Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.
Toate gesturile nobile sunt facute din inima si toata lumea a facut asa ceva mai mult sau mai putin dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lauzi ca atunci nu l-ai mai facut din inima ci doar sa te vada lumea din jur si sa te admire probabil. Deci daca ati ajutat pe cineva tine pentru tine ca nu esti singuru
Ce este un gest nobil in primul rand.eu cred ca semnificatia lui e mult mai complexa. un gest nobil il faci pentru o persoana si nu astepti nimic in schimb niciodata de la nimeni nici macar de la Dumnezeu il faci cu inima curata si intr-un context care sa te fereasca de interpretari si nu-l faci neaparat cu inima, il faci cu daruire in primul rand.
Am facut din suflet gesturile nobile! adevarat n-am facut multe dar le-am facut din suflet
Pai... da am facut, nu le-am numarat si nici nu le spun, deoarece nu e frumos, si nu vreau sa mint, dar, da am facut...
Eu am facut un gest nobil pentru o fetita am apataro de o mingie ce ii venea in fata daca nu i blocam.era mingie grea.
Am facut gesturi nobile.dar nu le enumar ca nu sunt prea multe gesturi nobile dar sunt lungi. vreau sa fiu cinstit si sa zic ca am facut 10 gesturi nobile.promit!
Sunt fumator! si de obicei dadeam tigari daca imi cerea cineva. A venit ziua in care am avut eu nevoie de tigari, si nu mi-a dat nimeni. Dar hei, e bine sa ajuti!
Da, am facut. Am ajutat niste catelusi, saracutii de ei, erau saracii intr-o cutie, le-al dat laptele si batonul meu de la scoala. Si am facut-o din suflet.
Este interesanta aceasta intrebare presupun ca foarte multi dintre noi am facut cel putin un gest din suflet insa nu trebuie noi sa ne laudam stim ca lauda o sa vina la momentul ei, oricum e foarte bine ca mai exista oameni cu suflet in lumea asta nebuna in care traim! Din pacate aceasta criza a facut`o si pe mama mea sa nu mai poata da prea multe lucruri insa eu incerc sa fac tot posibilul sa mai dau ce nu am nevoie
Da am facut si voi face mereu, pe viitor planul meu ar fi sa fac o casa pentru copilasii care nu au parintii sau sunt maltratati. stiu ca este greu dar daca ai ambitie reusesti.
Da,am facut dar nu sunt sigura daca astea sunt chiar gesturi nobile, pai le-am ajutat pe doamnele de servici la scoala si am donat bani pentru un spital marie...
Dap, am facut destul de multe si pe toate le-am facut din suflet si cu dragoste, pentru ca se zice ca noi oamenii suntem frati unii ca altii, deci cum sa nu imi ajut fratii...
Orice gest nobil il faci cu inima ...si daca respecti pe cineva te respecti si pe tine
Am facut si eu cateva, dar nu le-am facut sa ma laud cu ele sau de ochii lumii, le-am facut pentru. ca asa am simtit eu ca ar fi bine. Imi pare rau doar ca nu am putut, sau nu am avut ocazia sa fac mai multe... Nu stiu daca pot fi numite gesturi nobile, eu as prefera sa le numesc fapte bune sau lucluri simple pe care ar trebui sa le facem fiecare unul pentru celalalt.
Vrei sa ai chiar un al 2-lea venit, un job bun, fara munca bruta, obositoare, sau chiar stresanta, garantat, aici poti face bani usor dar trebuie sa dedici in fiecare zi (5 min\zi) cam aproximativ vreo 2 luni (dupa 2 luni incepi sa scoti „banutii") si ai un venit NET de 300e\luna (e castigul meu personal dupa 2 luni). Te pot ajuta oferindu-ti o invitatie de inscriere GRATUITA! pentru cei care au nevoie de bani(nu sunt multi dar este destul de bine) pentru aceasta perioada grea, tot ce trebuie sa faci e un cont paypal pentru a face tranzactiile pentru a putea scoate banii si dupa aceea, dupa ce ti-ai facut contul paypal te inscrii pe baza acestei invitatii : http://www.onbux.com/? r=miclausdaniela, recomand a citi regulile(de pe FORUM) dupa inscriere pentru a nu vi se suspenda contul (datorita platii tale de catre site acesta are si restrictii foarte mari! Atentie! ).
