Iti doresc tot curajul din lume si nervii cei mai tari!
Si-ti promit sa te sun, nu pentru vreun sfat, ci pentru reala placere sa te cunosc macar telefonic si sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci aici!
Imi place de un baiat de la mine din clasa de ceva timp. Colega mea mi-a spus ca m-a placut,candva in trecut cand mie nu cred ca imi placea de el. Si eu cateodata simt ca el ma mai place si acum si ca mai simte ceva, iar cateodata simt ca nu mai simte nimic, ca disparut tot. Si am ajuns si la concluzia ca, el poate stie ca il plac asa de mult si profita de mine(Eu ma descurc foarte bine la invatatura, pe cand el este la limita cu 4 sau 5 asa.). De uitat nu pot sa-l uit, pentru ca-l plac de mult timp. Eu sunt de genul "fata cuminte" si el de genul "Bad Boy". Colega asta care mi-a spus ca m-a placut e prietena mea cea mai buna si mereu imi zice ca parca suntem perfecti si ca trebuie sa astpet momentul potrivit ca el sa faca ceva(eu am incredere in prietena mea, nu degeaba o denumesc "cea mai buna") Va rog, ajutati-ma!
Daca ajuta la ceva aceasta informatie,eu nu am avut nicio relatie pana acum, dar mi-as dori. Problema la mine este ca mereu mi se intampla sa ma indragostesc de baieti de genul asta, "Bad Boy" iar eu nu vreau decat pe cineva care sa ma inteleaga, sa ma sprijine, sa-mi stearga lacrimile cand plang(am parintii divortati, asa ca plang destul de des...) si nu cred ca pot gasi asa ceva la baietii de genul specificat mai sus. Help! ...
In 2 saptamani o sa albesti cat pentru 10 ani...
Daca tu crezi ca merita, succes.
Sa le ceri vacanta in Thalianda la sfarsit...o sa meriti
E ceva normal sasi placa acest gen de baieti nu esti anormala la orice fata i place un baiat gen bad boy, daca e asa nu inseamna ca nu are sentimente sau ca nu te poate intelege, nu sunt ei de piatra sau de gheata sunt si ei oamenii au slabiciuni si emoti
Bun, hai ca intru un pic si eu in vorba dar o fac din pura curiozitate.
In primul rand tin sa va aduc la cunostinta ca am stat cat am putut de mult deoparte de circul asta desi imi statea pe limba dimineata sa zic cate ceva, dar am considerat ca ma obosesc aiurea. Nu parteneriatul cu Vodafone ma intereseaza pe mine si nici sa fac bascalie, am doar o intrebare pentru Oana...
@Oana92: ce ai de castigat din treaba asta? De fapt, ce aveti de castigat?
Daca nu poti fii sincera nu-mi raspunde.
Am râs grav la răspunsul ăsta. Poate chiar vrea să ajute, in ziua de azi sunt o grămadă de fete/băieti care au nevoie de ajutor in acest domeniu pentru că nu stiu cum să actioneze, si au nevoie măcar de o părere iar din punctul meu de vedere cand primesti un sfat de la cineva străin (desigur, bine intentionat :-D ) este cel mai bun sfat, pentru că nu te cunoaste ( nu are de ce să fie invidios, cum este intre "prieteni" acum.) si poate te intelege mai bine decat un "prieten" o poate face. Părerea mea. :-)
Asta este o initiativa TPU.Dar, ma rog, nu stiu dupa ce criterii v-au ales pe cei cinci.Cred ca reclama la o retea de telefonie.
Arunca,in cazul in care ai ceva timp liber.o privire la penultima intrebare postata de mine.Pari un om matur si inteligent care ma poate ajuta.Si daca se va intampla asta, perspectiva unei convorbiri telefonice suna foarte bine.Mai ales ca sunt pe Vodafone!
Nu ştiu eu cât e poantă şi cât nu.
îţi pui numărul. public să te sune toţi şi toate _idioţi şi idioate. mhmm suspect.
Te felicit pentru initiativa, insa ai doar 22 de ani si cum ai spus si tu nu ai trecut prin toate problemele ca sa stii cum sa actionezi, nici psiholog nu esti, realizezi ca sfaturile tale, ma rog, parerea ta despre respectiva situatie, poate distruge viata cuiva? Sau ma rog, poate frange cateva inimi, mai apoi chestia asta e ilegala, faci treaba unui psiholog fara diploma, dar nu sunt eu in masura sa comentez. Si nu poti compara celelalte 4 categorii cu aceasta. Oricum, daca as vrea sa ma bag si eu ca sfatuitor ce ar trebui sa fac? Sunt in Vodafone. Sper ca de data asta sa nu mai fie sters...nu inainte sa primesc un raspuns, cel putin.
