| TPU.ro a întrebat:

Ce i-ai trece intr-o scrisoare de dragoste jumatatii tale de Dragobete?

271 răspunsuri:
| klauyo89 a răspuns:

... În seara când ne-am întâlnit
Grămezi de flori ti-am dăruit,
Garoafe, crini, bujori, lalele...
Şi ce de bani am dat pe ele!

| ionela_1761 a răspuns:

Multumesc ca exista, ma iubeste si-l iubesc ne vom iubi vesnic. Dar mai ales i-as multumi pentru cele doua flori frumoase pe care le avem impreuna, pentru sprijinul si ajutorul dat la bine si la greu.

| ciudatenia1 a răspuns:

Cele mai frumoase propozitii si cuvinte!

| Pisicuta07 a răspuns:

Bineinteles ca sentimentele pe care i le port.

| Tinnutsa a răspuns:

Tu ai un zambet perfect
Tu nu ai niciun defect
Da, tu, tu ma faci sa visez
Cu ochii deschisi
Numai tu, inger divin
Oare cine te-a trimis
In seara asta eu
Am nevoie de ingerul meu
Sa-mi arate
Cum sa zbor, sa zbor mai departe
Alaturi de el.

| MandyMaya a răspuns:

I-as spune cat de mult inseamna pentru mine si as adauga ca pentru a sarbatorii iubirea, nu e nevoie de o sarbatoare anume, e nevoie doar de noi doi.

| Crocodilul01 a răspuns:

Ai aparut in viata mea
Si-n suflet am iubire
Precum in-naltul cer, o stea
Ai coborat la mine.

Simtit-am un fior strain
Ce mi-a rapus gandirea
Iar tu cu glasul tau cel lin
Mi-ai aratat iubirea

Venit-ai azi in lumea mea
In al meu suflet stins
Tu mica raza dintr-o stea
Cu stele m-ai cuprins
(creatie proprie)
PS : Adu-mi o bere cand vii laughing)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Multe... de bine!
Pa, pa.

| Sardothien a răspuns:

Te iubesc!

| pavel8741 a răspuns:

Un bilet in America

| Miranda27 a răspuns:

Scurt si la obiect: "TE IUBESC!"

| ForYouBaby a răspuns:

Intr-o scrisoare nu poti scrie multe dar orice gest pe care il faci pentru persoana iubita te ajuta in a o pastra aproape de tine si o faci sa se indragosteasca in fiecare zi tot mai mult. In acea scrisoare i-as scrie urmatoarea poezie:
Ci, de-am fi singuri amândoi
Şi nime să ne asculte,
Uitându-mă în ochii tăi,
Ţi-aş spune aşa de multe…

Ar trece vremea şi n-am şti
Ce e aceea vreme
Şi n-ar fi nimene din vis
În lume să ne cheme.

Am fi departe tare duşi,
Străini de lumea-ntreagă:
Pe veşnicie ţi-aş fi drag,
Tu veşnic mi-ai fi dragă;

Cu sărutări am şterge-n ochi
A’ lacrimilor urme,
Şi cine oare s-a-ndura
Al nostru rai să-l curme?

Ţi-aş spune vorbe dulci încet:
Ca să le-auzi mai bine,
Tot mai aproape ai pleca
Obrazul tău de mine.

Şi-atuncea de ne-om săruta,
A cui să fie vina?
Nici tu, că nu mă auzeai,
Nici eu n-oi fi pricina.

| Bambyy a răspuns:

Ca il iubesc mult.

| Andeuta a răspuns:

Dragul meu,
Ieri, in timp ce ma plimbam prin galeria amintirilor si cautam momentul in care ne-am intalnit prima data... am gasit o amintire despre viitor! Amintirea era frumoasa si spunea o poveste despre noi, impreuna pana la sfarsit! Imi aduc aminte ca anii trecusera peste si timpul isi lasase amprenta peste chipul nostru, dar cu toate acestea eram fericiti. Ne iubeam la fel de mult cum ne iubim si acum si credeam ca lumea este a noastra. Eram doi indragostiti pe langa care lumea trecea asemeni unor fulgere de lumina, traiam in propriul nostru univers ferit de orice pericol si tristetea oamenilor din jur. Iti amintesti si tu iubitule? S-a intamplat candva de mult in viitor...

| Laurentiu_Stefan_1971 a răspuns:

Toata dragostea mea

| paul55 a răspuns:

Cele mai bune si alese cuvinte de ai spune ca o iubesc, cativa porumbei voiajori rosii care au cate o hartiuta la piciorus pe care scrie "Te Iubesc" si sa ne intalnim la restaurantul din colt amenajat pentru dragobete.

| Lilleh a răspuns:

Ca il iubesc foarte mult si ca as dori mai degraba sa ii zic asta decat sa ii scriu.

| Androphyla a răspuns:

Te iubesc si te rog sa nu uiti niciodata ca eu voi fi langa tine in orice moment si totul va dura o eternitate! happy

| vladutzaM a răspuns:

Toatele momentele in care ne-am simtit cel mai bine, si desigur lucrurile care le-a facut pentreu mine.

| BeautifulAngel a răspuns:

"Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!"

| elyn a răspuns:

Argumente de iubire!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Absolut nimic, cuvintele nu-și au loc în fața sentimentelor!
Pa, pa.

| anamariagabi a răspuns:

"Multumesc pentru ca ma faci fericita!"

| shermanbitzz a răspuns:

Drogul alinarii singularitatii mele excomunicate, ma naucesc rafalele stupefiante ale reintregirii momentelor afrodisiace ce s-au dezlegat si dislocat prin destramarea/dizolvarea susceptibila a esentei hialine integrate omogen in corpusculul ce ne arunca intr-un vartej de o valtoare demonica ce ne leapada de viata cotidiana si mentine in imponderabilitate aceasta geneza a interpatrunderii dispersate ce ne difuzeaza intr-o unica entitate ce radiaza de franchete in posedarea mutuala intr-un comun spectru ce urmeaza nazuinta spre asceza noastra in dovedirea acapararii absolutui in planul intrigii amoroase. Fragmentele sparte si devorate haotic de aversiunea starnita de plasticitatea timpului necontractibil ma instiga cu consternare sa reasamblez cu canonie prin demersuri exhaustiv de problematice tot acest travaliu impregnat cu un dulce chin ce imi focalizeaza resursele cognitive sa-mi devoalez admiratia eterna si recunoasterea in fata scenei macrouniversului ce ne-a contopit si care ne dirijeaza cu precautie in traversarea hibrida cu interventii empatice al acestei deslusiri zadarnice a lumii ce scalda sinidisurile printr-o pelicula fina in uzurparea frivolitatii conjuncturilor cosmologice ce ne ingusteaza si suprima prin ingenuncherea si prabusirea statutului de erecti mintali intr-o nepasare oscilanta ce cotropeste si transfigureaza inclinatiile noastre spirituale.
Toate sentimentele nu-si trag absolutul doar din mizeria glandelor, suscitarea interesului pentru deslusirea firii tale engimatice, Infintizimalele sentimente impartasite natural in intimitatea implacabila pentru societate, senzatiile ce-mi vaporizau suferinta si o converteau in patimi inaltatoare cand ne divulgam planurile cotidiene si ne marturiseam unul altuia toate framantarile ca un remediu pentru a ne izola de viata trepidanta a complicatiilor sociale, profunzimea redata prin candoare a momentelor de alinare si de acomodare in taramul acesta edenic care l-am patruns impreuna in parteneriatul de infranare a bestialitatii recurente a naturii ce spumega in iregularitati si simplul fapt ca alternanta si incolacirea noastra ce a subclasat opresiunile ambiguitatii generate din imprudenta infatila, ma determina sa sintetizez aceste fioruri inaltzatoare intr-o singura fraza clarificatoare pentru viitorul ce-l cladim pe fundamentul prezentului ce-l perpetuam si-l dominam cu intransigenta noastra spre apararea edificiului microscomosului expulzat din ciocnirea a doua simpatii: Unde domina iubirea plenara, abosolutul fara relativizare devine o deviza a solutionarii scopului existential, iar acest concept, l-am deslusit si insusit prin atasamentul de angelica ta existenta.

| Roxana_Duta_1993 a răspuns:

Mi-as exprima toate trairile si sentimentele mele pentru ea

| Lilo_Loredana_1999 a răspuns:

Ca il iubesc mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult.

| KMaddieK a răspuns:

Pai din moment ce iubirea nu explica in cuvine, o sa i-o dau goala.

| deny2002 a răspuns:

Te iubesc extraoridar de multi si tu esti totul pentru mine.

| Adrianascumpica98 a răspuns:

I'as trece toate sentimentele mele pentru el.Toata iubirea si mii de saruturi dulci.

| m97 a răspuns:

Iubitule, vreau sa iti multumesc pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna, pentru ca m-ai incurajat sa merg mai departe chiar daca eu simteam ca trebuie sa renunt, ca nu mai am putere sa lupt...ai fost acolo mereu si cel mai important m-ai invatat ce e iubirea...iti multumesc pentru ca te gandesti la mine in fiecare moment si ca ma accepti asa cum sunt :*