Si un mic tutorial http://www.onbux.com/forum/topic? frmid=22&tpcid=16878. Nu in ultimul rand, rog foarte multa SERIOZITATE. O zi cat se poate de buna.
La "view advertisments" sunt reclamele pe care dai click, ti se deschide o noua pagina si sus, in partea stanga pe noua pagina va apare un cronometru - un dreptunghi care se incarca (galben). Cand e incarcat la maxim va apare un mesaj in care va anunta: Advertisement validated! $0. 01 were credited in your account. Inchideti fereastra aceasta si dati click pe urmatoarea reclama din sectiunea "view advertisments" si repetati acest lucru pana nu mai aveti reclame valabile in "view advertisments".
! Pentru fiecare click primesti 0. 01$
Banii ii potti verifica in orice moment in sectiunea "Summary" din "Global" (ca sa ajungi de la reclame acolo dati click sus in partea dreapta pe password-ul dumneavoastra).
! Suma minima pe care o poti ridica este 2$.
Banii ii primesti in contul paypal pe care il poti face pe pagina https://www.paypal.com/ro. Este una dintre cele mai sigure si mai rapide metode de plata!
In ceea ce priveste seriozitatea acestui site referitor la plati pot sa va trimit confirmarea de plata care mi s-a facut mie sau puteti intra pe FORUM - si gasiti discutii si in limba romana la sectiune in Romana.
:) e invitatie pentru o cauza nobila pentru cei cu nevoi de bani dar si cu rabdare, inca odata o zi buna
Frate, imi place sa fac gesturi bune, noblie, oricat de mici ar fi ele conteaza foarte mult. Nu coteaza ce am facut, ce am facut, conteaza pentru anumite persoane, nu numar asa ceva, nu fac inventar, nu se face asa ceva cand faci un gest nobil... multumesc totusi de intrebare, m-ai pus pe ganduri, cate am facut, cred ca destule, dar totusi cel ce tine in evidenta cate gesturi nobile a facut, nu le-a facut din inima! Ci mai degraba le-a facut deoarece a stiut ca va fi rasplatit, niciodata sa nu te gandesti al asta cand faci asa ceva.
Am 14 ani, imi e de ajuns sa inteleg multe lucruri, iar intrebarea ta totusi, e fara inteles, a tine seama la cate gesturi caritabile faci nu inseamna ca il faci din inima, iar daca nu il faci din inima nu mai este considerat caritabil...nobil. De multe ori si si doar prin faptul ca doresti binele cuiva si te rogi pentru el e un gest caritabil.
Pai am dat jucariile de cand eram mica bine inteles cele mai intacte unei case de copii agandonati si am donat si haine. cam atat
Da.Normal ca din inima.FFF multe.Stiu si eu cum e sa ai nevoie de sprijinul altora.Si eu am avut nevoie de o operatie si m-au ajutat multi din pritenii apropiati si vecini.Asa ca am facut si eu multe gesturi la fel de inimoasa, pentru. ca am fost si eu in situatia a atatia oameni.Gesturile facute din inima schimba oamenii din rau in bine, te ajuta sa devii mai inimos, doar trebuie sa ai vointa.
Da cateodata chiar ar trebui sa facem gesuri nobile, am facut si eu donand la oamenii cu mare nevoie de ajutor care sufera de anumite boli sau alte probleme. Trebuie sa ne gandim ca am putea fi noi in situatia lor si am cere ajutor.
Da am facut de cand merge pe str si vedem un catel sau o pisica il lom la noi acasa si dam pe net si am vreo 23 de mate si 5 caini si porcusori de guinea si hamsteri daca colega mea nu-i mai vroia ce sa faca cu ei?
Balboa întreabă:
BackInTime întreabă:
MrBlueEnergy întreabă: