu eu am auzit ca brittany a murit dar nu este adevarat este o farsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca a murit. am auzit asta si de cariba si de angus si de brittany dar eu nu cred ca sunt morti. asta nu stiu ca in wikipedia scrie ca phoebe amurit si am vazut ca fumeaza...
dar a zis cineva amurit in accident cineva zice ca a murit ca a fumit foarte mult... dar nu cred... si cred ca astai de aia ca toata lumea il place h20...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. ezte un zvon!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca au murit am auzit doar ca pe phoebe tonkin a calcato masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu am murit nimeni laughing zvonuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai sunteti tampiti? Mah cum sa moara din cauza gripei porcine? OOOfff lume... Of Doamne numai tembeli...pe aici.Nu e moarta nici Phoebe, nici Claire, si nici nu se drogheaza, in schimb fumeaza si care ar fi problema? offf...sunteti batuti in cap aia care cred ca au murit cele doua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A renuntat la show si toti copii repede cred ca a murit