Cred ca ar trebui sa faci acel test de sarcina pana la urma tot vei afla daca esti sau nu insarcinata.Ar trebui sa vorbesti cu mama ta sau cu un medic ginecolog asa e mai bine infond nu ai nimic de piedut si pana la urma tot va afla cineva. Poti sa vorbesti si cu iubitul sa vezi si ce parere are el si sa mergeti impreuna la un consult ca sa confirme banuiala sau sa spuna ca e doar o intarziere a menstruatiei. Te pup ai grija de tine.
Caz clasic fa 5 copii si fii fericita sau daca nu varianta mai simpla fa testul de sarcina
Si eu am 16 ani si se spune ca aceasta varsta este cea mai sanatosa pentru inceperea vietii sexuale, insa nu stiu, exista foarte multe tentatii, insa ma tem sa incerc, ca ma ingrozesc cate mai vad, in plus m-as teme in primul rand de reactia parintilor, mai mult decat ar trebuis i chiar daca nu prea am eu experienta, eu ti-as spune sa nu iti faci griji deoarece ma gandesc din moment ce ati facut sex protejat si pe deasupra nk nu a ejaculat in interior.cred ca nu exista nici macar un fel de risc,, cat despre mentruatia la varsta de 16 ani esti intr-o continua schimbare...la fel ee si cu mentruatia nu are o data fixa., exista femei care chiar si pana la ultima mentruatie nu le vine regulat si din privinta vomei nu iti face griji se poate sa fie din alte chestii doar ca tu esti stresata sa nu fie din cauza asta si cu testul ala, parerea mea nu strica si nu doar tie, ar trebui sa si-l faca orice fata sau femeie care nu a fost intocmai adepta unei sarcini, deci eu iti urez succes si astia care nu aveti ce lucra cautati-va in alte parti nu cred ca va este locul aici...
Andrei91922722 întreabă: