| Sory a întrebat:

Este adevarat ca a murit Claire Holt sau Phoebe Tonkin? Nu stiti ceva site-uri pe care as putea afla daca au murit sau daca este doar un zvon?

249 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei am id lui Claire si Phoebe si Cariba si Indiana si sunt vi vb cu ele in fiecare seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa nu fie adevarat! imi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa moara doamne fereste nu va ganditi la asa ceva ar fi trebuit sa apara in ziare daca mureau una dintre ele.Nu va ganditi la asa ceva va rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevara claire holt este mamica si are un bebe si sa nu mai ziceti prosti din acestea a renuntat la film pentru ca e mama alfel ar mai fi jucat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu habar n-am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clarie holt a murit de aceea a fost inlocuita cu Indiana Evans(Bella) dar Phoebe Tonkin nu a murit ce prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nici una nici ala e un zvon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti proate toate!laughing nu a murit nimeni. nu a mai jucat din, motive personale. taceti din gurawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu sunteti sanatosi la cap ba frate, nu am mai vazut oameni mai tampiti ca voi! Cum sa moara Claire Holt? Ma, ea nu a murit! A plecat din serialul ala ca nu-i mai placea! Si daca Claire a plecat regizorul a gasit-o pe Indiana Evans.Si cu Indiana aveti o problema! Toti ziceti ca e indianca! Ba da prosti sunteti doamne iarta-ma! Asa e numele ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit pe saracia! astea sunt baliverne in toata regula! vreti sa va coningeti sa nu a murit? scrieti pe google claire holt wikipedia si da-ti click pe prima varianta si apoi o sa va convingeti si singuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sigur a murit
de ce crezi ca nu mai apare in H2o?
in schimb pohebe si cariba sunt inca in film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nici Claire Holt si nici Phoebe Tonkin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cleo a murit intr-un accident de masina, si emma s-a casatorit si are un copil! stiu pentru ca nu am gasit nici cum poze cu cleo 2010 dar cu claire holt am gasit si cu sotul si cu copilul ei!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai daca a vea sa moara nu avea sa fotografieze cu cleo rikki si bella.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca Phoebe Tonkin pentru ca am vazut-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca o dat coltu doar... claire holt. aia :laughingda pai de la atata drog sa stii ca se drogheaza intruna dadalaughing***mi imi place de ricky si punct!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sory inca nu se stie exact dar daca a murit sunt doua posibilitati 1.accident de masina si 2.cancer la sani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o indianalaughing Asa o cheama! Indiana Evans, pe noua sirena.vaistraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este adevarat.Claire Holt a murit in urma unei supradoze de medicamente...sincer nu stiu din ce cauza dar, interesandu-ma mai mult pe internet, am aflat ca avea o viata frumoasa, prieteni buni, dar s-a sinucis din cauza unui baiat, pe care ea il iubea si s-au despartit.Nu stiu daca e adevarat ce am citit eu pe internet. dar sper sa te ajute!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce romani handicapati, ca mama e producator h2o, ca aia e vara-mea ce***** mamei ei de treba. A murit dumnezeu s-o odihnesca, nu a murit sa traiasca in pace in continuare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer eu cred ca este doar un zvon ca sa atraga lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba Clarie murit domnul sa o ierte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire Holt e adevarat a murit din cauza ca se pare in timpul filmarilor pe maco a cazut o piatra gigant pe ea si a sfsiato

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit, nici gand.Sunt doar zvonuri. Daca o sa cauti o sa vezi ca scrie ca toti au murit...Si Miley, Demi, toate vedetele Disney.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mata a murit ia traieste gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt andreea, sicred ca e doar un zvon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire Holt nu a murit, pentru ca in prezent filmeaza pentru filmul Mean girls 2 care apare in 2011.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu