Nu este nevoie de a construi un castel ca sa ii arat cat de mult il iubesc deoarece isi da seama de sentimentele si doveziile care i le fac cat de mult il iubesc.
Iubirea se demonstreaza in gesturi mici dar care sa impresioneze
I-as construi cel mai mare castel din lume construit din perne in forma de inima, la intrare o bolta de trandafiri multicolori si usa in forma de inimioara facuta din ciocolata.
Un castel mic sub forma de inima intr-o gradina. Castelul ar fi construit din lemn violet de palisandru. Mirosul placut al lemnului, coloarea si forma castelului ar arata sentimentele fata de persoana iubita.
Un castel cu cate o poveste in fiecare coltisor, intamplari traite de noi, fotografii, lucruri, amintiri care le-am trait
Un castel de clestar in Muntii Carpati ca sa poata admira peisajele tarii nostre.
De ce ar trebui să construiesc ceva pentru a îi arăta cât de mult îl iubesc? Iubirea vine din inimă!
Gesturile mele, faptele, ar trebui să fie de ajuns! Însă, dacă chiar ar trebui să fie un castel, i-aș constui unul din petale de trandafiri! De ce? Pentru a îi putea demonstra cât de pură este iubirea noastră!
Un castel pe plaja unei insule noi facuta doar pentru ea, aceea insula trebuie sa aiba cele mai rare si frumoase flori din lume, sa fie asa un fel de rai pe pamant.Cat despre castel trebuie sa fie la fel de mare pe cat de mult o iubesc, la fel de frumos ca ea.
Un castel potrivit iubirii,niciodata nu va rezista daca este construit pe baza lucrurilor materiale. Iubitului meu,i'as construi un castel numai din lucrurile esentiale:iubire,fericire,intelegere,sfaturi,daruire, incredere, sprijin, caldura.
Sunt romanca si stiu sa iubesc Romaneste!
Nu este nevoie de masini scumpe, bani cu galeata si fatarnicie din plin...o iubire adevarata nu are nevoie de aceste lucruri.o iubire adevarata are nevoie de Iubire!
Un castel la baza caruia as depune dragostea, respectul, increderea si rabdarea. I-as face un castel in care ar fi posibil de trait in liniste si pace.
Un castel din cristal si pierte scumpe cu acoperis de flori colorate si frumos mirositoare iar in interior o fantana arteziana din care sa tasneasca apa dragostei.
Ce castel as putea construi?! Familia este tot ce pot construi. Practic abia reusesc sa pun cateva caramizi pentru o mica casa.
Un castel plin de iubire nu mare pentru ca ar fi prea rece ci unu mic in care in orice colt am merge ne vom regasi mereu
Un castel mic si simplu nu conteaza cit e de mare sau ce contine, important e sa-i arati cit de mult il iubesti doar prin trun gest
Nu cred ca este nevoie sa ii fac un caste ca sa isi dea seama ca il iubesc.
211wasgnij întreabă: