Cat de mult il iubesc, cat de mult inseamna pentru mine, as lipi 2 bilete spre Paris.
Ce bine iti sta cand dormi si ce liniste e, imi pare rau iubito dar azi am picat de serviciu ne vedem deseara pa pa
Iti multumesc pentru cei trei copii minunati si reusiti pe care mi i-ai daruit
Te iubesc si as adauga o poza pe care o pastram doar pentru noi2, nu pentru ca este indecenta ci pentru ca in poza ochii mei exprima toata dragostea ce i-o port(el sta un pic cu spatele la aparat)
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA OARA, te-as privi in timp ce adormi, te-as inveli mai bine, i-as multumi lui Dumnezeu pentru darul pretios al vietii tale. As sta sa te privesc putin domind.
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA DATA, te-as conduce pana la usa cand pleci, te-as saruta si te-as imbratisa si te-as chema inapoi sa te mai sarut o data.
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA DATA, te-as asculta ce spui, as stinge televizorul, as lasa ziarul si ti-as acorda toata atentia mea. Mi-as aminti glasul tau si lumina din ochii tai.
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA DATA, te-as asculta cantand, as canta cu tine si te-as ruga sa mai canti o data.
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA DATA cand stau cu tine, as da importanta fiecarei clipe. Nu m-as gandi la vase, la curte, si nici la facturi. Daca as sti ca e pentru ultima data, mi-as dori sa stau mereu cu tine.
DACA AS STI CA E PENTRU ULTIMA DATA cand suntem impreuna, mi-ar placea sa te fac fericit. Ti-as gati mancarea ta preferata, m-as juca jocul tau preferat. Mi-as lua o zi libera doar pentru a sta cu tine. Nu m-as preocupa atat de mult de stransul jucariilor si de facutul patului. Ti-as aminti cat de important esti pentru mine. Ti-as spune cat de mult doresc sa mergi in Rai. Ti-as spune sa nu-ti fie frica, si sa fii puternic. Ti-as spune ca TE IUBESC si, razand, ne-am impartasi amintirile preferate.
DACA AS STI CA E ULTIMA OARA cand suntem impreuna, as citi Biblia cu tine si m-as ruga lui Dumnezeu. I-as multumi ca ne-a facut sa ne intalnim si ca a avut grija de noi.
DACA AS STI CA E ULTIMA DATA...
Nu stiu deloc cand va fi ultima data. Ajuta-ma Doamne, sa le arat iubirea mea tuturor persoanelor care mi-au marcat viata. Aceasta poate fi ultima data cand suntem impreuna.
"Draga mea,
Ai fost cea mai speciala persoana, persoana care mi-a fost alaturi la bine si la greu, persoana care mi-a fost fidela, persoana care nu m-a parasit indiferent de situatie.
Vreau sa stii ca te iubesc, si ca esti totul pentru mine. "
.,,Un fluture dac-as fi fost, Iar tu o floare, lin zborul catre tine sa-mi cobor, sa-nabus cu sarutu-mi, a ta nealinare si in potiru-ti sa-mi inabus al meu dor!
Doua bilete pentru o calatorie romantica, la Paris, alaturi de persoana iubita.
Bună iubire,
Știu că probabil te-ai supărat pe mine pentru că numai tu dintre toate prietenele tale nu ai primit un cadou de Sf.Valentin, însă vreau să ști că nu am uitat de tine și nici de sentimentele mele față de tine.
Să știi că te iubesc enorm de mult, respect tot ceea ce faci zilnic pentru mine, simplul fapt că existi îmi face ziua mai bună.
Nu uita iubi, dragostea nu trebuie să aibă o zi anume in care să fie sărbătorită, insă dacă vrei să o sărbătorim eu propun să o facem pe 24, să fim romani!
211wasgnij întreabă: