Un castel plin cu iubire.In fiecare camera in care va merge isi va da seama cat de important este pentru mine. :3
Pentru a arăta iubirea ta fața de o persoană nu trebuie neapărat să-i construiești un castel.Trebuie să îi arăți prin fapte, prin sinceritate, incredere, iubire și respect
Unul de nisip (dar frumos) pentru ca viata este asa de scurta, incat se risipeste mai repede decat un astfel de castel.
Cu un castel de aur moale sigur va dati iubitele pe spate si chiar la hepatita
Un castel de piatră, rezistent, clădit pe 100% încredere, învăluit de dragoste, sinceritate, respect, înţelegere, comunicare, înconjurat de un gard rezistent la răutăţile de afară, cu o poartă a cărui cheie se află la noi, care de deschide doar din interior, să lăsăm să pătrundă aici doar persoanele care ne iubesc şi ne respectă, cu o grădină primitoare, plină cu flori şi un acoperiş mare, protector, într-un loc liniştit.
O darapanatura pana in 10000 de lei! ( ) Trebuie sa ne gandim si la economie Glumesc.
Jumatatii mele i-as construi un castel de incredere, iubire si sinceritate
De cât să îi construiesc și să pierd un timp degeaba mai bine îi cumpăr deja unu făcut.
Castelele se construiesc in basme in povesti.Eu i-as oferi toata dragostea mea.Asta este adevaratul castel!
Unul care pe dinafara sa nu arate bine, dar pe dinauntru sa fie ceva frumos, cum nu a mai vazut si asta ca sa ii explic ca dragostea pe care o port pentru el nu o poate vedea, dar in interiorul meu exista!
Un castel în care să cuprindă toată dragostea, afecțiunea și iubirea mea față de el.
Cu bine, Felicia.
Buna idee! Ii fac un castel din pachetele goale de tigari, pe care nu le arunca niciodata. Cum faceam noi, cand eram tineri si rebeli, acei robotei.
Un castel de nisip imens, construit chiar de mine, cu petale de trandafir, eu la balcon, el jos in genunchi pentru ca iubeste vara si mai ales marea
211wasgnij întreabă: