I as spune cat de singuratica si trista eram inainte, iar din momentul in care a intrat in viata mea am reinviat caci el mi a adus lumina, fericire si iubire in suflet si i as spune cat de mult il iubesc si sa fugim undeva unde sa fim numai noi doi
Multumesc ca ai fost alaturi de mine la bine si la greu si m-ai acceptat asa cum sunt.Multumesc ca nu ai ascultat de cei din jurul nostru care au vrut sa ne desparta.Multumesc ca desi tiam gresit m-ai iertat si ai ramas langa mine.Sunt cea mai norocoasa ca te am si ca ma iubesti si de aceea te voi pastra mereu in inima mea.Te iubesc enorm!
Contractul de vanzare-cumparare al viitoarei noastre case de vis in care vor alerga viitorii nostri copii
Secretul este urmatorul : sunt 1000 de motive sa te iubesc. Acestea sunt : te iubesc pentru ca existi, te iubesc pentru ca te-am cunoscut, te iubesc pentru ca te-am pierdut in vis, te iubesc pentru ca m-ai invatat cum sa invat din greseli, te iubesc pentru ca doar tu ma intelegi, te iubesc pentru ca ma faci sa plang de fericire, te iubesc pentru ca m-ai facut sa ma schimb, te iubesc pentru ca nu ma minti, te iubesc pentru ca ai incredere in mine, te iubesc pentru ca doar tu stii sa ma alinti, te iubesc pentru ca doar tu stii sa ma impaci cand sunt suparata, te iubesc pentru ca doar tu ma faci fericita, te iubesc pentru ca m-ai invatat sa plang din dragoste, te iubesc pentru ca esti important, te iubesc pentru ca imi spui mereu adevarul, te iubesc pentru ca in preajma ta uit de probleme, te iubesc pentru ca stii cand sunt suparata, te iubesc pentru ca ma faci sa fiu atenta fata de tine, te iubesc pentru ca ma tii in brate, te iubesc pentru ca ma mangai in felul tau, te iubesc pentru felul in care imi zambesti, te iubesc pentru ca ma vezi altfel decat celelalte fete, te iubesc pentru ca m-ai ales pe mine in defavoarea altora, te iubesc pentru ca atunci cand imi amintesc de tine imi infloreste un zambet in coltul gurii, te iubesc pentru ca esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat, te iubesc pentru ca esti gelos, te iubesc pentru ca esti tu, te iubesc pentru ca nu ai sa renunti la mine.
Dragule, iti spun un simplu " Te iubesc! "!
Stii foarte bine ca niste cuvinte nu pot exprima ce simt pentru tine.
Te pup.
Draga iubire,
Esti totul pentru mine, nu stiu ce m-as face fara tine. Esti luna si soarele din viata mea, ne certam, ne impacam, ne iubim. Fara tine viata mea ar fi trista. Ma intelegi, asculti si iubesti. Cu defecte esti perfect. Te iubesc asa cum esti. Ma iubesti asa cum sunt. Nu vrei sa ma schimbi. Voi fi mereu a ta si tu vei fi mereu al meu.
Te iubesc,
iubita ta.
As lua un lantisor din acela : o inima rupta in doua, i-as da lui o parte si mie mi-as pastra-o pe cealata.
O invitatie la un film romantic, 2 bilete de avion pentru amandoi in Paris.si toate sentimentele mele pentru el le-as trece intr-un biletel.
Nu vreau sa caut pe net cele mai romantice ganduri eu personal as scrie povestea noastra de dragoste, de cand ne-am cunoscut pana in prezent cu toate trairile
Ca ii multumesc lui Dumnezeu ca mi tea dat sa existi in viata mea si ca te iubesc mult.
As scrie cate zile, ore si minute avem impreuna si i-as spune ce inseamna el pentru mine.
Pai i-as multumi pentru ca m-a suportat tot timpul cu tot cu capriciile si iesirile mele de copil.
Iubitul meu, iti multumesc ca ai intrat in viata mea, ca mi-ai transformat viata din ceva fara sens intr-un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc niciodata. M-ai facut cea mai fericita de pe pamant, stii uneori am impresia ca totul e doar un vis dar tu ma saruti si realizez ca totul e real. Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut si ca mi-a dat sansa de- a te avea... Acum voi profita de aceasta sansa voi incerca sa fac sa fie totul perfect cum e acum, sa nu te pierd niciodata iubirea mea. Ai toate calitatiile, esti superb si de asta teiubesc atat dragostea mea. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletul meu, Ai grija de inima mea Ai grija de noi si de dragostea noastra. Te iubesc enorm si asta nu se va schimba. Te ador puiul meu scump!
Motivele pentru care il iubesc si sa ii multumesc pentru ca ma iubeste, pentru ca ma face fericita, pentru ca ma accepta asa cum sunt si pentru ca este mereu langa mine, ma sprijina, ma ajuta si imi este alaturi in orice. Te iubesc!
Nu stiu. as prefera sa-i vorbesc. Ma oboseste scrisul. Dar fiind asa un eveniment deosebit asi scrie ceva despre frumusetea sufletului.
Ia-ș spune tot ce simt la momentul respectiv, susținând că-l iubesc atât de mult încât nu l-aș da pe niciunul. După care v-a urma să îi pun un filmuleț făcut de mine.
211wasgnij întreabă: