Aș începe cu ce fel de castel nu i-aș construi: nu aș vrea să fie unul foarte mare, imens și asta pentru a auzi când ne strigăm unul pe celălalt din camere diferite și pentru a reuși să-l întreținem curat mereu. Nu ar fi nici un castel impunător, care să ia ochii tuturor căci sigur niciunul dintre noi nu am vrea să fim asaltați de ochii vecinilor. Ar fi un castel simplu, dar trainic, pentru că îi plac lucrurile simple, de folos și cu bun gust. Ar fi un castel primitor, și nu împopoțonat cu tot felul de decorațiuni. Ar fi un castel în care s-ar auzi muzica lui preferată, în care s-ar coace plăcintele și eclerele pe care le adoră, s-ar viziona serialul „The Mentalist" și în care m-aș afla și eu.
Jumatatea ta trebuie sa vada sa simta ca o iubesti nu sa trebuiasca sa ii construiesti ceva. Iubirea se demonstreaza prin gesturi mici dar din inima.
Un castel luminos, alb, impecabil de la un colt la altul cu multe lucruri pufoase si speciale, cu amintirile noastre peste tot! o casa unde el sa se simta ca in paradis... o casa a noastra!
Un castel PLIN cu iubire si dragoste doar pentru iubita mea!
I LOVE YOU DIANA!
Eu jumatati mele i-as face un castel in miniatura plin din trandafiri rosi seminica dragostea si asa sigur ar aprecia printesa din castel zis jumtatea mea)))))))))) si daca r fi un castel adevarat as pune multe flori in interior
Un castel mare care sa cuprinda dragostea noastra, si inconjurat de spini ca sa nu intre nimeni in el si sa-l strice.
I as construi un castel din marmura si aur, o gradina plina cu flori si l as astepta intr un pat de flori in forma de inimioara pentru a i declara dragostea mea sincera si pura si a i ma darui intr un totul si sa ne fie martore dragostei noastre luna si cu stelele
Un castel construit din petrele cu care au aruncat altii in noi, si peste care am trecut impreuna
Un iglu, deoarece amandoi ne ocupam de asta.
Pentru cei care nu inteleg : Avem o " scoala de munte". Acolo avem diferite aplicatii printre care si construirea unui iglu.
Un castel in care as pune dragoste, iubire si fireste sinceritate. Nu as fi geloasa, daca esti gelos nu iubesti. As pune incredere. Nu ar fi un castel mare, unul simplu si micut. Dar sincer si cu dragoste. Intr-un loc frumos, care ne place, pe o pajiste, incojurat de flori.
I-as construi un castel pe gustul lui, in tara lui preferata.Un castel plin de iubire, intelegere, respect si sinceritate.
Un castel imens zidit cu multa incredere, respet si iubire, un castel cu multa bunatate, cu zile fericite, cu soarele sus rasare. Un CASTEL al iubirii noastre! :X :X :X
Deja construim un castel impreuna, un castel de dragoste, iubire si cel mai important incredere care este lucrul cel mai de pret intr-o relatie... sper sa nu se prauseasca niciodata acest castel al iubirii noastre
211wasgnij întreabă: