anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutY! Ati facut vrodata gesturi nobile? Daca da, le-ati facut din inima si cate?

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

Presupun ca atunci cand cineva face un gest nobil il face din inima. Eu de exemplu i-am dat unui prieten 500 Euro. In urma cu 2 ani a intrat la puscarie saracul (accident pe trecerea de pietoni, fara victime, dar totusi a facut 1. 5 ani), Cand a iesit i-am dat 500 Euro pentru a putea incepe cat de cat noul drum. I-am spus ca nu ii vreau inapoi, dar sa imi promita ca candva, undeva va face si el acelasi gest pentru altcineva.

158 răspunsuri:
| EDAA a răspuns:

Buna tuturor am o rugaminte va rog daca pote cineva sa-mi imprumute suma de 1000 sau 2000 € pe 3 sau 6 luni dau pana la 40% dobanda acte la notar sau chiar ca garantie masina mea care valoreaza mai mult de 4000€ va rog lasati un nr de tel sau sunati la tel:0746908629

forte urgent daca se pote va rog si tapari sa mearga in iad sa nu sune

| PrInTeSiKa a răspuns:

Da eu am fost la un centru de autism unde am donat haine dulciuri si jucarii copiilor de acolo dar daca aflati povestile lor bufniti in pland acolo st copii care au fost abandonati din cauza unui vaccin care la varsta de 25 de ani ii gonesc de acolo.si da l-qam facut din inima

| metin2_6098 a răspuns:

Am facut. Strangeam bani din usa in usa pentru un orfelinat am adunat suma de 5000 ron si am depuso chiar eu iar a doua zi am mers la acel orfelinat si nici macar 200 de lei nu au ajuns la ei. De atunci nu mai ma ocup de asa ceva in Romania. Mi-e rusine ca sunt roman.

| Bezeluţa a răspuns:

Da.am facut vreo 4.si din inima normal.nu m`a obligat nimeni sa le fac!batting eyelashes. fundita?

| leoyoyo a răspuns:

Salut.Pai eu gesturi nobile nu stiu daca am facut si chiar daca nu-mi amintesc. Dar daca cineva ar face un gest nobil din inima n-ar trebui sa se laude pe acest site ce a facut stie doar el si prietenu, ruda, veciunl(etc) ce a facut. Asa ca nu trebuie sa va dati mari ca ati facut gesturi nobilebig grin. by:aDytongue

| bossdeboss1991 a răspuns:

Da multe

| dragos_2464 a răspuns:

Mie imi place sa fac gesturi nobile.

| amalia_6184 a răspuns:

Da am facut si cam 25

Întrebări similare