Un castel in care soarele ar rasari, iubitrea ar domni, pacea slujitor va fi, in aer sa pluteasca mireasma florilor si eu sa fiu alesa lui.
Un castel care simbolizeaza dragostea pe care ne-o purtam unul altuia, in care sa locuim numai noi doi, departe de lumea care ne vorbeste de rau si care vrea sa ne desparta
Un castel mare, impunator, frumos amenajat, cu o multime de gradini, flori, copaci, un lac si o multime de copilasi care sa ne strige: mama si tata
As construi un castel enorm plin de incredere si sinceritate si mai ales de iubire :X in care sa traiesc in fiecare zi cu iubitul meu si sa ii arat in fiecare secunda dragostea mea fata de el, care este atata de mare incat nu se poate exprima in cuvinte ci doar se simte:X in fiecare zi pana la nesfarsit :X
Un castel format din 3 camere, baie, bucatarie si o gradina mare, unde sa-si traiasca viata in liniste el+ea+2 copii sanatosi.
Un castel 100% din petale de trandafir, undeva departe, unde nimeni sa nu ne gaseasca nicioadata
Un castel cu multe camere și turnulețe ca să se piardă și ea în el, la fel cum m-am pierdut eu în ochii ei!
Un castel micuţ, doar pentru noi, plin de romantism, încredere, fidelitate şi multă multă iubire!
As construi un castel, a carui baza sa fie increderea si sinceritatea, sa se continue cu prietenia si zambetele, apoi cu micile surprize de zi cu zi (zambete, sarutari, imbratisari, tineri de mana, saruturi pe frunte) si as desavarsi creatia cu iubirea, tmpul rabdator si lacrimi de fericire!
Un castel in care ea sa fie regina iubirii, iar eu adoratorul de la picioarele ei...
Un castel in inima ta, care sa fie plin de sentimente profunde, si pazit foarte bine de o garda, numita iubire ♥
De ce castel? cine-l intretine? cine plateste impozitele? prefer sa stau gratis cate o noapte la fiecare prieten
I-as contrui un castelfantastic... cu un acoperis inalt de... siguranta, geamuri mari de sinceritate si pereti siguri de increderede incredere. Si la final i-as da stralucire cu ibirea ce o port pentru el!
Nu i-as construi un castel, ne-am construi un castel ca sa ne aratam cat de mult ne iubim.Construirea castelului inseamna ca poate fi o simpla camera simplista unde noi o transformam in castel, simpla noastra existenta.
Un castel frumos decorat cu ce i-ar place ei (ex: flori) sigur cum sa nu-i fac castel
Nu ar fi nevoie de un castel.Ar fi suficient ambientul din vremea cavalerismului de atunci.
Un castel modest, plin de sinceritate, iubire, dragoste si afectiune.un castel care va fi construit cu toata inima si din tot sufletul, intarit cu ajutorul comunicarii si acoperit cu bunastare si liniste...
211wasgnij întreabă: