Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Ce castel i-ai construi jumatatii tale ca sa ii arati cat de mult o iubesti?

178 răspunsuri:
| Tinnutsa a răspuns:

Un castel in care soarele ar rasari, iubitrea ar domni, pacea slujitor va fi, in aer sa pluteasca mireasma florilor si eu sa fiu alesa lui.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Un castel care simbolizeaza dragostea pe care ne-o purtam unul altuia, in care sa locuim numai noi doi, departe de lumea care ne vorbeste de rau si care vrea sa ne desparta

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Un castel de cicolata.

| Crocodilul01 a răspuns:

Un castel din jeleuri si Nutella

| Denisa_Denisuta_1997 a răspuns:

Un castel numai din inimioare

| Seby90 a răspuns:

Din par pubian.

| MandyMaya a răspuns:

Un castel mare, impunator, frumos amenajat, cu o multime de gradini, flori, copaci, un lac si o multime de copilasi care sa ne strige: mama si tata

| Sardothien a răspuns:

Un castel de turta dulce!

| ForYouBaby a răspuns:

As construi un castel enorm plin de incredere si sinceritate si mai ales de iubire :X in care sa traiesc in fiecare zi cu iubitul meu si sa ii arat in fiecare secunda dragostea mea fata de el, care este atata de mare incat nu se poate exprima in cuvinte ci doar se simte:X in fiecare zi pana la nesfarsit :X

| pavel8741 a răspuns:

UN castel de dragoste di sinceritate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jumatatii mele i-as construi un castel de piatra, sa putem trai in el pana la adanci batraneti!winking

| MiruD a răspuns:

Un castel format din 3 camere, baie, bucatarie si o gradina mare, unde sa-si traiasca viata in liniste el+ea+2 copii sanatosi.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
De nisip.
Pe curând!

| Miranda27 a răspuns:

Un castel 100% din petale de trandafir, undeva departe, unde nimeni sa nu ne gaseasca nicioadata

| Bambyy a răspuns:

Un castel din ciocolata.

| LTAA a răspuns:

Un castel cu multe camere și turnulețe ca să se piardă și ea în el, la fel cum m-am pierdut eu în ochii ei!

| Gabriela-Mihaela_Văscu_1996 a răspuns:

Un castel micuţ, doar pentru noi, plin de romantism, încredere, fidelitate şi multă multă iubire!

| PVAAVU a răspuns:

Unul in culorile ei preferate, modelul ei preferat.Ar costa ceva bani.

| Funions a răspuns:

As construi un castel, a carui baza sa fie increderea si sinceritatea, sa se continue cu prietenia si zambetele, apoi cu micile surprize de zi cu zi (zambete, sarutari, imbratisari, tineri de mana, saruturi pe frunte) si as desavarsi creatia cu iubirea, tmpul rabdator si lacrimi de fericire!

| eaglewatch01 a răspuns:

Un castel in care ea sa fie regina iubirii, iar eu adoratorul de la picioarele ei...

| 07letsfuck a răspuns:

Un castel in inima ta, care sa fie plin de sentimente profunde, si pazit foarte bine de o garda, numita iubire ♥

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

De ce castel? cine-l intretine? cine plateste impozitele? prefer sa stau gratis cate o noapte la fiecare prieten

| Andeuta a răspuns:

I-as contrui un castelfantastic... cu un acoperis inalt de... siguranta, geamuri mari de sinceritate si pereti siguri de increderede incredere. Si la final i-as da stralucire cu ibirea ce o port pentru el!

| Lilleh a răspuns:

Nu i-as construi un castel, ne-am construi un castel ca sa ne aratam cat de mult ne iubim.Construirea castelului inseamna ca poate fi o simpla camera simplista unde noi o transformam in castel, simpla noastra existenta.

| Miska999 a răspuns:

Un castel mare plin cu iubire si fericire

| Rubyrubyy a răspuns:

Un castel frumos decorat cu ce i-ar place ei (ex: flori) sigur cum sa nu-i fac castel

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu ar fi nevoie de un castel.Ar fi suficient ambientul din vremea cavalerismului de atunci.

| Pavalache_Mircea_1995 a răspuns:

In primul rand eu sunt copil.N-am jumatate

| iubitha03 a răspuns:

Un castel modest, plin de sinceritate, iubire, dragoste si afectiune.un castel care va fi construit cu toata inima si din tot sufletul, intarit cu ajutorul comunicarii si acoperit cu bunastare si liniste...happy

| CristinaCtC a răspuns:

Un castel din Disney Land

Întrebări similare