Pai sa puna multe multe intrebari si sa ii enerveze pe altii cu notificarile interminabile, asa cum fac eu si patesc tot eu?
Probabil asta e motivul prin care mai multi prieteni din lista de TPU ma au pe ignore
Eu am dat ignore doar celor cu care m-am certat/contrat mai dur.
Zi faina.
Da,celor care nu le-am dat ignore inseamna ca sunt persoane care incearca cat de cat sa ne intelegem bine.Asta e chestia.
Nu,tu te afli in lista de prieteni pt.ca nu ai facut nimica ce nu imi comvine mie si chiar ne intelegem foarte bine.
Nu am dat nimanui si nici nu voi da. Daca e sa am ceva de impartit cu cineva, voi riposta cu aceeasi unitate de masura!
O sa fie EXACT ca si viata! Vrei sa existi 'for ever'?
Unele raspunsuri pot parea, in anumite conditii de stare a mea, dispretuitoare, nelegate de intrebare, repetat batjocoritoare.Rar mi s-a intamplat sa gasesc asemenea specimene in TPU, dar exista cativa, carora nu le-as rosti numele.Nici macar amuzanti nu mi se par! Paradoxul este ca tot ei m-au ignorat. Abia scap de personaje incompatibile.
Okay, cum poți verifica dacî cineva ți-a dat ignore? Există vreo lista, ceva, sau trebuie să-ți dai singur seama?
Ideea este ca orice 'IGNORE' este resimtit ca pe un insucces in comunicare, indiferent de cauza.Insucces personal.
Pe de alta parte nici nu poti fi inteles de toata lumea. Trebuie sa ne multumim cu parcela care ni se cuvine.Nu este nimic rau in asta.
Nu ai cum să îți dai seama singură, nu primești notificare sau ceva de genul, dar când vei intra să răspunzi la întrebarea celui care ți-a dat ignore, îți va apărea acest anunț, în momentul ăla îți dai seama că ai primit ignore.
http://i.imgur.com/NCdnKRg.png
Tu cand ai fost vreodata pentru mine gunoi uman? sa stiu si eu, team ignorat sti tu de ce dar nu pentru ca mai jignit sau ca nu aveam ce conversa citestemi raspunsul am sus ca nu am de ales cu cei care ma injura, jignesc sau cu care m-as putea contrazice pana in lumea cealalta de exemplu crestini inflacarati de credinta