Nu fac treaba unui psiholog, nu am spus niciodata ca fac asta. Nu scrie niciunde in aceasta postare ca eu vorbesc din punctul de vedere al unui psiholog. Si apropo, psihologii nu dau sfaturi
E interesant faptul ca pana acum nimeni nu s-a deranjat ca ma dau cu parerea pe site desi tot aceiasi varsta si pregatire profesionala aveam si acum 2 luni...
Mai mult de atat parerile mele sunt destule de cumpatate si ai fi observat asta daca te-ai fi uitat peste alte raspunsuri. Asa ca nu cred ca vreun raspuns dat de mine pe acest site a distrus vreo viata( cam dure cuvinte, nu crezi?) sau a frant vreo inima.
Referitor la chestia cu sfatuitorul nu am cum sa iti raspund. Daca doresti un raspuns intreaba pe blog si poate il vei primi.
Au sunat cei drept si oameni din categoria asta. Dar am fost sunata si de oameni normali care doreau o parere;)
Nu e nimic suspect, este un ''experiment'' TPU. Poti sa citesti aici mai multe : http://www.tpu.ro/blog/?p=4693
Toata chestia asta e o experienta din care eu personal am foarte multe de invatat. Asta e pentru mine cel mai mare castig!
Ti-am raspuns la intrebare. Sper ca la cea la care doreai raspunsul meu
'' Asta e pentru mine cel mai mare castig!''
De acord cu tine, dar eu te-am intrebat de cifre Poate ca nu m-am exprimat eu foarte corect.
Pe site se pot lua sau nu se pot lua in considerare raspunsurile, altfel spus degeaba ii dam toti mii de sfaturi daca el/ea face doar ce il/o taie capul, dar acest "experiment" (cuvintele tale) creeaza o legatura directa si deci, niste sfaturi pe care nu le pot ocoli, personal nu voi suna, imi rezolv singur problemele. Cat despre "parerile tale cumpatate" (cuvintele tale, din nou), daca m-ar fi interesat m-as fi uitat, dar cum am spus si mai sus, chiar daca ti-a dat o funda, nu stiu cat a facut din ce i-ai spus. Dar nici nu ai de unde sa stii daca a distrus sau nu o viata/inima (sunt doar cuvinte, nu si dure).
Eu voiam un raspuns de la tine, blogul mi se pare neinteresant (fara suparare).
P.S: Stiu ce face un psiholog
P.S2:Nu aveai aceeasi varsta acum doua luni, aveai cu doua luni mai putin. Oricum sper sa mearga bine, adica oamenii conteaza si sper sa fie ajutati.
P.S3:Ma voi documenta daca este ilegal sau nu.
Interesanta initiativa.
Din pacate insa, la "Dragoste si sex", se "ajuta" intr-o covarsitoare masura dragostea, ca act, NU dragostea ca sentiment, in sensul in care mai sfatuim pe unii sa nu mai faca petting, sau sa-si puna un prezervativ...
In ceea ce priveste sentimentele insa...
Un "sentiment" NU se invata.
99% dintre "intrebarile" de aici sunt de forma:
- "Cum stiu ca ma place una?"
- "Cum o invit pe X la film"
- "O plac pe Y, cum ii spun?"
- "X se uita in ochii mei. Ma place? "
Sunt doar 4 exemple de intuneric intelectual/sentimental total...
Cineva care habar n-are sa...invite pe cineva la un film, are un handicap major in a experimenta ori impartasii emotii cu acel..."cineva", obiectul invitatiei sale, chiar daca userii il ajuta pe intrebator sa faca invitatia aia.
Ar mai fi "capitolul"
- "Maine eu si iubitul meu implinim 1/3/5 ani de "relatie". Ce cadou sa-i fac?"
Logic, cei care raspund la asa ceva, il cunosc pe "iubitul" ala de un car de ani, "ajutand" o fatuca cu imaginatie zero, care n-are habar de gusturile "iubitului", dar ei in capul lor...se "iubesc".
Cat de profunda e "iubirea" in astfel de cazuri, e de discutat.
In fine...tot e un castig pe undeva, in sensul in care acest experiment o sa imbogateasca experientele Oanei92.
Poate o sa te sun intr-o zi, sa-mi confirmi sau sa-mi infirmi cateva idei...
Succes.
Sunt cam rusinos de fel. nu cred ca as putea vorbi la telefon. in schimb, daca puteti, m-ati putea ajuta raspunzand aici :http://www.tpu.ro/......desi-avea/
Multumesc!
Oana, oamenii sunt de mai multe feluri si se comporta ca atare. Uni-s rautaciosi si-acestia in general stiu doar sa "intepe". Alti mult prea "simpli" nunteleg si-atuci tac (asta in cel mai bun caz-semn cu ochil), iar altora, celor carora TIMPUL le-a dat "sansa" de-a putea aprecia OMUL dincolo de simpla aparenta. Acestia sunt cei ce sigur te vor suna Oana...pentru ceea ce cred ca si eu imi voi gasi timpul necesar si pentru macar a-ti auzi vocea. Alex.
Mutubal întreabă: