anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.

158 răspunsuri:
| TheForeignConstantin a răspuns:

Faptele bune (asanumitele gesturi nobile) nu se spun. Verifica cele 10 porunci! O_O

| mihaibrasov a răspuns:

Nu conteaza cate am facut. Atunci cand ajuti pe cineva si nu ceri nimic in schimb primesti mai mult decat ai fi cerut poate de altundeva. Plus enorma satisfactie de a fi apreciat si pretuit. Atat.

| andalu a răspuns:

Gestul nobil este prin definitie facut din inima. Ceea ce fac unele persoane de dragul aparentelor nu se poate numi "gest nobil". In plus daca le faci din inimia, crezi oare ca stai sa le contabilizezi? sa fim seriosi! nu!
hai fratilor sa ne laudam: care a facut cel mai "tare" gest de caritate?!

| georgiana_5779 a răspuns:

Da. rar, dar cand le fac, le fac pentru ca asta doresc

| вяυηєтнα a răspuns:

Da am facut...si cu siguranta din inima daca nu ce rost avea sa le fac?

| ladygaga a răspuns:

De fiecare data cand ma intorc de la scoala si gasesc vreun cersetor, mereu ii dau bani si cornul pe care ni-l da la scoala.

Odata au venit la mine la usa o femeie cu un copil si le-am dat bani si copilului i-am dat niste haine de-ale mele pe care nu le mai purtam. Oricum eu am o groaza de haine si nu mai am ce face cu ele, de ce sa nu-i ajut pe ceilalti daca am cu ce?

| nestlebaby a răspuns:

Gesturi nobile? Normal, ca-s om si ma doare sufletul sa-mi vad semenii in suferinta.am dat de mancare, mai ales la copii si batrani ca astia-s adevaratii suferinzi care nu pot munci.acum cate au fost la numar...nu stiu.adica habar n-am...au fost cateva oricum si ori de cate ori imi bate cineva la usa (sarac)nu pleaca cu mana goala, iar daca se intampla sa nu am nimic atunci, ii zic sa revina a doua zi, dar de multe ori nu se mai intorc si asta ma intristeaza pentru ca chiar aveam ceva de oferit sa-i tina de foame sau de frig.

| Annelieseee a răspuns:

Multeee, da imi amintesc pe moment ca i-am gasit portofelul la cineva

| casy14channel a răspuns:

Da, am facut si m-am sintit foarte bine, si o sa mai fac!

| ElectricChapel a răspuns:

Parerea mea este urmatoarea: poate ca o suma mare de bani este foarte importanta, foarte impresioananta, etc. Daca faci un cadou, din bunavointa, sau orice lucru caritabil (indiferente de valoarea materiala) sau sa dai o portocala unei fetite din scoala sau o farfurie de mancare unei batrane care sta in frig si cerseste pe la Unirii, nu trebuie spuse. Lucrurile bune trebuie pastrate anonime. Lasati-le si nezise! Veti avea nevoie de ele

| RB26DETT a răspuns:

Am salvat o batranica incoltita de caini.

| Deerpinaaaa a răspuns:

Sunt multe cauze nobile ce trebuie facute, insa dintre acestea una este speciala : donatia pentru oamenii ce au nevoie de ceva ce nu isi permit. Asa se ajunge la o criza de donatii la unii oameni ( PS : nu dati donatii la oamenii in care nu aveti incredere, deoarece donatiile voastre pot ajunge in magazin schimbate pe niste tigaribatting eyelashes

| 31957319 a răspuns:

Nu ii bine ce facem aici, ne cam laudam.
Pe mine gesturiile nobile m-au separat de lumea din jurul meu, nu sunt bogat, bogatia mea ii Dumnezeu, si Isus. Dar ajutand pe unul si pe altul, mi-a dat de 10 ori mai mult. Mi-am ajutat toti apropiatii si cu sume de bani, si cu favoruri, sau cu simpla prezenta cand a fost nevoie. Dar in timp m-au facut sa ma simt in plus cand eram cu ei. Eu am continuat sa ajut, nu pot lasa un om sa fie trist pe unde trec eu, nu stiu de ce, dar nu pot. Si am fost ajutat si mai mult de El.
Unii ma intrebau dar nu ii mai ceri banii inapoi, sau nu ii zici sa te ajute cutare. La care eu Nu. Asa s-a mai debarasat o categorie de oameni de mine. Am ajuns la momentul de fata sa inteleg ca banii nu sunt totul, pacat ca majoritatea dintre noi nu gandesc asa.
voi continua sa ajut ca daca nu, nu m-as numi om.
Si daca ii vorba de bani, suma cea mai mare cu care am ajutat pe cineva este de 2 000 euro.
Eu i-am cerut doar o cana cu apa cand imi va fi sete, dar cand mi-a fost sete nu mi-a adus nici macar cana.
Multumesc lui Dumnezeu ca si-a lasat ingerii asupra noastra a tuturor. Caci daca avem ingerii cu noi nu avem nevoie de nimic altceva.

| constantyna a răspuns:

Da, din inima, nu mai stiu cate.

| AngellSthefan a răspuns:

De cate ori am avut ocazia

| ruxybelle a răspuns:

Horoscop Test...

ØDaca veti fi corect, testul va va dezvalui adevarul.

ØScrieti raspunsurile voastre pe o foaie de hârtie. Nu trisati !

ØRaspunsurile le veti gasi pe pagina urmatoare.

1. Scrieti numele unei persoane de sex opus.

2. Ce culoare preferati între rosu, negru, albastru, verde sau galben ?

3. Prima voastra initiala ?

4. Luna voastra de nastere ?

5. Ce culoare preferati între alb si negru ?

6. Numele unei persoane de acelasi sex cu dvs.

7. Cifra preferata ?

8. Ce alegeti între Sydney sau Brisbane ?

9. Ce va place în general : lacul sau oceanul ?

10. Scrieti o dorinta (realist!).

Odata terminat testul, coborâti-va privirea pe pagina urmatoare ... (Nu trisati !)

Puneti-va în gând o dorinta !

Raspunsuri

1. Sunteti nebuneste îndragostit(a) de aceasta persoana

2. Daca alegeti :

•Rosu: sunteti viu(e) si viata va este plina de dragoste

•Negru : sunteti c si agresiv(a)

•Verde : Sufeltul va este destins si stiti când sa va deconectati

•Albastru : sunteti sp si va place sa primiti dovezi de dragoste si afectiune din partea celor care va iubesc si apreciaza

•Galben : sunteti o persoana fericita si bun sfatuitor pentru cei cu moralul la pământ.

3. Initiala dvs este între:

•A-K : Aveti o mare capacitate de a darui multa dragoste si afectiune prietenilor dvs.

•L-R : Încercati sa apreciati viata dvs la maximum si viata dvs amoroasa va înflori în curând.

•S-Z : Va place sa ajutati pe ceilalti si urmatoarea dvs dragoste o sa se profileze într-o buna perspectiva.

4. Daca sunteti nascut între :

•Ianuarie-Martie : anul va fi foarte bun pentru dvs si va veti îndragosti de cineva într-un mod neasteptat.

•Aprilie-Iunie : veti avea o relatie amoroasa foarte puternica care va dura mult timp si pentru care veti n-o veti uita niciodata.

•Iulie-Septembrie : veti avea un an excelent si va interveni o schimbare majora care va ameliora viata dvs.

•Octombrie-Decembrie :viata dvs amoroasa nu va fi extraordinara, dar veti gasi poate sufletul pereche.

5. Daca ati ales :

•Negru : viata dvs va lua o noua turnura ceea ce va fi un lucru bun pentru dvs si veti fi multumit de schimbare.

•Alb : veti avea un prieten care va avea încredere totala în dvs care va face orice pentru dvs.

6. Aceasta persoana este cel(a) mai bun(a) prieten(a).

7. Este numarul de prieteni apropiati din viata dvs.

8. Daca ati ales :

•Sydney : va place aventura

•Brisbane : Stiti când sa va opriti.

9. Daca ati ales :

•Lacul : suntei loial(a) fata de prietenii dvs si sunteti îndragostit(a) ; sunteti o persoana rezervata.

•Oceanul : Sunteti sp si va place sa fiti admirat(a) de ceilalti.

Aceasta dorinta se va realiza numai daca veti trimite acest mesaj

la 5 persoane într-o ora.

Daca le trimiteti la 10 persoane

si se va realiza înainte de propria dvs aniversare.

| Aerosmith a răspuns:

Da. Sunt multe lucruri pe care le faci sa ii ajuti pe cei cu o situatie finaciara mai scazuta sau in alte probleme. Eu am facut gesturi nobile, le-am facut din inima si nu regret.

| Dootzy a răspuns:

Eu am facut gesturi nobile: De Craciun, anul trecut, au venit la noi sa colinde 2 copii cu mama lor din Saveni.un baiat si o fata.erau mai mici decat mine.Le-am dat jucarii cu care nu ma mai jucam, le-am dat haine.iar fetei i-am dat o rochita si au zis ca o sa ne mai viziteze la vara cand o sa o poarte, si asa a si fost.si a doua: Am dat cel mai bun ghiozdan pe care-l aveam, unui copil de la camin.si le-am facut cu adevarat din inima, o si am facut mai multe dar vreau sa fiu modesta.

| kamikaze a răspuns:

Sincer... am facut doar una nu pra am avut timp cfa nu pra ies din casa ata ete.

| kiddutssa a răspuns:

Am fost voluntar la o asociatie umanitara care se ocupa cu ajutorarea unor copii dintr-un orfelinat. In cadrul asociatiei am ajutat si la strangerea de fonduri pentru a salva doua colege din liceu care necesitau operatii costisitoare in afara tarii, asta insemnad ca am umblat din casa in casa in tot orasul si le-am prezentat cauza pentru care luptam.in final am strans peste 80 de mii de euro. De asemenea am avut proiecte finantate de UE, bazate pe ecologie, proiecte care ii ajutau pe toti cei ce locuiau in acelasi oras cu mine, am jucat teatru pentru a strange bani la fel pentru o cauza nobila, am donat din lucrurile mele pentru a-i face pe altii fericiti.

Si pana la urma a fost din inima ce ati facut voi sau eu?! Suntem prea egoisti, am facut toti aceste lucruri ca sa ne simtim noi bine, ca sa fim noi bucurosi si sa ne simtim utili. Am facut-o din inima? DA, oentru ca inima avea nevoie de alinare...

| und3c3ive a răspuns:

Eu mereu dau hainute copiilor :X Ador s fac asta:X

| mirella_4348 a răspuns:

Da, mereu facem si acum cautam sa dam hainute si carti de colorat si povesti pentru o fetita de 5 6 ani, daca cunosti trimite datele de contact

| MladinA a răspuns:

Sa fiu sincer DA! Si cu toate ca mai intrebat am sati povestesc si cum!
Era o zi de sambat si iesisem afar cu prieteni, o vecina de a unui prieten ne-a strigat.Baieti mi-au zis sa nu ma duc, dar m-am dus, femeia m-a intrebat daca merg pana la magazin sa-i iau o paine, ei bine m-am dus, toti prieteni mi-au reprosat ''Vezi ce prost esti nu trebuia sa mergi.'', in schimbul acestui efort depus de mine ea mi-a dat o punga cu covrigei, pe care nu i-am mancat eu.
In acceasi zii aveam niste bani la mine si am plecat putin prin oras (cu tot cu punga cu covrigei), si am vazut doi cersetori, mi s-a mila! Cand ne-am intors, i-am dat punga de covrigei unuia si bani mei (respectiv 5 lei) celuilalt, m-am simtit mult mai bine in aceea zi, acest lucru e fapt minor, dar eu totusi o consider o ''cauza nobila''!

| rey a răspuns:

Daa si faptele mele sunt apreciate foarte mult, nu ca sunt cotat ca psihologul orasului ci ca daca raman prietenii in pana de tzigari le mai dau cate o tigara.
Cata recunostinta au nici nu va puteti inchipui!

| M.G.R a răspuns:

Nu prea...Nici cersetorilor nu le prea dau banii, majoritatea pot muncii... asa ca de ce sa le dau?

| nonameih0000 a răspuns:

Am facut. normal ca din inima ca daca nu era din inbima nici nu mai faceam. de mai multe ori...

| LightBlue a răspuns:

Consider fiecare raspuns la intrebarile dupa TPU gest nobil, deoarece unele sau majoritatea ajuta oamenii si noi ce vrem de fapt?

si normal ca sunt din inima love struck...

| SugarStar a răspuns:

Am facut. Din inima. Am facut pana acum si nu mint 60 de gesturi nobile. Eu cred ca unul din cele mai importante este ca am mers la un orfelinat si le-am cititcopiilor povesti.

| SelenaDesire a răspuns:

Pai nu stiu daca se pune,

dar stiu ca odata, am scris pe tabla, la scoala, 'serviciul de fapte bune, mergeti la selena', si cu oricine dadeam ochii, 'vrei o fapta buna', dar adevarul este ca nu o faceam din suflet, si nu se pune, adica aveam draci pentru ca aveam ghinion mai mereu, si ma rog nu conteaza... >dar in afara de asta :X, da, mai de fiecare data cand am putut

| Lolly184 a răspuns:

Cand faci un gest nobil il faci din inima, Eu sincer tot ce am facut am facut din inima si nu conteaza ce am facut sau cate am facut. Conteaza ca am facut. Nu regret nimic chiar daca nici un multumesc nu am primit. Asa se intampla cateodata cand vrei sa ajuti. Am avut prieteni care nici macar nu le pasa cand faceam ceva pentru ei, chiar am avut prietene carola le faceam toate poftele, chiar daca era din buzunarul meu nu a contat. Tot ce am facut am facut din inima happy

Întrebări similare